Orijinalini görmek için tıklayınız
:
TSC exTReme Güncelleme Yorum Alanı
Matias
05 Ağustos 2008, 16:03
http://666kb.com/i/b0z7i1odwdpe8nh62.jpg
http://666kb.com/i/b0z7mb1o63fy97kx6.jpg
Diğer Görüntüleri Alttaki Linkten İndirebilirsiniz..
http://rapidshare.com/files/134994855/TSC_exTReme_Update___304_lk_Goeruentueler.rar.html
gangsta1903
05 Ağustos 2008, 16:29
sabırsızlıkla bekliyorum,
bu arada arkadaşım bişey rica edebilirmiyim,
yeni formalar demişken,Beşiktaşın yeni formaları 8 ağustosta basına tanıtılacak,11 ağustosa kadar o formaları da düzenleme imkanınız var mı,valla olursa çok güzel olur...:D
Pinhead
05 Ağustos 2008, 16:35
Bunun fiyatı ne kadar?
metin_99
05 Ağustos 2008, 17:06
Görütüler şahane siz en iyisi bunu ligin başladığı gün çıkarın bayâ bir gelişme var.Daha büyük boyutlu resimler koysaymıştın keşke...Boyutu tahminen ne kadar olur?
Aklımdayken şu ayarlar kısmında "Ekran da ki Grafikler" diye bir seçnek var.O yanlış yazılmış.Doğrusu "Ekrandaki Grafikler" olacak.Yani hem "da" hem de "ki", "Ekran" kelimesine itişik yazılmalı.
Ha bir de son bir şey daha söyleyeceğim.Şu Matias Delgado'nun resmi sslere akılacak olursa 3 defa kullanılmış.Bence bu kötü olmuş, çok fazla kullanmışsınız.Yeni transferlere akacak olursak GS'den sadece Harry Kewell'ı FB'den de sadece Guiza'yı gördüm.Bunlara daha çok özen gösterirseniz sevinirim.
Matias
05 Ağustos 2008, 17:43
sabırsızlıkla bekliyorum,
bu arada arkadaşım bişey rica edebilirmiyim,
yeni formalar demişken,Beşiktaşın yeni formaları 8 ağustosta basına tanıtılacak,11 ağustosa kadar o formaları da düzenleme imkanınız var mı,valla olursa çok güzel olur...:D
Yapacağım tabiki bjk nin yeni formalarını..
Bunun fiyatı ne kadar?
Bu Update üyelerimize bedelsiz olarak portaldan sunulacaktır..
Görütüler şahane siz en iyisi bunu ligin başladığı gün çıkarın bayâ bir gelişme var.Daha büyük oyutlu resimler koysaymıştın keşke...Boyutu tahminen ne kadar olur?
Boyutu tahminen 120-140 mb arasında değişecek..Çünkü hergün yeni birşeyler ekliyorum..
ahbap
05 Ağustos 2008, 18:29
Kardeş 22" lcd wide 1680x1050 çözünürlük yamasını unutma sorun bildirmiştik.
Oyundaki scordboard lig tv amblemi süre kısmı filan ortada bulunma problemi.
Maçların sürekli türk stadlarında geçmesi probleminide halletmeniz iyi olacak
Son olarak futbolcu seslendirmelerini tam bi kontrol ederek yama çıkması daha iyi olacak ALMAN milli takımın hiçbir futbolcu seslendirilmemişti.Şimdiden ellerinize sağlık
Matias
05 Ağustos 2008, 18:54
Kardeş 22" lcd wide 1680x1050 çözünürlük yamasını unutma sorun bildirmiştik.
Bu bahsettiğin konu herhangi bir problemden kaynaklanmıyor.Size göre bu sorun dediğiniz şey konami nin wide screen monitörler için geliştirdiği bir görünüm.O yüzden bu soruna çağre olamaz..Kusra bakma :(
delimanyak
05 Ağustos 2008, 21:44
Affınıza sığınıyorum belki de yanlış yere yazıyorum ancak ben 34 part'ı rapidshareden indirdim 15. partta sorun çıkarttı arşiv eksik diye winrar hatası verdi. Şimdi kurulu TSC Extreme ancak bu görüntülerin yarısından coğu yok. Takımların tezahüratları Süper Lig'e yeni çıkan takımlar. Hatta Süper lig'den sadece GS fb BJK var. Nedeni 15. partta çıkan sorundan dolayı olabilir mi ?
Tekrardan yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın.
Matias
05 Ağustos 2008, 22:01
Evet olabilir yama bir bütündür.Bir partı eksik olunca oyunun en güzel bölümleri gidebilir.
delimanyak
05 Ağustos 2008, 22:08
Peki bunu düzeltme şansımız varmı ?
bulkan
05 Ağustos 2008, 23:08
Tek çözüm part15 i yeniden indirmekten geçiyor.
15.partı da indirip tam biçimde arşivden çıkartıp kurulum yapmanı öneririm.
delimanyak
05 Ağustos 2008, 23:44
Püfs dosyaları silmiştim tekrardan indirmekte çok zor olacak..... Sadece o partı indirip kurabilsem çok güzel olacak ama indirsemde içindekini çıkartamam. Winrar hata verir... Acaba 15. part'ın içindeki dosyayı yetkililerden biri yada diğer arkadaşlardan biri gönderebilirmi msn aracılığı ile yada mail yoluyla ?
swat77
06 Ağustos 2008, 03:54
hadi hayırlısı bekliyoruz
bulkan
06 Ağustos 2008, 03:55
Keşke mevcut partlaırı silmeseydin :( Şimdi 15. partı indirsen veya içindeki dosyaları sana gönderseler de yine diğer partlara bağımlı olduğu için işine yaramayacak.
BaRoS-24
08 Ağustos 2008, 11:20
bişey sorcam matias linkteki görüntülerde beşiktaş-fenerbahçe sanırım o maçtaki görüntüdeki kamera açısı varmı uzak olarak gösteriyor öle bişey arıyorum kamera tipi belgelerim klasörünü atılan yamada yok o kamera acısındaki bir yama varmıydı
Matias
08 Ağustos 2008, 11:54
O bir yama değil kardeşim.
Sadece görüntüleri 1280 x 1024 çözünürlükte 16:9 widescreen formatında aldım.
fatisi
08 Ağustos 2008, 18:42
3 gün kaldı,sabırsızlıkla bekliyoruz hocam! :)
BaRoS-24
08 Ağustos 2008, 21:15
O bir yama değil kardeşim.
peki benim monitör çözününürlük 1280*1024 oyuna böyle uzaktan çekim göstermiyor böyle yama çıkarsanız güzel olurdu orjinal hali çok yakın futbolcuların yerini göremiyorum öyle tşk
Matias
08 Ağustos 2008, 21:48
kamera açılarında wide yi yani geniş ekranı seçtinmi?
alessio67
09 Ağustos 2008, 02:48
ss lere baktım da arka planda hep aynı resim delgado sivok yanyana, guiza, song, kewell ! bence futbolcu resmi yerine arka planda sadece stadyum resimleri olsa daha gusel olur, ayrıca her takımdan yeni transferler yer alıyorsa resimlerde bence bjk icin oncelik sivok ta degil zapotocny de olmalıdır diye dusunuyorum. Kendini bjk lilere cok sevdirecek ,ben simdiden cok sevdim zapotocny en iyi transfer ve bjk nin bankosudur simdiden.
Matias
09 Ağustos 2008, 11:29
Lütfen yorumlarınız exTReme update içerikli olsun!..
Special_TR
09 Ağustos 2008, 12:15
11 ağustos pazartesiye geliyor:D ayrıca harikasınız yama süper görünüyor.
Matias
09 Ağustos 2008, 13:00
Hasan abi değiştirmesse grafikleri bu hali ile oynayacaksınız.Eğer Hasan abi değiştirirse ve sizde onun yaptığını beğenmezseniz pazartesiden sonra bu grafiklerin linkini verebilirm:)
ЈusTıFєıD
09 Ağustos 2008, 13:18
Bu yama'nın aktif olması için exTReme gerekiyormu??
Yama kaç part. olucak??
Yama kesin 150 Mb filan'Mı olucak çünkü çoğu böyle kaliteli yamalarda yamaya 320 MB diyolar indiriyorsun 2gb olmuş böle olmaz dimi??
matigan
09 Ağustos 2008, 14:34
kolay gelsin...iyi çalışmalar...bilgisayarım kasmaya başladı...extreme patch yaması kurulu...kasmadan dolayı zevk alamaz oldum...bu yeni çıkacak yamanın sadece option file ını kullanabilir miyiz? kitsever oldu mu bilgisayar kasıyor...bilgisayarımı maddi durumdan dolayı değiştiremiyorum...sadece option file çalışması var mı?...
Rafael
09 Ağustos 2008, 15:27
Yamanın güzel olcağından eminim 11 Ağustos günü inş. güzel bir yama görücez!
Matias
09 Ağustos 2008, 15:57
Bu yama'nın aktif olması için exTReme gerekiyormu??
Yama kaç part. olucak??
Yama kesin 150 Mb filan'Mı olucak çünkü çoğu böyle kaliteli yamalarda yamaya 320 MB diyolar indiriyorsun 2gb olmuş böle olmaz dimi??
yamanın boyutu maximum 70 mb.ancak kitserver içinde ali samiye stadı ile beraber 130 mb tı bulacaktı.o yzden eğer üyelerimiz ali samiye stadı isterse perconun kini kullansın..
kolay gelsin...iyi çalışmalar...bilgisayarım kasmaya başladı...extreme patch yaması kurulu...kasmadan dolayı zevk alamaz oldum...bu yeni çıkacak yamanın sadece option file ını kullanabilir miyiz? kitsever oldu mu bilgisayar kasıyor...bilgisayarımı maddi durumdan dolayı değiştiremiyorum...sadece option file çalışması var mı?...
eğer sadece option file updatesi istiyorsan hiç bir işe yaramaz. düzgün olan şeyleride bozar.
Rafael
09 Ağustos 2008, 16:03
Matias biz bu yama'yı indirmemiz için pc'mizde exTReme olması lazımmı?
Matias
09 Ağustos 2008, 16:15
Matias biz bu yama'yı indirmemiz için pc'mizde exTReme olması lazımmı?
hayır gerekli değil
Rafael
09 Ağustos 2008, 16:29
-Bunun fiyatı ne kadar?
-Bu Update üyelerimize bedelsiz olarak portaldan sunulacaktır..
-Görütüler şahane siz en iyisi bunu ligin başladığı gün çıkarın bayâ bir gelişme var.Daha büyük oyutlu resimler koysaymıştın keşke...Boyutu tahminen ne kadar olur?
-Boyutu tahminen 120-140 mb arasında değişecek..Çünkü hergün yeni birşeyler ekliyorum..
-Kardeş 22" lcd wide 1680x1050 çözünürlük yamasını unutma sorun bildirmiştik.
-Bu bahsettiğin konu herhangi bir problemden kaynaklanmıyor.Size göre bu sorun dediğiniz şey konami nin wide screen monitörler için geliştirdiği bir görünüm.O yüzden bu soruna çağre olamaz..Kusra bakma
-beşiktaş-fenerbahçe sanırım o maçtaki görüntüdeki kamera açısı varmı uzak olarak gösteriyor öle bişey arıyorum kamera tipi belgelerim klasörünü atılan yamada yok o kamera acısındaki bir yama varmıydı?
-O bir yama değil kardeşim.
-Bu yama'nın aktif olması için exTReme gerekiyormu??
-Yama kaç part. olucak??
-Yama kesin 150 Mb filan'Mı olucak çünkü çoğu böyle kaliteli yamalarda yamaya 320 MB diyolar indiriyorsun 2gb olmuş böle olmaz dimi??
-yamanın boyutu maximum 70 mb.ancak kitserver içinde ali samiye stadı ile beraber 130 mb tı bulacaktı.o yzden eğer üyelerimiz ali samiye stadı isterse perconun kini kullansın..
-extreme patch yaması kurulu...kasmadan dolayı zevk alamaz oldum...bu yeni çıkacak yamanın sadece option file ını kullanabilir miyiz? kitsever oldu mu bilgisayar kasıyor...bilgisayarımı maddi durumdan dolayı değiştiremiyorum...sadece option file çalışması var mı?...
-eğer sadece option file updatesi istiyorsan hiç bir işe yaramaz. düzgün olan şeyleride bozar.
Cevab'I gelmiyince bende meraklanıp sordum ve soru-cevap:
-Bu yama'nın aktif olması için exTReme gerekiyormu??
-hayır gerekmiyor!
Bu sorular şu ana kadar sorulan sorular lütfen bu tip sorular daha sormayalım cevaplar burda yazıyor!
(matias tarafından düzeltilmiştir.)
_alih_
09 Ağustos 2008, 17:53
Selam Bu update yamasında Pes 2008 oyunu oyun sırasında ve oyunu ayarlarken donma (kilitlenme) sorunu çözüldümü Umarım çözülmüştür. Çünkü çok pis durumlarla karşılaşıyoruz. Cevap yazarsanız senirim.
dogi1907
09 Ağustos 2008, 18:07
Selam Bu update yamasında Pes 2008 oyunu oyun sırasında ve oyunu ayarlarken donma (kilitlenme) sorunu çözüldümü Umarım çözülmüştür. Çünkü çok pis durumlarla karşılaşıyoruz. Cevap yazarsanız senirim.
bende exTReme kullanıyorum ama hiç böyle bir hatayla karşılaşmadım???
oyunu highde oynamaya çalışıyor olma?
BaRoS-24
09 Ağustos 2008, 21:02
kamera açılarında wide yi yani geniş ekranı seçtinmi?
oyundaki ayarlardan diyorsan evet wide seçiyorum ama fazla bişe farketmiyor :(
RaNK
10 Ağustos 2008, 12:42
matias bilgi için saol
_alih_
10 Ağustos 2008, 15:23
bende exTReme kullanıyorum ama hiç böyle bir hatayla karşılaşmadım???
oyunu highde oynamaya çalışıyor olma?
Benim bilgisayarlarımdaki ekren kartım 512 mb ve 256 bit oyun evet fulde belki ama yama kurmadan onceki pes de asla donma olmuyordu. bensorunumun çözümünü merak ediyoum. ayrıca bendeki pes 2008 orjinal
emany
10 Ağustos 2008, 17:10
Yamamızdaki settings.exe'den gerekli ayarlamaları yaparak donma sorununu min.'a indirebilirsiniz.
delimanyak
10 Ağustos 2008, 23:21
Son 1 gün. Ve bi tanede soru ben sorayım. Bu yamayı Extreme'nin üstüne kurarsak sorun çıkartmaz değil mi ? Eğer ki daha önceden sorulmussa bu soru kusura bakmayın...
swat77
10 Ağustos 2008, 23:52
zaten üzerine kuracaksın bu uptade eksik olanların düzeltilmesi vs.
SEZGHİN
11 Ağustos 2008, 05:04
son birkaç saat:):img-clapping::img-clapping:
BaRoS-24
11 Ağustos 2008, 11:57
neden çıkmadı halen bekliyoruzzzzzzz:26::26::26:
Matias
11 Ağustos 2008, 12:26
Lütfen sabırlı olalım..Hasan abi henüz forumda yok..Ayrıca oda seslendirmeleri yapacaktı.Belki yetişmemiş olabilir..
SEZGHİN
11 Ağustos 2008, 12:46
eğer yetişmeme gibi durum olacaksa daha önceden söylenmeliydi neyse biz yine de beklemeye devam edelim
Matias
11 Ağustos 2008, 12:57
Ne fark eder kardeşim bu çalışma 2 kişi ile yürüyor.Sabredin lütfen.Şu an ben kendi yapacağımı yaptım ve Hasan abiye devrettim.Gerisi ona kalmış...
SEZGHİN
11 Ağustos 2008, 13:28
tamam neyse önemli değil belliki hasan abi nin de bi işi var yoksa bizi bekletmeyi o da istemez
BaRoS-24
11 Ağustos 2008, 13:40
inşallah öyledir bence bugün çıkmayacak 2 kişiyle yürürse bu iş zor ama bekliyelim bakalım :(
ShankaFB
11 Ağustos 2008, 14:50
bekleriz cnm acelesi yok daha ligler bile başlamadı
çarçabuk olucağına yavaş olsun sağlam olsun ;)
BaRoS-24
11 Ağustos 2008, 15:10
hadi be yeterrrrrr sabır sabır 100 mb bişe yayınlayın artık kafayı yiyecem yaw 3 aydır bekledik bıktırmayın :Doh:
gencfb07
11 Ağustos 2008, 16:37
bekliyorum hadi hasan abi
BaRoS-24
11 Ağustos 2008, 19:54
Size daha bişey demiyorum hep böyle devam edin yapacağınız yamaya da, 1 hafta önce 11 ağustosta çıkacak denilen yama; dvd yi mayısta aldık ağustos bitecekki yama çıksın pes 2009 eylül"ün sonlarında çıkacak kaldı 1 ay gerçekten sizi tebrik ediyorum! pes 2009'da yaptığınız updatelerle beraber oynarız değilmi amaç bu herhalde bu kadar zamana çıkacağını bilsem yemin ediyorum almazdım ama bi 10 ytl için söylenilirmi diyerseniz oda helal olsun ama bunu söylettiniz adama bu mesaj silinirmi bilmiyorum ama okuyun yinede siz T.S.C
critical
11 Ağustos 2008, 19:58
Size daha bişey demiyorum hep böyle devam edin yapacağınız yamaya da, 1 hafta önce 11 ağustosta çıkacak denilen yama; dvd yi mayısta aldık ağustos bitecekki yama çıksın pes 2009 eylül"ün sonlarında çıkacak kaldı 1 ay gerçekten sizi tebrik ediyorum! pes 2009'da yaptığınız updatelerle beraber oynarız değilmi amaç bu herhalde bu kadar zamana çıkacağını bilsem yemin ediyorum almazdım ama bi 10 ytl için söylenilirmi diyerseniz oda helal olsun ama bunu söylettiniz adama bu mesaj silinirmi bilmiyorum ama okuyun yinede siz T.S.C
Yama yapmak Kolay birşey sanıyorsun herhalde delikanlı.Veridğin 10 ytl için sitem ediyorsun öylemi.Bu yama için uğraşan arkadaşlara yazıktır .Sizler için emek veriyorlar yama çıkmamış olabilir şuan.Hem daha ayın 11 i bitmedi değil mi.Çekin gidin her seferinde sizin için uğraşan bu adamları sömüreceksiniz.
recep1980
11 Ağustos 2008, 22:13
Ne kadar densiz edepsiz bir yaratıksın sen. Hesap bilgilerini ver buradan yada özelden ben sana göndereyim 10 YTL paranı.
eudomania
11 Ağustos 2008, 23:08
ne zaman çıkacak kesin bir tarih verir misiniz?
ozgursat
12 Ağustos 2008, 11:05
yaww arkadaşlar çıkınca indirirsiniz neden bu kadar sorun yapıyorsunuz kendinize +
bu tarz arkadaşların cezalandırılması gerek...
insan olabilmek gerçekten zor zanaat.... 10 ytl vererek istediği gibi konuşma hakkına sahip olduğunu sanan kişiler var...5 ytlside benden recep1980 kardeş..
BaRoS-24
12 Ağustos 2008, 11:29
Ne kadar densiz edepsiz bir yaratıksın sen. Hesap bilgilerini ver buradan yada özelden ben sana göndereyim 10 YTL paranı.
adam gibi konuş bikere sana demedim bu bir
ikincisi adam gibi oku yazdığımı 10 ytl için söylenilirmi yazdım adam doğru oku benim kızdığım konu 3 aydır oyalanmamız halende oynatıyolar adamı yazmadım yazmadım ama söylettiler sabırda bi yere kadar ağzına sahip çık sanamı kalmış bunları söylemek 10 ytl yerin dibine batsın yamayı çıkarırken öyle söylenmedi bize
Rafael
12 Ağustos 2008, 15:01
Tartışmaya gerek yok! Artık bekliyeceğiz. Ennayet çıkıcak 2 gün sonra çıksa nolurki belliki Hasan abinin işi olduğu için siteye giremedi!
Matias yama bittiğine göre son bilgilerini resimlerle paylaşırsan sevinirim!
eudomania
12 Ağustos 2008, 15:16
matias paylaşımı sen yapsan??
Rafael
12 Ağustos 2008, 15:17
matias paylaşımı sen yapsan??
Hasan abi daha seslendirmeleri yapacak vs... Hasan abi olmadan yama'yı çıkartamayız!
BlackCat(v-i-p)
12 Ağustos 2008, 17:05
Merhabalar arkadaşlar...şuan güncellemeyi test ediyorum...yeni transferlerin seslendirmeleride yapılınca sizlerle paylaşacağız.Bir süredir işlerim dolayısıyla siteye pek gelemedim ama artık buralarda olacağım.Güncelleme yayına girmeden çok kısa bir süre önce portalda haber verilir.Sabrınız için teşekkür ederim.
Rafael
12 Ağustos 2008, 17:12
Merhabalar arkadaşlar...şuan güncellemeyi test ediyorum...yeni transferlerin seslendirmeleride yapılınca sizlerle paylaşacağız.Bir süredir işlerim dolayısıyla siteye pek gelemedim ama artık buralarda olacağım.Güncelleme yayına girmeden çok kısa bir süre önce portalda haber verilir.Sabrınız için teşekkür ederim.
Aramıza tekrardan hoşgeldin Hasan abi!
Arkadaşların sorularını ben sorim!
Yama tam olarak kaç MB olucak?
Yama kaç part olucak?
Yama'yı indirmek için exTReme gerekiyormu?
itaLy
12 Ağustos 2008, 18:07
Sabirsizlikla bekliyorum :)
recep1980
12 Ağustos 2008, 21:11
adam gibi konuş bikere sana demedim bu bir
ikincisi adam gibi oku yazdığımı 10 ytl için söylenilirmi yazdım adam doğru oku benim kızdığım konu 3 aydır oyalanmamız halende oynatıyolar adamı yazmadım yazmadım ama söylettiler sabırda bi yere kadar ağzına sahip çık sanamı kalmış bunları söylemek 10 ytl yerin dibine batsın yamayı çıkarırken öyle söylenmedi bize
10 YTL için söylenir mi yazman yada para olayını konuşman bile terbiyesizliktir.
Adamlar uğraşıyorlar yama yapıyorlar ve mecbur olmadıkları halde bizlerle paylaşıyorlar. Oturup kendileride oynamayı senin kadar becerebilirler. Sen bütün bu söylenmelerine rağmen yarın birgün linkler eklenince utanmadan gelir indirirsin.
BlackCat(v-i-p)
12 Ağustos 2008, 22:33
Güncelleme çok büyük değil arkadaşlar.Abartı bir paket beklemeyin.Özellikle yeni transferler ve sesleri,çözünürlük sorunu düzeltme,bazı futbolcu yüzleri ve spikerde bazı düzeltmeler gibi özellikleri olacak.Zaten exTReme gayet başarılıydı.O yüzden menülerde falan köklü değişikliklere gerek duymadık.22" yada 16:9 oranı için kanal d logolu bir score board hazırladım.Herkesin rahatlıkla indirebileceği boyutta olacak.Şuan yeni transferlerin isim listelerini bekliyorum.Alır almaz seslendirmesini yapıp sizlere sunacağım.Bu güncelleme için exTReme yüklü olması şarttır.Bu arada lütfen gereksiz tartışmalara girmeyin.Herkes aynı ölçüde sabırlı olmayabilir.Lütfen sabırsız olanlara karşı sizler sabırlı olun.Eninde sonunda herşeyin eğlence için olduğunu unutmayın.Tekrar görüşmek üzere.
alessio67
13 Ağustos 2008, 00:26
yaw arkadaslar aramızda halen sanki T.S.C ekibinin bize birseyler sunmaya mecburiyeti var gibi hisseden arkadaslar var,T.S.C ekibi o kadar emek sarf ediyorlar ve insanlık yapıp paylasıyorlar tek yapmamız gereken Allah razı olsun deyip bir TESEKKUR etmek o kadar!
Rafael
13 Ağustos 2008, 01:52
yaw arkadaslar aramızda halen sanki T.S.C ekibinin bize birseyler sunmaya mecburiyeti var gibi hisseden arkadaslar var,T.S.C ekibi o kadar emek sarf ediyorlar ve insanlık yapıp paylasıyorlar tek yapmamız gereken Allah razı olsun deyip bir TESEKKUR etmek o kadar!
Bu konu burda bitsin sitenin sahibi gerekeni söyledi zaten artık onlar ne düşünürse! düşünsün biz sabırlı olmayı bilelim!
ozgursat
13 Ağustos 2008, 10:32
şimdiden ellerinize sağlık...
BaRoS-24
13 Ağustos 2008, 12:16
Güncelleme çok büyük değil arkadaşlar.Abartı bir paket beklemeyin.Özellikle yeni transferler ve sesleri,çözünürlük sorunu düzeltme,bazı futbolcu yüzleri ve spikerde bazı düzeltmeler gibi özellikleri olacak.Zaten exTReme gayet başarılıydı.O yüzden menülerde falan köklü değişikliklere gerek duymadık.22" yada 16:9 oranı için kanal d logolu bir score board hazırladım.Herkesin rahatlıkla indirebileceği boyutta olacak.Şuan yeni transferlerin isim listelerini bekliyorum.Alır almaz seslendirmesini yapıp sizlere sunacağım.Bu güncelleme için exTReme yüklü olması şarttır.Bu arada lütfen gereksiz tartışmalara girmeyin.Herkes aynı ölçüde sabırlı olmayabilir.Lütfen sabırsız olanlara karşı sizler sabırlı olun.Eninde sonunda herşeyin eğlence için olduğunu unutmayın.Tekrar görüşmek üzere.
hasan abi, üzerine düşmeyen bu dengesizler yüzünden sinirlendiriyolar adamı benim dediklerim sana değil ama tarih konusu olsun bilgilendirme olsun çok geç cevap veriyorlar bu durumdada böyle düşünmemiz doğru 3 ay sonra gelipte güncellemeler pazartesi çıkacak diyipde halende bir bilgi göndermeyip sana söyletmeleri çok yanlış... işleri ne halen anlamadım... cevap yazıncada azarlama gibi cevap veriyor yöneticiler(zorlamı aldırdık dvd vb) siz bu yamayı çıkarmada mecbur değilsiniz biliyorum ama çıkardıktan sonra böyle olacağını nerden bilebilirdik
yöneticilerde üzerine düşen görevi yapsın görevini bazı kendini bilmezler bu durumda cevap veiryor yamanın emeği siz değilsiniz bunuda böyle bilin bazı üyeler.. 10 ytlni ben ödeyeyim diye kendini bukadar şişiren bu adam , ben demiştim para yerin dibine batsın ben onu destek için verdim
öyle düşünmeyin diye yazdım 10 ytlyi ama halen okumayı bilmeyen bazı kendini bilmezlere diyorum... recep1980 kendine vazife olmayan şeylerle uğraşma sana bu konu da burada bitsin
bu konuda burada bitsin
_alih_
13 Ağustos 2008, 18:11
Hasan Bey selam
hepimizin sorunları hemen hemen aynı sayılır. Extreme de bazı sorunlarlarla karşılaşıldı. Kesinlikle bunlar olabilir. Hiç kimsenin hata var diye emek sahiplerine kızmaması gerekir. Önemli olan Bunların düzeltilmesi. Bizim de bu yanlışlıkları yada eksiklikleri size bildirmemiz sizi için fayda sağlayacaktır.
extreme de benim karşılaştığım hatalar şöyleydi
1 fb - ankaragücü formaları karışıyor
2 master ligde gs psv oluyor
3 Bundesligada oyuncu adları ve takım isimleri yapılmamış yani boş geliyor. (bu sorun sadece bendemi var onu bilmiyorum.) ONEMLİ
4 lig tv scorboardunda sorun var
ve bunların üstüne yeni transferlerler de olursa dehşet bişey olacak kanaatindeyim.
Saygılar.
Matias
13 Ağustos 2008, 18:19
Öncelikle Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 5 gündür ortalarda yoktum.Bunun nedeni ise çalıştığım yerin interneti kapandı..
Dediğim gibi 5 gün ortalarda yoktuk ama görüyorumki maşallah bazı arkadaşlarımız bize kin kusmuş Bazılarıda Allah Razı olsun bizleri desteklemiş.
En başından beri tarih vermek hataydı.Ama ben dediğim gün yamayı bitirdim ve Tam Hasan abiye devredecektim;İşyerimin internet hızı düşüklüğü dolayısıyla upload işlemi 3 gün ileri sarktı ve Hasan abi gecikmeli olarak paketi aldı.O yüzden onunda eklenti yapması gecikti.İşin kötüsü ona hala yeni transferler listesini veremedim.Biraz sabredin lütfen..
Ayrıca benim verdiğim pakette BJK nin yeni formaları yok.Bugün son olarak beyaz formayı da yapıp upload edicem yarına kadar.
Bu konuda Hasan abinin hiçbir kabahati yoktur..
Hepinize sabrınızdan ötürü teşekkürler..
_alih_
13 Ağustos 2008, 22:09
Sonuçta bu yamayı yapanlarda insan. Valla ben sonuna kadar destekliyorum. beğenerek oynuyoruz. benim başka bir sorum olacak. Bir kaç defa oyunumdan nete bağlanıp netten oynamaya kalktım çalışmadı. Bu extreme yama orjinal oyunlarda ustüne yapıştırınca orjinallliği kayboluyormu? Ben bunu merak ediyorum. Kaybolmuyorsa ben neden giremitorum online bölümüne?
yesilgece
13 Ağustos 2008, 23:14
bu slagon sanırım mükemmel arkadaşın dediği gibi. "YAMA BİR BÜTÜNDÜR" sorun yaşayan arkadaşlar bu yüzden sorun yaşıyordur. eski yamalı oyunun üstüne yeni yama kurma problemi. pes2008'de "option file" ile "edit file" çok önemli sakın birbiri ile karıştırmayın derim. takım formaları birbirine giriyorsa eski dosyaları bu yamanın içine atıyorsunuz demektir bence.
cemil_agac
14 Ağustos 2008, 01:14
öncelikle yama yapımı konusunda emeği geçen herkese tşkr ederim okadar işin gücün arasında bukadar aksaklık olması gayet doğal bence yorum yapılırken onların yerine kendimizi koymayılız ... bu yama eklentisi çıkmadanda şunu sölemek isterim bi bjkli olarak bjk facelerinde düzeltmeler yapılabilirse mutluluk duyarım delgado vs. gibi oyuncaların faceleri gerçeği pek yansıtmamış...ama yinede yama 10 numara 5 yıldız ayrıca belirtmek istedim ...hangi konuda olursa olsun emeğe saygı göstermek lazım ... o yüzden tekrar tşkr TSC:img-clapping:
alessio67
14 Ağustos 2008, 04:38
Hasan Bey selam
hepimizin sorunları hemen hemen aynı sayılır. Extreme de bazı sorunlarlarla karşılaşıldı. Kesinlikle bunlar olabilir. Hiç kimsenin hata var diye emek sahiplerine kızmaması gerekir. Önemli olan Bunların düzeltilmesi. Bizim de bu yanlışlıkları yada eksiklikleri size bildirmemiz sizi için fayda sağlayacaktır.
extreme de benim karşılaştığım hatalar şöyleydi
1 fb - ankaragücü formaları karışıyor
2 master ligde gs psv oluyor
3 Bundesligada oyuncu adları ve takım isimleri yapılmamış yani boş geliyor. (bu sorun sadece bendemi var onu bilmiyorum.) ONEMLİ
4 lig tv scorboardunda sorun var
ve bunların üstüne yeni transferlerler de olursa dehşet bişey olacak kanaatindeyim.
Saygılar.
lig tv scorboard ı haric aynı sorunlar ben de vardı ama bunları zaten dile getirdik biliniyor ve giderilmesi basit sorunlarmıs,ben kendi capımda fb formasına cozum buldum ggs programı ile duzelttim,aynı sorunu yasayan arkadaslar icin acıklama yapmak istedim: ggs programıyla (bu program yamadan da cıkıo) oyunun kurulu oldugu yerdeki img den cv_0 ı acıyoruz, sol alt kosede files 7600..7699 dosyasını da acıyoruz,kits_7639 ve kits_7640 dosyaları ankaragucunun formaları once bunları teker teker sag tıklayıp export selected files secenegine tıklayıp herhangi bi dosyay cıkartıyoruz, sonra aynı islemi kits_7643 ve kits_7644 dosayalrı icinde yapıyoruz bunlar da fb nin formalrı gorunuyor olması lazım bunları da export ladıktan sonra yer degistiriyouz soyle ki; once kits_7639 u sag tıklayıp import a file over this one secenegini tıklayıp az once export la cıkarttıgımız fb dosyasını yani kits_7643 u seciyoruz sonra aynısını kits_7640 ı sag tıklayıp import u secip kits_7644 u sectikten sonra islem tamamdır:) artık formaları yer degisitirmis olduk:) insallah faydalı olmusumdur uzun gorunuo ama cok basit en fazla 2 dk:) kolay gelsin
thepunisher320
14 Ağustos 2008, 12:23
yama gerçekten çok güzel olmuş. emeğinize sağlık. ama bence anadolu kulüplerine de biraz daha özen gösterilse daha güzel olur oyun . en azından oyuncuların isimlerinin söylenmesi gerek bence . sadece 3 büyüklerin üzerine kurulu olmasın oyun .
Rafael
14 Ağustos 2008, 13:42
Resimlerini gördükçe sabırsızlanıyorum! exTReme Uptade V.01 hadi gülüm çık artık!
XII_Turkey
15 Ağustos 2008, 17:23
birde birşey sorcam ilk yamadaki kadro sorunu düzeldimi?mesela m.yıldız sivasta defans olmayacak değilmi?teşekkürler.
Rafael
15 Ağustos 2008, 17:34
birde birşey sorcam ilk yamadaki kadro sorunu düzeldimi?mesela m.yıldız sivasta defans olmayacak değilmi?teşekkürler.
Lütfen flood yapma mesaj sil veya düzenleden düzenleyerek birleştir!
Kadro ayarları düzeldi! Ve 15 Ağustos olup çıkamama sorunu ise Yama'ya Hasan abi'nin eklenti yapması lütfen biraz sabır emin olunki sabrınızın emeğini alıcaksınız!
Matias
15 Ağustos 2008, 20:10
Bakın arkadaşlar kadro ayarlarını full düzelttik ancak sizde bir sorun oluşursa bizden kaynaklanan bir problem değildir..
XII_Turkey
15 Ağustos 2008, 21:34
tarih var mı?
Rafael
15 Ağustos 2008, 21:53
tarih var mı?
Tarih tam olarak belli değil Yama'nın çıkması Hasan abi'ye bağlı!
ziganalim
16 Ağustos 2008, 10:49
abi 11 ağustos denmiyormuydu?
Rafael
16 Ağustos 2008, 13:54
abi 11 ağustos denmiyormuydu?
Hasan abi'nin gecekmelerinde dolayı yakında çıkar!
tilkiwolf
17 Ağustos 2008, 18:40
bende sabırsızlıkla bekliyorum...
ne zaman çıkar acaba. şimdiden tşk...
cok fazla uye
17 Ağustos 2008, 19:51
Bekliyorum, bakalım nasıl olacak ?
Rafael
17 Ağustos 2008, 21:28
Bekliyorum, bakalım nasıl olacak ?
T.S.C'nin yaptığı yama tabikide güzel olur zaten fotoğraf'lar ve exTReme'den pek bir değişim olmuyacak!
dogan_1977
18 Ağustos 2008, 23:31
eee yama nerede?valla son günlerde yama yapımcısı arkadaşlar ortadan kayboldu.tatildeler galiba.tatil en doğal hakları tabiki.yamaları bize ulaştırmak için gecesiyle gündüzüyle çalışıyorlar.ama en azından bi açıklama yapılsa
Rafael
18 Ağustos 2008, 23:34
eee yama nerede?valla son günlerde yama yapımcısı arkadaşlar ortadan kayboldu.tatildeler galiba.tatil en doğal hakları tabiki.yamaları bize ulaştırmak için gecesiyle gündüzüyle çalışıyorlar.ama en azından bi açıklama yapılsa
Gerekli açıklama önceden Hasan abi yaptı. Biraz dikkat ve mesaj yaz!
Şu an yoğun olabilirler veya yama'yla uğraşabiliyoolabilirler! Netici yama çıkcak merak etme! Sadece biraz sabır.
sokakprensi
19 Ağustos 2008, 01:12
extreme yama dvd si ne zaman satışa çıkacak satın almak istiyorum yardımcı olurmusunuz?ayrıca bu yama pes 2009 da çalışırmı?
Rafael
19 Ağustos 2008, 02:00
extreme yama dvd si ne zaman satışa çıkacak satın almak istiyorum yardımcı olurmusunuz?ayrıca bu yama pes 2009 da çalışırmı?
Hayır çalışmaz! pes2008 için yapılmış bir yama!
exTReme alcaksan satışlar bitti!
Ancak indirme adresi hala var!
Ve exTReme uptade indirceksen 135 MB civarında bir yama olucak TSC üyelerine sunulacak!
ziganalim
19 Ağustos 2008, 04:28
Gerekli açıklama önceden Hasan abi yaptı. Biraz dikkat ve mesaj yaz!
Şu an yoğun olabilirler veya yama'yla uğraşabiliyoolabilirler! Netici yama çıkcak merak etme! Sadece biraz sabır.
Hayır çalışmaz! pes2008 için yapılmış bir yama!
exTReme alcaksan satışlar bitti!
Ancak indirme adresi hala var!
Ve exTReme uptade indirceksen 135 MB civarında bir yama olucak TSC üyelerine sunulacak!
T.S.C'nin yaptığı yama tabikide güzel olur zaten fotoğraf'lar ve exTReme'den pek bir değişim olmuyacak!
Hasan abi'nin gecekmelerinde dolayı yakında çıkar!
Lütfen flood yapma mesaj sil veya düzenleden düzenleyerek birleştir!
Kadro ayarları düzeldi! Ve 15 Ağustos olup çıkamama sorunu ise Yama'ya Hasan abi'nin eklenti yapması lütfen biraz sabır emin olunki sabrınızın emeğini alıcaksınız!
Tarih tam olarak belli değil Yama'nın çıkması Hasan abi'ye bağlı!
sen tsc nin sözcüsümüsün yalakasımısın?her soruya cevap veriyorsun ve yha yetkilimisn alınma sakın soruyorum ha yetkiliysen bilelim
BaRoS-24
19 Ağustos 2008, 13:39
sen tsc nin sözcüsümüsün yalakasımısın?her soruya cevap veriyorsun ve yha yetkilimisn alınma sakın soruyorum ha yetkiliysen bilelim
bende anlamadım yetkililer nerede 11 ağustos oldu 20 ağustos lütfen yetkililer cevap versin
Rafael
19 Ağustos 2008, 14:50
Hayır! Yetkili değilim ben sadece yönetici'lerin gözünden kaçmış konuları cevaplıyorum!
BaRoS-24
19 Ağustos 2008, 14:58
Hayır! Yetkili değilim ben sadece yönetici'lerin gözünden kaçmış konuları cevaplıyorum!
Yöneticiler cevaplasa daha iyi olurdu ama yöneticiler bu sıralar gözünü bulamıyor dur bakalım bizde bulmalarını bekliyoruz halen:confused:
Matias
19 Ağustos 2008, 15:43
Arkadaşlar bu konuda tam yetkili ağız Hasan Mustan dır.Lütfen sabredin.Takdir edersinizki hepimiz çalışan işinde gücünde insanlarız.Özellikle Hasan Abi bizim gibi değil istediği an sitede olup bir açıklama yapamaz.O yüzden Hasan Abi nin açıklamasını bekleyin lütfen..
faryosa
19 Ağustos 2008, 16:08
bi tarih verilse süper olcak
t_henry
19 Ağustos 2008, 17:34
hlaa güncelleme yaması mı bekleniyor???bn tatildeydim uzun bir süre girememiştim gitmeden önce werilmemişti geldim hala yok...bu güncelleme yalan olur arkadaşlar ztn 2-3 ay sra pes2009 cıkcak cıkıncada güzel yetkililer 2009 cıktı 2009 içn yama yapmaya basladık güncelleme yamasına gerek kalmadı diyecekler...
Rafael
19 Ağustos 2008, 17:38
hlaa güncelleme yaması mı bekleniyor???bn tatildeydim uzun bir süre girememiştim gitmeden önce werilmemişti geldim hala yok...bu güncelleme yalan olur arkadaşlar ztn 2-3 ay sra pes2009 cıkcak cıkıncada güzel yetkililer 2009 cıktı 2009 içn yama yapmaya basladık güncelleme yamasına gerek kalmadı diyecekler...
Pes2009 çıkmasına 2,5 ay var. Ve o zamana kadar Hasan abi bu yama'yı çıkartır!
Bu kadar telaşlanma.
Matias
19 Ağustos 2008, 18:37
pes 2008 çıkınca pes 6 oynayan kalmadımı kaldı.eee ne konuşuyosun arkadaşım.Pes 2009 u pc si kaldırmayanlar pes 2008 oynar.
BaRoS-24
19 Ağustos 2008, 21:11
matias kardeş iyi de pes2008 oynamaya devam edenlerde olur diyorsun ama biz bundan sonra pes2009 oynayacağız sadece onlar için yapılmasın yama bu durumda güncelleme çıkması tabii ki uzar
mr_nem
19 Ağustos 2008, 21:22
Yöneticiler cevaplasa daha iyi olurdu ama yöneticiler bu sıralar gözünü bulamıyor dur bakalım bizde bulmalarını bekliyoruz halen:confused:
yetkililer gözününü buluyor merak etme ve yetkilerin gözlerinden birisi senmin üstünde dik dik cevaplarının üstünde...
arkadaşlar şu anda Hasan Abi'den açıklama bekleyiniz bu güncellemenin bu kadar gecikmesinin nedeni ise bir tek Hasan Abi ve matias'ın güncellemede çalışmasıdır...
konu kapalı...gerektiği zaman tekrar açılacaktır...
umit28
24 Ağustos 2008, 13:58
konu kapalı...gerektiği zaman tekrar açılacaktır...[/QUOTE]
zamanı geldimi??
SEZGHİN
24 Ağustos 2008, 19:44
update içerisine inşallah yeni lig tv scoreboardu da konulur!!
Matias
24 Ağustos 2008, 21:03
hayır lig tv değilde 16:9 formatlı kanal d scoreboar var..
XII_Turkey
25 Ağustos 2008, 00:42
EE hayde ama 25i oldu ayın..
Rafael
25 Ağustos 2008, 00:58
EE hayde ama 25i oldu ayın..
Bu kadar sabırsız olma gerekli açıklamalar yapıldığına göre birşey yazmana gerek yok sen değişik şekilde hadi çıkartın artık yama'yı diyince daha çabuk çıkmıyo belirtiriz!
BlackCat(v-i-p)
25 Ağustos 2008, 03:45
http://img56.imageshack.us/img56/9889/ligtvnr4.jpg
Merhabalar arkadaşlar..biliyorum sabırsızlanıyorsunuz ama elimizden geleni yapıyoruz.Bu güncellemede 22" monitorler içinde scoreboard olacak.Bugün sizler için yeni lig tv logosu hazırladım.Yakında güncellemede...
SpymasteR
25 Ağustos 2008, 04:31
Konulardan ne kadar sapmışım ne kadar uzak kalmışım ya :) ekran kartım yok die oynayamıycam çok kötü bi durum hasan abi :) anlatın ve ss koyun ki izlim böle çalışmaları :)
BaRoS-24
25 Ağustos 2008, 13:12
http://img56.imageshack.us/img56/9889/ligtvnr4.jpg
Merhabalar arkadaşlar..biliyorum sabırsızlanıyorsunuz ama elimizden geleni yapıyoruz.Bu güncellemede 22" monitorler içinde scoreboard olacak.Bugün sizler için yeni lig tv logosu hazırladım.Yakında güncellemede...
Hasan abi güzelde Lig tv scoreboard öyle değilki ve logosuyla scoreboar yerini değiştirsen güzel olur...
Rafael
25 Ağustos 2008, 14:20
Hasan abi güzelde Lig tv scoreboard öyle değilki ve logosuyla scoreboar yerini değiştirsen güzel olur...
Yeni Logo böyle sadece arkasındaki kırmızı şey yok o olmasada olabilir!
Ancak yan scoreboard hatalı onun Lig TV uyumlu olması gerek!
BaRoS-24
25 Ağustos 2008, 16:36
Yeni Logo böyle sadece arkasındaki kırmızı şey yok o olmasada olabilir!
Ancak yan scoreboard hatalı onun Lig TV uyumlu olması gerek!
logoyu demiyorum zaten scoreboardu diyorum
BlackCat(v-i-p)
25 Ağustos 2008, 16:44
Solda ki scoreboard kanal d den kalma.Lig tv nin olmadığını biliyorum.Eski scoreboardda hatalar vardı.Onu düzeltmek yerine böyle yapmayı uygun gördüm.Oyun içinde çok şık duruyor.Bu görüntü 22" monitör kullananlar için.Diğerleri için eski score board ekleyebilirim belki.
tilkiwolf
26 Ağustos 2008, 00:06
bir an önce çıkar da,bizde oynarız, heyecanla bekliyorum...
BaRoS-24
26 Ağustos 2008, 11:47
Solda ki scoreboard kanal d den kalma.Lig tv nin olmadığını biliyorum.Eski scoreboardda hatalar vardı.Onu düzeltmek yerine böyle yapmayı uygun gördüm.Oyun içinde çok şık duruyor.Bu görüntü 22" monitör kullananlar için.Diğerleri için eski score board ekleyebilirim belki.
yeni lig tv'nin scoreboardunu yapsan çok güzel olur hasan abi yinede sen bilirsin saol yine de
umit28
26 Ağustos 2008, 12:08
resimdeki scoreboard gayet iyi
bide almanya ligi düzeltimi acaba??
Matias
26 Ağustos 2008, 13:21
Kendi ligimizi zor düzelttik bide alman ligini karıştırma Allah aşkına..
BlackCat(v-i-p)
26 Ağustos 2008, 15:04
T.S.L zaten Alman ligi üzerine kuruldu.
RaNK
26 Ağustos 2008, 16:08
guncellemede Milan Baros mutlaka olsun !!!!!! Galatasarayda
Matias
26 Ağustos 2008, 18:13
T.S.L zaten Alman ligi üzerine kuruldu.
bunu derken neyi kastettiğinin anlamadım abi???
cok fazla uye
26 Ağustos 2008, 21:57
Evet, haklısın... :)
Bu arada arkadaşlar lütfen biraz daha sabredelim... Mutlaka çıkacaktır, biraz daha sabır... :)
umit28
26 Ağustos 2008, 21:58
almanya ligi hazır var sadece oyuncuların ismi player le başlıyo hazır zaten.. olmasada olur..
ben sadece merak etmiştim oldumu diye..baroş olursa tabiki iyi olur..
yamada emeğe geçen herkese teşekkürler ama bütün millet sabırsızlanıyo bişeyi çıkarmadan önce sölemeyin herşeyi bitirin ondan sonra söyleyin yaw...
_Kral_Ailesi_
27 Ağustos 2008, 18:09
BUnun Sadece spiker veya türkçe Paketini nerden indire bilrim birde imza signatürümü değiştiremiyorum.....
pharell07
28 Ağustos 2008, 18:32
daha ne kadar beklicez biri bişey yazabilirmi acaba
Rafael
28 Ağustos 2008, 22:23
Bir Yetkili bu konuyu kapatırsa sevinirim gerekince açılır! Çünkü çok fazla sabırsızlar boşboş mesaj yazıyorlar!
Matias
28 Ağustos 2008, 22:54
arkadaşlar artık bu konuya bu son mesajım.Bu pazar %1500 portalda yayında update..
SEZGHİN
28 Ağustos 2008, 23:05
sonunda update in kesin tarihi belli oldu.sonunda kavuşucaz Allah'a şükür.
BaRoS-24
29 Ağustos 2008, 00:21
arkadaşlar artık bu konuya bu son mesajım.Bu pazar %1500 portalda yayında update..
oh matias şükür bu cevabı bekliyorduk inşallah bi aksilik çıkmaz yine spikerde inşallah baros,kewell ve nonda seslendirmeleri yapılmıştır!...:icon_12::icon_12::icon_12:
Rafael
29 Ağustos 2008, 00:32
Baros'tan emin değilim ama bana kalsa Kewell ve Nonda'nın seslendirmeleri yapılmıştır!
thepunisher320
29 Ağustos 2008, 00:35
inşallah pazar günü çıkar :D
neyse şaka bi yana umarım htalar büyük ölçüde düzeltilmiştir beklentilerimiz boşa çıkmasın..
emeği geçenlere teşekkürler
Rafael
29 Ağustos 2008, 03:50
Bu arada belirtelimki yama'da emeği geçenler matias ve Hasan abiye çok teşekkür ederiz!
Yaptığı yamadan dolayı.
RaNK
29 Ağustos 2008, 20:42
oh matias şükür bu cevabı bekliyorduk inşallah bi aksilik çıkmaz yine spikerde inşallah baros,kewell ve nonda seslendirmeleri yapılmıştır!...:icon_12::icon_12::icon_12:
evet bencede inş seslendırılmeler bu futbolcularda olmustur...
ssbrutality
29 Ağustos 2008, 21:06
super bısıye benzıo bu keyıflı gunler bızı beklıo tesekkurler t.s.c
karakaşlı
29 Ağustos 2008, 22:21
OH BE SONUNDA ÇIKIYOR
umit28
30 Ağustos 2008, 12:42
sadece 1 gün kaldı :26::26::img-clapping::26::26:
:gsbayrak:
Rafael
30 Ağustos 2008, 12:45
sadece 1 gün kaldı :26::26::img-clapping::26::26:
:gsbayrak:
Emin olunki sabrınızın karşılığını güzel bir şekilde alcaksın!!!:img-clapping::26:
baykalfilms
30 Ağustos 2008, 15:43
yarın çıkıyomu nasıl indiricez
BlackCat(v-i-p)
31 Ağustos 2008, 01:26
Pazartesi iş saati bitiminde sitede olur zaten...akşam 7 gibi.Ayrıca dvd alan üyeler güncelleme çıktıktan sonra bana özel mesaj atsınlar.O zaman cevap vereceğim elbette.Yeni dvd isteyen üyelerde salı günü özel mesaj atabilirler...
djmuggi
31 Ağustos 2008, 15:09
slm bu kac MB olcak ??ß
birde rapid koymayin cok uzun suruyor indirmesi
simden tskler
Ko8e_Bryant
31 Ağustos 2008, 17:45
Demek ki %1500 bile bi kesinlik ifade etmiyormuş. :)
recep1980
31 Ağustos 2008, 17:46
Bu ek yama şuan oynamakta olduğumuz kayıtlı oyunları nasıl etkileyecek.
Mesela ben master lig yapıyorum 3. sezonum ve bir çok transfer yaptım. Bu eklentiyi kurunca benim oyun ne olacak.
cok fazla uye
31 Ağustos 2008, 18:14
2008-2009 sezonu olacak, kayıtlarının yedeğini alıp sonra yine kayıtlı oyunların bulunduğu klasöre kopyalarsan senin Mastır Lig devam eder, formalar falan 2008-2009 olur ama transferlerde bir değişiklik olmaz... :)
thepunisher320
31 Ağustos 2008, 18:22
Pazartesi iş saati bitiminde sitede olur zaten...akşam 7 gibi.Ayrıca dvd alan üyeler güncelleme çıktıktan sonra bana özel mesaj atsınlar.O zaman cevap vereceğim elbette.Yeni dvd isteyen üyelerde salı günü özel mesaj atabilirler...
yaw pazartesi sabahtan koyamazmısınız acaba ?
BaRoS-24
31 Ağustos 2008, 20:01
yaw pazartesi sabahtan koyamazmısınız acaba ?
doğru diyorsun kardeşim ;)
cesurferyad
31 Ağustos 2008, 20:20
syn admin HASAN MUSTAN sana birkaç sorum olacak 1:t.c.s extrem packin üstüne mi kurulaca 2:boyutun kac mb olacak 3. birde yamayı sadace kitserver eklentileriylemi yayınlacaksınız yani img dosyasında degişiklik yaptınızmı ŞİMDİDEN VERCEGİNİZ CEVAPLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER.
K O N Y A / seydişehir
BlackCat(v-i-p)
01 Eylül 2008, 01:43
Bu çalışma bir güncellemedir.Dolayısıyla mutlaka Pes 2008 exTReme yamasına sahip olmanız gerekir.Çalışma exTReme yamasını v.1.0 sürümüne yükseltir.Çalışmanın boyutu yaklaşık 230 mb kadardır.En son kitserver ile birlikte sunulacak.Kesinlikle herhangi bir importlama söz konusu olmayacak.Sadece kopyala-yapıştır şeklinde olacak.
umit28
01 Eylül 2008, 12:46
ve 1 eylül geldi... akşam olmasını ve linkleri sabırsızlıkla bekliyoruz..
Matias
01 Eylül 2008, 13:14
Demek ki %1500 bile bi kesinlik ifade etmiyormuş. :)
Vallaha ko8e arkadaşım bana söylenen tarihte buydu ancak işgünü bitimine çekildi..
monurtuna
01 Eylül 2008, 13:18
dvd almak istiyorum,bu son güncellemede dvd içinde olacak sanırım.nezaman sipariş verebiliriz ve kac gün içinde ulaşır bize...
faryosa
01 Eylül 2008, 13:31
ama hala yayında yok yama anlayamadım
Ekleme: ok akşam yayınlanacakmış
BlackCat(v-i-p)
01 Eylül 2008, 13:50
Arkadaşlar yükleme yaparken bağlantı kopuyor.Biraz gecikebilir saat olarak ama merak etmeyin bugün mutlaka sitede olacaktır..
uiverson
01 Eylül 2008, 20:02
Saat 19:02
Bekliyoruz...
thepunisher320
01 Eylül 2008, 20:22
beklemedeiz !!!!
ramazan_yıldız
01 Eylül 2008, 20:27
O kadar bekledik 1-2 saat daha beklesek ne olcak ki...
metin_99
01 Eylül 2008, 20:33
Hasan abinin de söylediği gibi bağlantıda kopmalar olabiliyor.Biraz daha sabır arkadaşlar, saat 23:59 bile olsa bugün içinde yayınlanacaktır. :)
abi iftarı yapalım gelıyoruz...
efsanekod
01 Eylül 2008, 20:40
Tamam sabrederiz ama hic bir zaman görmedim bu sitede söylendiği dakikada verildiğini hep bi nedenlerden dolayı aksadı hic zamanında olmadı...
BaRoS-24
01 Eylül 2008, 20:42
iftarı yapıp gelelim bakalım...
uiverson
01 Eylül 2008, 20:42
Saat1 19:42
Bekliyoruz...
Bu arada arkadaşlara rezil oldum sabahtan beri beni bekliyorlar bu uptade için :(
:gun_bandana::Doh::Doh:
hakankaranfil06
01 Eylül 2008, 20:50
Tamam sabrederiz ama hic bir zaman görmedim bu sitede söylendiği dakikada verildiğini hep bi nedenlerden dolayı aksadı hic zamanında olmadı...
arkadasa katiliyorum,her birsey yayinlanacagi zaman bir bahane bulup gecikecek deniliyor!!!
ulash07
01 Eylül 2008, 21:01
%2000 bugün de çıkmayacak...:gun_bandana:
ulash
01 Eylül 2008, 21:03
%2000 bugün de çıkmayacak...:gun_bandana:
çıkıcakkkkkk
metin_99
01 Eylül 2008, 21:13
ExTReme Güncelleme Çıktı...Portalda Yayında..!
ramazan_yıldız
01 Eylül 2008, 21:13
Hayırlı olsunn sonunda çıktıı.. İndirmeye başladım bile...
ulash07
01 Eylül 2008, 21:15
Herkese hayırlı olsun biraz gecikmeli olsa da sunuda çıktı emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
katircan
01 Eylül 2008, 21:16
sitenin server ı ne zaman hazır olur ben internet download manager la indiricemde daha hızlı oluyor lakin rapidshare buna izin vermemekte
SEZGHİN
01 Eylül 2008, 21:24
herkese hayırlı uğurlu olsun sonunda çıktı.süper bi ramazan hediyesi oldu.
BaRoS-24
01 Eylül 2008, 21:24
Herkese hayırlı olsun sonunda çıktı hasan abi ve yamada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum...
emmioğlu
01 Eylül 2008, 21:27
Hasan kardeşim ve tüm ekibinin Beynine ve ellerine sağlık.Daha nice yamalarla buluşmak üzere. Ömür boyu sağlık ve mutluluklar dilerim.
evet arkadaslar etreme aldıktan beri sitede sureklı onlıne konumdayım uzun zaman bekledık ama ramazan hedıyesı daha guzel oldu emegı gecen herkesın eline saglık hasan abi teşekkürler...
karakaşlı
01 Eylül 2008, 21:30
Hasan abi ve ekibine çok teşekkür ediyorum şimdi indiriyorum
ulash
01 Eylül 2008, 21:33
emeğinize sağlık arkadaşlar. çok teşekkür ederim.
recep1980
01 Eylül 2008, 21:41
Hayırlı uğurlu olsun. İndirme bölgesinde yorum yazmıştım ama buradan tekrar yazayım. Rapidshare.de ye upload edilmiş. Rapidshare.com'a upload edilseydi daha iyi olurdu. Rapidshare.de yi çok fazla kullanan kalmadı diye düşünüyorum.
ramazan_yıldız
01 Eylül 2008, 21:46
Şİmdi kurdum ve denedimm gözle görülür pek bi değişklik yok ama eklenenler güzel olmuş.. Herkese teşekkürler...
BlackCat(v-i-p)
01 Eylül 2008, 21:50
Bu güncelleme paketi ağırlık olarak yeni transferler,takımların güncellemeleri ve spikerde bazı yenilikler içermektedir.Anamenü resimleri gibi grafiksel konularda değişikliğe ihtiyaç duymadık.exTReme yaması zaten bu konuda başarılıydı.En önemli nokta güncellemenin kurulumunun çok kolay olması.Alternatif olarak filefactory sitesinede upload yapıldı.Hertürlü yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz.Lütfen yorum yazarken yapıcı olmaya özen gösterin.Yapıcı olmayan hiçbir mesaja yanıt vermeyeceğim.Son güncellemeli pes 2008 extreme dvd si alarak sitemize destek olmayan isteyen,ve daha önce dvd almış kardeşlerim(sitemizin server linkleri için) isterlerse bana özel mesaj ile ulaşabilir.Tüm T.S.C ailesine hayırlı olsun.
efsanekod
01 Eylül 2008, 21:52
elleriniz dert görmesin herkese hayırlı olsun
recep1980
01 Eylül 2008, 22:35
Updateyi kurdum ve oynadım. Kendi kayıtlı oyunuma devam ediyorum. Yeni transferli görmek için dosluk maçı ayarladım ama bende eski kadrolar duruyor hala. Muhtemelen hata benden kaynaklanıyor bunu eleştiri olarak değil bir çare bulmak amacıyla yazıyorum.
Oyunumda spikerde farklılık göremedim yine aynı replikler var. Belki bir kaç maç daha yaparsam farklı replikler görebilirim. En son oynadığım Manchaster maçında skorbordda Manchasterın logosu vardı fakat Fenerbahçenin logosu yoktu. Bunada bir çözüm önerebilecek birileri vardır inşallah.
Emeğiniz için teşekkür ediyorum.
Skorbordda skorda görünmüyor ve sadece bir takımın logosu görünüyor hangi ayarları yapmam lazım.
Ko8e_Bryant
01 Eylül 2008, 22:56
Baros, Nonda vs. spiker isimlerini söylemiyor bende de...
Sorun nedir acaba?
recep1980
01 Eylül 2008, 23:09
Reira ya Türk isim söylüyor ama aklımda değil şimdi.
BaRoS-24
01 Eylül 2008, 23:19
fenerbahçenin forması yine ankaragücü formasıyla karışmış ve galatasaray formaları kırmız ve siyah forma var başa yok
BlackCat(v-i-p)
01 Eylül 2008, 23:25
Yama takımında ki arkadaşlarımız hepsine cevap verecektir.Kendi üzerime düşenlere cevap vermem gerekirse,spikere yeni replikler eklendi ama bunların bazıları yeni söylenmiş repkiler bazılarıda düzeltme replikleri,yani daha önce olan replikler bazı sebeplerden dolayı ya yeni okumalarla değiştirildi yada çıkartıldı.Bunun yanısıra yeni transfer sesleri kesinlikle var oyunda.Kewel,baros ve benzeri...ayrıca hakan kadir balta ve nonda sesleri düzeltildi.Bunları kesinlikle duymanız gerek.Eğer duymamışsanız mutlaka birşeyleri eksik yapmışsınızdır.Gerçi beni oku dosyasını çok açık ve anlaşılır hazırladım.Mutlaka kitserver dosyasını install etmeyi unutmayın.Beni oku dosyasında ki adımları harfi harfine yapmaya özen gösterin.Hatalar deva ederse bilgisayarınızda ki kitserveri bir yere yedekledikten sonra tamamen silip indirdiğiniz kitserveri kurun.Diğer konularda yamacı kardeşlerim cevap vereceklerdir.
de_souza
01 Eylül 2008, 23:50
Evet bende sitenizi uzun zamandır takip ediyorum yama kurumlarında oldukca iyiyimdir ve yama yapmayada başlıyorum ne yazıkki extreme dosyasını 34 partlık indirmek zorunda kaldım çünkü üyelğimi onaylayamamıştım aktivasyon kodu gelmediği için ama bugün bu sorunu çözdüm ve extreme güncelleme yamasını indiriyorum güzel bi yama zaten extreme, hasan mustana ve dier tüm emegi geçenlere teşekkürler yakında bende yamalarla sizlerle olcam
morgan
01 Eylül 2008, 23:54
ben bu yamayı hiç beğenmedim hasan abi seninde dediğin gibi tek kelimeyle fiyasko
sayın hasan abi hersey guzel olmus elıne saglık spıkerde yanlıslık hataları duzeltmıssın de kewel nonda guıza var soylenıyor ama kesınlıkle BAROS ismi soylenmıyor soylenen futbolcu ısımlerı baska slota kaydedılmıs edıtten kontrol ettım fakat baros kendı sloytunda gorunuyor fakat ısmı soylenmıyor ....
EGer BAROS ismi baska bır sloyta kaydedıldıyse o ısmı versınler spıkerın soyledıgı ısmı oraya kaydedelim...
iley1977
01 Eylül 2008, 23:57
oyun daha kötü oldu hala fenerin forması ankaragücünde gözüküyor tam anlamıyla hayal kırıklığı kusura bakmayın
Ko8e_Bryant
02 Eylül 2008, 00:10
sayın hasan abi hersey guzel olmus elıne saglık spıkerde yanlıslık hataları duzeltmıssın de kewel nonda guıza var soylenıyor ama kesınlıkle BAROS ismi soylenmıyor soylenen futbolcu ısımlerı baska slota kaydedılmıs edıtten kontrol ettım fakat baros kendı sloytunda gorunuyor fakat ısmı soylenmıyor ....
EGer BAROS ismi baska bır sloyta kaydedıldıyse o ısmı versınler spıkerın soyledıgı ısmı oraya kaydedelim...
Evet arkadaş haklı.. Kewell ve Nonda söyleniyor fakat Baros yok...
Slot ta hangi isme kaydedildiğini söyleyebilirseniz düzeltebiliriz.
BlackCat(v-i-p)
02 Eylül 2008, 00:29
Elbette yamacı arkadaşlarım daha iyi cevaplarlar ama sanırım kitserver içinde ki o 2 forma klasörünün içeriğini değiştirip tekrar install derseniz sorun çözülebilir.Milan barosun slotunu editlemeyi unutmuşum.Oruçluk kusura bakmayın...yapmanız gereken çok basit.Oyunun menüsünden edite girin.Oyuncu düzenle diyin ve gs de baros seçin.daha sonra oyuncu isminden spiker ismi deyip orda "baros" olanı tıklayıp yerine "Diane" ismini seçin.ve kaydederek çıkın bu kadar.Ben uğraşmam diyenler BAROSLU OPT.FİLE İNDİR (http://rapidshare.com/files/141895609/KONAMI.rar.htmll).Bu dosyanın içinden çıkan "KONAMI" klasörünü belgelerime yapıştımanız ve çıkan soruya evet demeniz yeterli.Milan barosu söyleyecektir.Benden bu kadar diğerleri ile yamacı kardeşlerim ilgilensin lütfen.
Ayrıca forma yerleri değişik diye oyun dahada kötü oldu yorumunu kesinlikle kabul etmiyorum.Birçok şeyi kendinizde çözebilirsiniz.
Rafael
02 Eylül 2008, 00:50
Konu kapatılmalı gereken mesaj atılmış!!!
Ko8e_Bryant
02 Eylül 2008, 00:57
Konu kapatılmalı gereken mesaj atılmış!!!
Arkadaşım senin bu forum yöneticisi tavırlı mesajların artık beni sıkmaya başladı.
Konu ne diye kapatılsın ayrıca? Ve kapatılması gerekiyorsa dahi sana ne bundan?
Sana bir tavsiye; Forumda yönetici olma hayalin varsa bu tavırlardan vazgeç! Bu şekilde insanların ashap ayarları ile oynamaktan başka bir şeye yaramıyorsun.
@Hasan Mustan: Teşekkürler abi. Hallettik.
BlackCat(v-i-p)
02 Eylül 2008, 01:05
Download bölümünde yorumlarda da koydum yeni opt.file linkini..yeni gelen kişiler ordanda alabilirler.Dediğim gibi ben oynuyorum ve gayet memnunum.Yinede karşılaştığınız sorunlar yada söylemek istediğiniz şeyler olursa burdayız.Bu forum bunun için var.
djmuggi
02 Eylül 2008, 01:26
slm ben bu yama demin yükledim bende bu hata cikti resim burda
http://img152.imageshack.us/img152/4981/hatapeseh9.jpg
de_souza
02 Eylül 2008, 01:27
EYVAH!!!!! Hasan abi dosyayı indirdim dediklerini yaptım ama okadar çok bozukluklar olduki dediklerini aynen uyguladım ingiltere formaları,tsl formaları felan hiçbiri eklenmedi spiker yine aynı ayrıca guizanın,semihin,burak yılmazın,yüzü hiç benzememiş kıtserverde setupu tıkladım romove ve ınstall dedim ama ne forma ne spiker nede skor tabelası hiç biri yok ayrıca koceli spor hacettepe felen onların formasıda vestel manisanın forması gaziantepin forması artık hangi takımın üzerine kayıtlıysa ayrıca oyuncularının yüzüde edıt playerdeki kel adamın aynısı hiç bir benzerlik yok,spiker olmadı,şimdilik bulabildiğim hatalar bu yani senin saydIgın özelliklerle hiç alakası yok kurdugum yamanın LÜTFEEN YARDIM
hakankaranfil06
02 Eylül 2008, 02:03
hasan abi benim oyun dort dortluk oldu,bir hata felan yok fakat lig tv scoreboard tam olmus,ama sizin sundugunuz scoreboard daha deyisikti?hasan abi birde scoreboarddaki skorlar kucuk,nerdeyse ekranin icine gircem okuyabilmek icin?neden aceba yanlis bendemi?
BlackCat(v-i-p)
02 Eylül 2008, 02:23
hasan abi benim oyun dort dortluk oldu,bir hata felan yok fakat lig tv scoreboard tam olmus,ama sizin sundugunuz scoreboard daha deyisikti?hasan abi birde scoreboarddaki skorlar kucuk,nerdeyse ekranin icine gircem okuyabilmek icin?neden aceba yanlis bendemi?
Teşekkür ederim.Demekki adam akıllı kurmuşsun.Sen 4:3 kullanıyorsan ondan olabilir.Bilemiyorum tam.Benim sunduğum resim 16:9 22" monitörden çekildi.Bana özelden screen yollarsan bakabiliriz.
de_souza
02 Eylül 2008, 02:54
Hasan abi benim kafama takıldı bu ve sahura kadar uğraştım en sonunda yaptım lig tv tabelasıda güzel oldu rakamalarda normal boyut iyi ama senden bişe rica etcem acaba bana kendi kullandıgın belgelerim deki save dosyasını burda link verirmisin benim indirdigim dosyada bi sorun olsa gerek konamiyi belgelerime yapıstırıyorum ama ne oyuncu isimlerini söylüyo spiker,ne faceler,nede kadrolar ekli sen bana rica etsem bozuk olmayan bi konomi klasör link veriirmisin abi.
Kusura bakma yoruyoruz oruçlu oruçlu seni ama yama güzel olmus elinize sağlık
BlackCat(v-i-p)
02 Eylül 2008, 04:11
Hasan abi benim kafama takıldı bu ve sahura kadar uğraştım en sonunda yaptım lig tv tabelasıda güzel oldu rakamalarda normal boyut iyi ama senden bişe rica etcem acaba bana kendi kullandıgın belgelerim deki save dosyasını burda link verirmisin benim indirdigim dosyada bi sorun olsa gerek konamiyi belgelerime yapıstırıyorum ama ne oyuncu isimlerini söylüyo spiker,ne faceler,nede kadrolar ekli sen bana rica etsem bozuk olmayan bi konomi klasör link veriirmisin abi.
Kusura bakma yoruyoruz oruçlu oruçlu seni ama yama güzel olmus elinize sağlık
Bu dediklerin sadece opt.file ile ilgili değil.Kitserver ki setup dosyasını tekrar install et.Ayrıca bende ki son opt.file dosyasınıda extreme güncellemenin download yorumlarında verdim.Onu kullan.
Arkadaslar formalar alternatıflı olarak verılmıstır pa pb olan dosyalara turuncu formalı ve beyaz formalı sslerı ekleyip insstall yaparsanız kendınızde degıstırebılırsınız formaları hasan abı baros bılgısı ıcın saol eve gıdınce denıcem inş.. olur elinize saglık ...
Hasan abi bide 4:3 skorboardta lıg tv logosu sagda takımların skorboardı solda guzel olmusta skorboard tam sag ustte degılde bıraz orataya dogru kaymıs bu normal midir aceba haberınız varmı tam sag ustte degıl
Big Of Deniz
02 Eylül 2008, 11:14
Oyun daha berbat oldu,Fenerin forması Ankaragücü oldu diyen arkadaşlara en iyi cevap bu olsa gerek.Adam akıllı kuranlarda sorun yok.Sorun sizde.Yanlış bir şey yaparsanız tabii ki karışıklıklar olucak.
alessio67
02 Eylül 2008, 11:24
trabzonspor biraz 3. planda kalmıs gibi,egemen, cale ve colman seslendirmeleri yapılmamıs ya da ben duymadım, oyuncu yuzleri de yapılmamıs trabzonsporun yeni transferlerinin, ayrıca kocaelisporun kadrosu lig a kadrosu hala hic transfer yok,cogu anadolu kuluplerinin de transferleri cok eksik , yuz yamaları da kotu olmus ornegin serdar kurtulus eskisinden de kotu olmus,semih de cok kotu,yeni eklenen yuzlerden sadece guiza guzel olmus,ama yeni formalar ve spiker cok guzel tesekkurler
isvecle mac yaparken isvecli hakemin macı katletmesi ve elenmem dısında spiker guzel:) hakemin milliyetini hasan bey den duyunca elenmemin tek nedeni anlasıldı boylece:)
SEZGHİN
02 Eylül 2008, 12:19
teşekkürler hasan abi ve yama takımı süper bi update olmuş yeni transferlerde bazı eksiklikler var (örn:agahowa,josico...) ama önemli değil o kadarını da kendimiz yaparız bu arada çoğu kişinin dediği gibi benim ankaragücü ve fenerbahçe formalarında bir problem yok. tekrar ellerinize sağlık
BaRoS-24
02 Eylül 2008, 12:51
Şuana kadar gördüğüm yanlışlıklar
1. Lig tv scoreboard için logo 4.3 ekran için solda büyük olmuş ve scoreboarda da dk sayıları gri renkte ve çok küçük görünmüyor scoreboard uzun ve logolar biraz uzaklaştırılmalı yan yanalar
2. Spiker için 9-10 maç yaptım baros-Güiza-kewell gibi seslendirmelerden başka replik duyamadım özellikle gol seslendirmelerinde bekliyordum daha çok, ve oyuncu isimlerini maç ta çok söylüyor...
3. size iyi bir face'ci şart kewell,de santhis,gibi yeni transferlerde face in olmmaması düşündürücü.
4.Daha öncedende belirttiğim gibi statlar için hiç birşey yapılmamış( pankart,çim) ve ali samiyen statı şükrü saraçoğlu statında gibi özen gösterilmemiş yedek kulübesi maçta görünmüyor ve sahaya çok yakın görünüyor
5.Almanya Bundes liga halen yok B.Munih-Shalke-W.Bremen olsa yeterdi.
şuana kadar gözüme takılan bunlardı.yine de belirteyim dedim herşey için tşk
metin_99
02 Eylül 2008, 12:52
teşekkürler hasan abi ve yama takımı süper bi update olmuş yeni transferlerde bazı eksiklikler var (örn:agahowa,josico...) ama önemli değil o kadarını da kendimiz yaparız bu arada çoğu kişinin dediği gibi benim ankaragücü ve fenerbahçe formalarında bir problem yok. tekrar ellerinize sağlık
İşte arkadaşlar.Eğer doğru bir şekilde kurarsanız hiçbir problem çıkmaz.Sezgin kardeşimiz sorunsuz oynadığını belirtmiş.Bir hata olursa siz en iyisi Pes 2008 i silip tekrar kurun ve ardından exTReme'i, sonra da Güncelleme'yi kurun.Başka herhangibir yama olması durumunda exTReme doğru çalışmayabilir...
katircan
02 Eylül 2008, 14:16
hasan abi bende kurdum hiç bir sorun yok dört dörtlük elinize sağlık tam updat çıktığında gs bursadan bi sağ bek aldı :D onuda sonra eklersiniz tam şu saat itibariylede robinho manchester city e transfer oldu onuda söliim :D
diğer kuran arkadaşlar gibi bendede scoreboard küçük geliyo bende 17" monitör var birazdan bilgisayarımı plazma tv ye bağlicam 16:9 ayarları yüklemem gerekir mi ????
Big Of Deniz
02 Eylül 2008, 14:21
hasan abi bende kurdum hiç bir sorun yok dört dörtlük elinize sağlık tam updat çıktığında gs bursadan bi sağ bek aldı :D onuda sonra eklersiniz tam şu saat itibariylede robinho manchester city e transfer oldu onuda söliim :D
diğer kuran arkadaşlar gibi bendede scoreboard küçük geliyo bende 17" monitör var birazdan bilgisayarımı plazma tv ye bağlicam 16:9 ayarları yüklemem gerekir mi ????
Bunları sizlerde yapabilirsiniz.Ufak tefek şeyler bunlar.
ulash07
02 Eylül 2008, 15:13
Dün gece arkadaşlarla beraber sabaha kadar oyunu oynadık ve çok beğendik. Özellikle de yeni replikler çok hoşumuza gitti. Bazı eksikler var tabi ama o kadar olacak elbette. Baros'un ismini ben de duyamamıştım şimdi düzeltip tekrar bakacağım. Yamada emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Ellerinize sağlık...
metin_99
02 Eylül 2008, 15:32
Ben de güncellemeyi kurup test ettim harika olmuş.Formalarda karışıklık falan da olmadı.Ben 19" Samsung LCD monitör kullaıyorum ve Sayı Tabelası da sorunsuz çalıştı.Harika bir güncelleme olmuş.Yama Takımı'ndakilere ve tabii ki Hasan abiye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Sorun yaşamamak için mutlaka ve mutlaka kurulumu dikkatlice okuyun arkadaşlar..
de_souza
02 Eylül 2008, 15:38
Bu dediklerin sadece opt.file ile ilgili değil.Kitserver ki setup dosyasını tekrar install et.Ayrıca bende ki son opt.file dosyasınıda extreme güncellemenin download yorumlarında verdim.Onu kullan.
Hasan abi çok sağol gerçekten tek kelimeyle harika oldu baros,nonda,kewell,guiza,gibi isimleri söylüyo spiker yani 4 4 lük oldu yama çok teşekkürler ellerinize sağlık çok güzel oldu
BlackCat(v-i-p)
02 Eylül 2008, 16:48
Beğenmenize sevindim.Merak etmeyin eksiklerimiz varsa yeni bir güncelleme daha yapılır.Dha önceki bir sözümü tekrarlıyorum.Bu güncelleme normalde sadece takım kadroları ve yeni transferler için yapılacaktı fakat son anda elimizden geldiği kadar yeni oyuncu yüzleri,lig tv logoları ve spiker eklemeye karar verdik.
Özellikle spiker ile ilgili olarak.Yeni transferlerin nerdeyse tamamı seslendirildi.Elbette eksikler vardır.Ama sizler belirttikçe onlarıda not edip yeni güncellemede ekleriz.Spikerde yeni gol sesi falan eklenmedi.Özellikle yeni transferler eklendi.Bazı hatalar düzeltildi.Yani kısacası maç esnasında spikerde çok büyük yenilikler kulağınıza çarpmayacak.Ancak spikerin daha gerçekçi olduğunu hissedeceksiniz.Bu ince bir ayardı.Ayrıca hiç beklemediğiniz bir anda spiker birden bir yorum yapabilir.Buda herzaman çıkmayan sürpriz repliklerdir.Örneğin bir oyuncu değişikliği yaptınız.Bu değişiklikten sonra spiker" evet..bizce de çok doğru bir değişiklik oldu.Taktiksel bir seçim.Defans oyuncusunu çıkardı ve yerine hücum yönü daha fazla bir oyuncuyu aldı" gibi bir replik duyabilirsiniz.Yada sıfıra yakın bir bölgeden şut attıktan sonra ..."açısı çok dardı,gol olması çok zor zordu..." gibi bir replik gelebilir.Spikere zaman tanıyın.Tek yenilik yeni transferler değil.Şimdilik elimizden gelen bu kadar.Pes 2009 dan önce bir güncelleme daha düşünüyoruz.Yine bir önceki güncellemedeki gibi kurulumu çok kolay olacaktır.
Şimdilik ilk güncellememizle iyi vakit geçirmenizi temenni ediyoruz ve hepinize hayırlı ramazanlar ...
raywer
02 Eylül 2008, 17:50
İndiremiom İndirdiğim site premium istiyo yardım hasan abi yada yönetici kadro indirme nası indiricem ??? Şimdiden Teşükkürler
djmuggi
02 Eylül 2008, 18:07
urlhttp://img152.imageshack.us/img152/4981/hatapeseh9.jpg/url
iley1977
02 Eylül 2008, 18:15
programı 2 sefer kurdum yamaları aynen dediğiniz gibi yaptım gs ve bjk formaları tamam ama fb yine ankaragücücü forması çıkıyo kafayı yiyeceğim lütfen yardım edin
:fbbayrakjp6:
de_souza
02 Eylül 2008, 18:44
Ardakaşlar yamada hiç bir sorun yok sadece kurulumunu aynen denildiği gibi yaparsanız hiç bir sorunla karşılaşmayacaksınız ama çok güzel not:bazı arkadaşlar extreme yaması olmadan indirmiş bu yamayı ve kurmayı denemiş arkadaşlar extreme yaması olmadan bu yama kurulmaz
raywer
02 Eylül 2008, 20:14
kardeş indirebilsem kurcam ama bi türlü indiremedim bir yardım be???
de_souza
02 Eylül 2008, 20:55
raywer sende extreme yaması yoksa merak etme sanırsam sitede bir süre sonra bu güncelleştirmelerde dahil dvd satışları tekrar başlatılacak eger extreme yaması varsa sende dowland bölümnden güncelleştirmeyi indir ve kur kurulumu dosyanın içinde yazmakta.
Matias
02 Eylül 2008, 22:00
sonunda istediğiniz oldu ve yama yayında :)
raywer
02 Eylül 2008, 23:53
herşeyi harfi harfine yaptım ama formalar olmadı neden bi yardım alabirmiyim ???
Matias
03 Eylül 2008, 00:04
trabzonspor biraz 3. planda kalmıs gibi,egemen, cale ve colman seslendirmeleri yapılmamıs ya da ben duymadım, oyuncu yuzleri de yapılmamıs trabzonsporun yeni transferlerinin, ayrıca kocaelisporun kadrosu lig a kadrosu hala hic transfer yok,cogu anadolu kuluplerinin de transferleri cok eksik , yuz yamaları da kotu olmus ornegin serdar kurtulus eskisinden de kotu olmus,semih de cok kotu,yeni eklenen yuzlerden sadece guiza guzel olmus,ama yeni formalar ve spiker cok guzel tesekkurler
isvecle mac yaparken isvecli hakemin macı katletmesi ve elenmem dısında spiker guzel:) hakemin milliyetini hasan bey den duyunca elenmemin tek nedeni anlasıldı boylece:)
O dediğin oyuncuların face yapılacak ebatta resmini bulabilirsek hala yapmayı düşünüyoruz ancak resim yok..
urlhttp://img152.imageshack.us/img152/4981/hatapeseh9.jpg/url
scoreboard yaması ayrı olarak kurulacak dikkatli oku..Kurmamışsın sen scoreboard yamasını..
fenerbahçenin forması yine ankaragücü formasıyla karışmış ve galatasaray formaları kırmız ve siyah forma var başa yok
option fileyi düzgün kopyalamaya dikkat et.ya da baştan kur böyle bir karışıklık yok..
raywer
03 Eylül 2008, 00:08
bak kardeş gerçekten harfi harfine yaptım hatta 2 defa denedim ama gs nin forma siyah kırmızı ve sarı kırmızı yeni formalar yok ama indirdğim ekte dosyaları var forma seçme yerinin üstünde p:auto
g:auto
bunla alakası olabilrimi??? yardım
de_souza
03 Eylül 2008, 00:08
herşeyi harfi harfine yaptım ama formalar olmadı neden bi yardım alabirmiyim ???
bak rardaki kıtserver klasörünü c program file konami pes 08 klsörüne at ardından kıtserver klasöründeki setupu,removeyi ve instali tıkla ardından c konami pes 08 klasörünün içindeki pes simgesini tıkla ve oyuna gir kesinlikle olcaktır:15:
Matias
03 Eylül 2008, 00:21
Bakın arkadaşlar kitserver ı kullanmayı bilmeyen arkadaşlar için takımların formalarını + olarak slotlara tek tek importladım.Ancak slotlara sadece 2 adet forma importlandığından diğer formalarda kitserverin içinde.
Kitserver Nasıl Kullanınılır?:
Örneğin Ligde BJK-FB maçındasınız.
Maça girmeden önce lig menüsünde iken klavyeden home takım için 1 e basın.
Away takım için 2 tuşuna basın. Home Kaleci için 3 away kaleci için 4 e basın.
Unutmayın bir takımın 4 forması varsa bu tuşlara basarak forma seçimini ilerletmiş olursunuz.
Örneğin kitserverden stad seçmek istiyorsunuzçPage Down ya da Page Up tuşlarına basınız.Ve Size Ball,Kit,Stadium gibi menüler atlatacaktır.Buradan ister top seçersiniz ister stad ister forma.Yalnız updatede kitservere top koymadık haberiniz ola..
raywer
03 Eylül 2008, 00:29
Bakın arkadaşlar kitserver ı kullanmayı bilmeyen arkadaşlar için takımların formalarını + olarak slotlara tek tek importladım.Ancak slotlara sadece 2 adet forma importlandığından diğer formalarda kitserverin içinde.
Unutmayın bir takımın 4 forması varsa bu tuşlara basarak forma seçimini ilerletmiş olursunuz.
Örneğin kitserverden stad seçmek istiyorsunuzçPage Down ya da Page Up tuşlarına basınız.Ve Size Ball,Kit,Stadium gibi menüler atlatacaktır.Buradan ister top seçersiniz ister stad ister forma.Yalnız updatede kitservere top koymadık bak rardaki kıtserver klasörünü c program file konami pes 08 klsörüne at ardından kıtserver klasöründeki setupu,removeyi ve instali tıkla ardından c konami pes 08 klasörünün içindeki pes simgesini tıkla ve oyuna gir kesinlikle olcaktır[QUOTE[QUOTE]olmuyo olmuyo olmuyo dedikleriniz yaptım ama siyah formo ile sarı kırmzı forma orda değişmiyor =(((
raywer
03 Eylül 2008, 00:48
yardımm herşeyi denedim
iley1977
03 Eylül 2008, 01:14
bak rardaki kıtserver klasörünü c program file konami pes 08 klsörüne at ardından kıtserver klasöründeki setupu,removeyi ve instali tıkla ardından c konami pes 08 klasörünün içindeki pes simgesini tıkla ve oyuna gir kesinlikle olcaktır:15:
evet doğru de souza teşekkürler burada önemli olan benim yaptığım hata pes 08 klosörünün içindeki pes simgesini değilde masa üstündeki pes simgesini tıklamam oldu
emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.yama mükemmel olmuş...sarf ettiğim sözlerden dolayı başta hasan ustada ve yama takımı arkadaşlardan özür diliyorum...iyi geceler:img-clapping:
SEZGHİN
03 Eylül 2008, 01:50
bu arada herkes genelde tsl ye dikkat ettiği için sanırım gözden kaçmış manchester city nin formalarında liverpool çıkıyo başkalarında da böyle bir sorun var mı?eğer yoksa bu sorunu kendim çözmeye çalışıcam da
alibayram
03 Eylül 2008, 02:17
üstad lar ben 4:3 img atıyorum kitserver e çünkü mönitor halen eski de acaba resim deki logo ların yerler normal mi bana sanki biraz aşagıda duruyor gibi geliyor bide hasan mustan üstad trabzonspor da bir kaç isim okumamış sın colman cale gibi biliyorum çok zor şartlarda çıktı update ama isteklerimiz bitmez işte :) tezahürat lar yok ts nin bunların inşallah yeni bi update yada pes 2009 da görmek isteriz çok kolay gelsin herkeze ........................
SEZGHİN
03 Eylül 2008, 02:31
abi scoreboard da bir sorun yok hepimizin öyle zaten bu arada hasan abi yeni bir update daha çıkcağını söylemişti.ts nin seslendirilme sorunu o update de çözülür heralde
alessio67
03 Eylül 2008, 02:34
bu arada herkes genelde tsl ye dikkat ettiği için sanırım gözden kaçmış manchester city nin formalarında liverpool çıkıyo başkalarında da böyle bir sorun var mı?eğer yoksa bu sorunu kendim çözmeye çalışıcam da
evet bende de aynı sorun var maalesef duzeltemedim:(
de_souza
03 Eylül 2008, 02:41
Örneğin kitserverden stad seçmek istiyorsunuzçPage Down ya da Page Up tuşlarına basınız.Ve Size Ball,Kit,Stadium gibi menüler atlatacaktır.Buradan ister top seçersiniz ister stad ister forma.Yalnız updatede kitservere top koymadık haberiniz ola..
kaptan çok teşekkürler kıtserverin oyundaki kurulumunu dikkatle anlatmışsın bilmeyenler için iyi oldu:img-clapping:
BlackCat(v-i-p)
03 Eylül 2008, 04:50
Arkadaşlar lütfen indirdiğiniz yamalarda ki "BENİ OKU" dosyalarını okumayı alışkanlık haline getirin.Ben o kadar açık ve net anlattım ki,7 yaşına ki bir kardeşim rahatlıkla kurabilir...
Sevgili kardeşlerim bu arada büyük bir gelişme peşindeyiz...
Maça başlarken artık şampiyonlar ligi müziği gibi müzikler çalacak....golden sonra yeni gol müziği olacak ve yeni stad anonsları olacak...Küçük ayrıntılar gibi görünsede pes 2008 de bu tarz yenilikleri yapmanın ne denli zor olduğu göz önünde bulundurulduğunda güzel gelişmelerdir.Sabırla bekleyin...
Arkadaşlar lütfen indirdiğiniz yamalarda ki "BENİ OKU" dosyalarını okumayı alışkanlık haline getirin.Ben o kadar açık ve net anlattım ki,7 yaşına ki bir kardeşim rahatlıkla kurabilir...
Maça başlarken artık şampiyonlar ligi müziği gibi müzikler çalacak....golden sonra yeni gol müziği olacak ve yeni stad anonsları olacak...Küçük ayrıntılar gibi görünsede pes 2008 de bu tarz yenilikleri yapmanın ne denli zor olduğu göz önünde bulundurulduğunda güzel gelişmelerdir.Sabırla bekleyin...
Evet Arkadaslar kurulum cok kolay yapabılırsınız herşey yazıyor acık bır şekilde ben ustune bıde GS alı samı yen stadı degıstırdım guzel oldu Hasan abi şampıyonlar muzigi guzel dusunulmus yakın bı zamanda beklıyorum tekrardan ellerınıze saglık başarılarınızın dewamını diLerim...
BaRoS-24
03 Eylül 2008, 13:38
bak rardaki kıtserver klasörünü c program file konami pes 08 klsörüne at ardından kıtserver klasöründeki setupu,removeyi ve instali tıkla ardından c konami pes 08 klasörünün içindeki pes simgesini tıkla ve oyuna gir kesinlikle olcaktır[QUOTE[QUOTE]olmuyo olmuyo olmuyo dedikleriniz yaptım ama siyah formo ile sarı kırmzı forma orda değişmiyor =(((
raywer oyunda forma değişimine geldikten klavyenin üst sayılarından 1,2,3 ve 4 tuşlarına bastığında pa,pb,px,ph-home gibi yazılar çıkacak ordan değiştir bunu yine bi dene aynısı bende de oldu olmazsa kitserver klasörünü komple sil ve güncellemedeki kitserver klasörünü tekrardan kopyala ve kur sorun düzelmesi lazım yaman olan sorun değil ok.
BaRoS-24
03 Eylül 2008, 13:40
Hasan abi gerçekten müthiş olur farkınızı bir kez daha göstermiş olursunuz bekleyelim...
swat77
03 Eylül 2008, 13:54
kitserver kusursuz yüklenmiştir yama sorunsuzdur emeği geçenlere teşekkürler
legend_07
03 Eylül 2008, 17:09
yama bazı eksikler hariç mükemmel teşekkürler hasan abi emeğinize sağlık tsc yama takımına teşekkürler hasan abi benim gencfb07 nikli üyeliğimi yeniden bi aktive edebilirmiyiz
BlackCat(v-i-p)
03 Eylül 2008, 18:47
Arkadaşlar son kez söylüyorum.Buraya mesaj yazarken 10 kere düşünüp 1 kere yazın! aklınıza gelen ilk cümleleri yazmayın.Bu yamayı yapan kişilerin öyle yada böyle emek,zaman harcadığını unutmayın.Dünyanın en kötü ressamıda olsanız,haftalarca uğraşıp zaman ve emek harcayıp ortaya çıkarttığınız çalışmaya "çok komik, balon olmuş bu resim" demek yerine..."bence kırmızı burda olmamış...belki turkuaz kullanmak daha farklı bir etki yaratabilirdi...ama tema yani fikir güzel olmuş" gibi yapıcı cümleler kurun....yani bunları benim söylememe ne gerek var anlamıyorum.Ben yada yetkili kardeşlerim bir mesajı siliyorsa mutlaka o mesajda gereksiz,saçma,yakışıksız,üsrutupsuz,kırıcı bir yazı vardır.Mesajın içeriği olumsuz bir eleştri olduğu için mesajınız silinmez!Ayrıca Türkçemizi düzgün kullanalım diye bir kampanya başlattık aylar önce.Kesin olarak söylüyorum ki " oluyor " yerine "oluyo" bile yazsanız mesajınızı gönül rahatlığıyla silerim ve kimseyede hesap vermem.Lütfen her kardeşim bu konularda daha dikkatli olsun.Herkes birbirine örnek olsun.Turkcespiker.Com sitesi herhangi bir forum sitesi değildir.İsmi Türkçe spiker olan bir sitede herkez mesajlarına dikkat etmelidir.
Konudan uzaklaştığım için özür dilerim sizden ama bunları son kez yazmam gerekiyordu.Bir mesajınız silinirse yada siteden atılırsanız bunlar sebepleri olabilir.Konuya dönmem gerekirse;
Herzaman söylediğim gibi.100 lerce çalışanı olan,milyar dolar para kazanan ama her seride illa çok büyük eksiklikler ve hatalarla oyun çıkaran KONAMI firmasının bu eksiklerini "hiçbir karşılık beklemeden(bir teşekkür hariç) yamacı kardeşlerime kimsenin kırıcı söz söylemeye hakkı yoktur!Söylendi diye demiyorum..sadece dikkat edin diye...
Dolayısıyla;
Bizler yavaş yavaş eksikleri kapatmaya sizlere daha fazla keyif vermeye çalışıyoruz.Sizlerde artık keyif almayı öğrenip,sadece bu çalışmalara değil hayatada olumlu bakmayı öğrenmelisiniz.
hakankaranfil06
03 Eylül 2008, 19:04
kitserver problemi olan sunu yapsin,fenerbahce formasinin ankaragucu oldugunu soyluyenler kitserverin icindeki GDB-uni (fenerbahce) klasorune girsin ve orda ga-gb-pa-pb yazar narmalde ama fenerbahcenin klasorunde onlardan baska bir klasor daha var,onu duzenleyin,ben oyle yaptim,insallah birsey anlayan olur?
thepunisher320
03 Eylül 2008, 19:24
Arkadaşlar son kez söylüyorum.Buraya mesaj yazarken 10 kere düşünüp 1 kere yazın! aklınıza gelen ilk cümleleri yazmayın.Bu yamayı yapan kişilerin öyle yada böyle emek,zaman harcadığını unutmayın.Dünyanın en kötü ressamıda olsanız,haftalarca uğraşıp zaman ve emek harcayıp ortaya çıkarttığınız çalışmaya "çok komik, balon olmuş bu resim" demek yerine..."bence kırmızı burda olmamış...belki turkuaz kullanmak daha farklı bir etki yaratabilirdi...ama tema yani fikir güzel olmuş" gibi yapıcı cümleler kurun....yani bunları benim söylememe ne gerek var anlamıyorum.Ben yada yetkili kardeşlerim bir mesajı siliyorsa mutlaka o mesajda gereksiz,saçma,yakışıksız,üsrutupsuz,kırıcı bir yazı vardır.Mesajın içeriği olumsuz bir eleştri olduğu için mesajınız silinmez!Ayrıca Türkçemizi düzgün kullanalım diye bir kampanya başlattık aylar önce.Kesin olarak söylüyorum ki " oluyor " yerine "oluyo" bile yazsanız mesajınızı gönül rahatlığıyla silerim ve kimseyede hesap vermem.Lütfen her kardeşim bu konularda daha dikkatli olsun.Herkes birbirine örnek olsun.Turkcespiker.Com sitesi herhangi bir forum sitesi değildir.İsmi Türkçe spiker olan bir sitede herkez mesajlarına dikkat etmelidir.
Konudan uzaklaştığım için özür dilerim sizden ama bunları son kez yazmam gerekiyordu.Bir mesajınız silinirse yada siteden atılırsanız bunlar sebepleri olabilir.Konuya dönmem gerekirse;
Herzaman söylediğim gibi.100 lerce çalışanı olan,milyar dolar para kazanan ama her seride illa çok büyük eksiklikler ve hatalarla oyun çıkaran KONAMI firmasının bu eksiklerini "hiçbir karşılık beklemeden(bir teşekkür hariç) yamacı kardeşlerime kimsenin kırıcı söz söylemeye hakkı yoktur!Söylendi diye demiyorum..sadece dikkat edin diye...
Dolayısıyla;
Bizler yavaş yavaş eksikleri kapatmaya sizlere daha fazla keyif vermeye çalışıyoruz.Sizlerde artık keyif almayı öğrenip,sadece bu çalışmalara değil hayatada olumlu bakmayı öğrenmelisiniz.
ben bunu bilmiyordum benden başka bilmeyenlerde vardır böyle yapanlar olursa o kişiyi önce uyarın yine yaparsa atın çünkü herkes alışmış artık kısaltmayla yazmaya bende kısaltma yazıyordum ama artık daha dikkatli olcam ! saolun bilgilendirme için
alibayram
03 Eylül 2008, 19:44
benim bide trabzonspor kadrosu ile ilgili eger yeni bir update yapılacak sa isteklertim olacak
tayfun cora,ergin keleş. kadro da yok gençlerden kalan lar ise fatih altundag,abdülaziz,buğra dır ..........
caner1907caner
03 Eylül 2008, 23:45
Abi bundan sonra extreme yerine mesela formalar bittiğinde forma yaması stadyumlar bittiğinde stadyum yaması tr spiker bittiğinde tr spiker yaması vb.tek tek böyle çıksa yamalar nasıl olur?..
Matias
04 Eylül 2008, 00:18
bence olmaz.Sitenin özelliği bozulur.Bir takım kurulmuşsa tüm işleri hep beraber yaparız.Yama biter yayınlanır..
umit28
04 Eylül 2008, 00:21
SADECE TSL DEĞİL BANK ASYA LİGİDE DÜŞÜNÜLMELİ..
YAMALARDA EMEĞİ GEÇENLERE ALLAH RAZI OLSUN..
Matias
04 Eylül 2008, 00:23
inşAllah 2009 da olucak ama sabırsız üyeler olmassa....
ozgursat
04 Eylül 2008, 00:24
ellerinize sağlık gerçekten güzel olmuş ....
can_pes
04 Eylül 2008, 01:27
yamada tüm emeği gecenlere tesekurler kusursuz olmus....ama skorboord bras kucuk olmus onuda dığer gncellemede düzeltirseniz süper olur....
tilkiwolf
04 Eylül 2008, 02:35
emeği geçenlere teşekkürler. yama çok güzel olmuş yalnız aklıma bir şey takıldı kitserverin içinde names yazan boş klasör var ne için olduğunu merak ettim cevabınız için şimdiden tşk...
gangsta1903
04 Eylül 2008, 02:43
kadrolar güncel değil,pek çok transfer eksik,hacettepe amblemi yok,eskişehir hem other da hem turkcell super ligde var...bunlar sadece birkaçı...Ben ne güncellendi merak ediyorum,sadece ligtv logosu mu?
BlackCat(v-i-p)
04 Eylül 2008, 02:59
Arkadaşlar...madem bazı eksikler var lütfen çözümlerinide yazın.
Tüm eksikleri ayrıntısıyla listeleyin elbette sizlerin yönlendirmesi sonucunda düzeltiriz.Bizim gözümüzden kaçanlar olabilir.Mesela gangsta1903 kardeşim,gördüğün eksikleri bana listelermisin? bende yama takımına özel olarak iletirim.Kadroların güncel halleri nasıl olmalı? hangi transferler eksik.Bunun gibi....demek istediğim sizlerde bu konularda yardımcı olursanız çalışmalar daha kısa sürede tamamlanır.
BaRoS-24
04 Eylül 2008, 12:25
gözüme bir şey takıldı maçta galatasaray seçip fenerbahçe ile maç yapacaktım güiza yedek ama fenerbahçeyi seçtiğimde güiza ilk onbirde deplasmandayken güiza yedek oluyor bunu nasıl düzeltebilriz :(
Karamanli
04 Eylül 2008, 14:41
tsk arkadas
gangsta1903
04 Eylül 2008, 15:28
Arkadaşlar...madem bazı eksikler var lütfen çözümlerinide yazın.
Tüm eksikleri ayrıntısıyla listeleyin elbette sizlerin yönlendirmesi sonucunda düzeltiriz.Bizim gözümüzden kaçanlar olabilir.Mesela gangsta1903 kardeşim,gördüğün eksikleri bana listelermisin? bende yama takımına özel olarak iletirim.Kadroların güncel halleri nasıl olmalı? hangi transferler eksik.Bunun gibi....demek istediğim sizlerde bu konularda yardımcı olursanız çalışmalar daha kısa sürede tamamlanır.
ya benim oyunda o kadar çok transfer eksik ki, bi yerde eksiklik mi yaptım ne,halbuki güncelleme işlemi sadece kopyala yapıştır olduğu için bu biraz düşük ihtimal.O yüzden size gözüme batan bi kaç transferi söyliyeyim,eğer sizde varsa ben bi yanlışlık yapmışımdır.
Mesela hleb barcaya gitti,wright philips chelseaden gitti,clichy arsenalden ayrıldı,senderos milana gitti,makelele psg ye gitti,voronin liverpooldan gitti...
Ama şevşenko milanda mesela,bu transfer olduğuna göre,o güne kadar ki diğer transferleri gözden kaçırmış olma ihtimaliniz yüksek.
bunlar gözüme çarpanlar,heralde biraz didklesem 50 tane filan bulurum...
Matias
07 Eylül 2008, 13:45
exTreme Update v.2.0 dan bazı ss ler.(Bu update daha çok face ve forma üzerine olacak.)
http://666kb.com/i/b1wldzdpfsp3x0eju.jpg
raywer
07 Eylül 2008, 14:12
Yha BEYLER yüklerken eski kit serverı siliozmu yoksa direk üstüneme atcaz ?
alibayram
08 Eylül 2008, 02:15
Yha BEYLER yüklerken eski kit serverı siliozmu yoksa direk üstüneme atcaz ?
direk üstüne zaten oku dosya sında herşey yazıyor ona göre yapın
ve izin alınarak tan (Perco1907) kardeşimizin avni aker stadını eklenmesini istiyorum yeni yapılacak olan update ..............
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.