PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TSC Fan Grupları Olsunmu?

OgulcanF
18 Temmuz 2011, 22:43
Arkadaşlar ben daha önceden bir fikrimi aktarmıştım ancak pek dikkate alınmamıştı. Ben bir basketbol forumunda birşeyle karşılaştım. Orada Her NBA Takımı için Fan Grupları var. Örn: Boston Celtics Fan. Herkes desteklediği takımın fan grubuna üye oluyo ancak NBA'den bir tane, Beko Basketbol Liginden bir tane. Ve imzasına desteklediği takımın imzasını koyuyor isterse. İmza olayı önemli değilde böyle bir fan grupları olursa forum renklenir diye düşünüyorum.

Düzen için sistemin şöyle olması bana göre düzenli olur;
-Forumun adminleri her avrupa ve türk takımının fanlarının konularıyla ilgilenmesi için bir üyeyi görevlendirir.
-Görev alan kişi Örneğin ben Milan'dan sorumluyum. AC Milan Fan diye bir konu açıcam ve avrupa'dan milanı destekleyenler o konuya isimlerini yazdıracak.
-Herkesin Avrupa'dan bir Süper Lig'den bir takımın fanı olma hakkı olacak
-Fan grubundan sorumlu kişi takımıyla ilgili konular açıcak. Örneğin: AC Milan avatar çalışmaları adı altında bi konu açıp o konuda milan avatar çalışmalarını toplıyacak. Sadece Milanlılar değil her üye çalışma yapabilecek.
-O fan grubundan sorumlu kişi haberler falan yayınlayarak fan grubunu canlı tutacak.
-TSC Fan Grupları adı altında bir bölüm açılır, ve diyelim admin birini Beşiktaş Fan'a görevlendirdi, hemen o konu altında Beşiktaş Fan diye bir bölüm açılır görevlendirilen kişi çalışmalara başlar.

Böyle olursa sayfada daha çok kişi aktif olur ve daha çok üye olur. Forum daha çok zaman geçirilecek hale gelir ve renklenir. PES ve FIFA gibi futbol oyunları dışında tam bir futbol forumu oluruz ve her takım hakkında haberlerde forumda yer alır, tabi böyle bişey anında olamaz herşey planlı bir şekilde kararlaştırıldıktan sonra uygulamaya geçilir. Buna forum'un sahipleri karar vericek tabi. Bende forumdaki üyelerin görüşlerini almak istedim. Evet veya Hayır diye oy verip kendi görüşünüzü belirtmenizi rica ederim.