PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TSC Sohbet Alanı Açıldı [ MSN Üzerinden ]

Berker Gonca
15 Ağustos 2009, 01:15
Evet arkadaşlar Öneri,İstek Ve Eleştiri Alanı'nda istekleriniz arasında yoğun bir shoutbox isteği olduğunu gördüm. Yönetim doğal olarka bu isteği reddetmek zorunda. Çünkü gerek diğer siteler gerek kendini bilmeyen üyeler tarafından siteye zarar vermek amaçlı küfürler ve tartışmalar yaratıyor.

Bende bu konu üzeirnde bir süredir bir çare düşünüyordum. Ve güzel bir çözüm bulduğuma inanıyorum umarım sizlerde beğenirsiniz..

Msn Üzerinden "TSC Sohbet Alanı";

Bu alanda bir hepimiz için bir sohbet alanı açıcam. Ve altta vericeğim msn adresini ekleyen herkes konuşma alanına katılabilir. Aramızda sıcak bir sohbet kurmak birbirimizi daha iyi tanımak ve sıcak bir forum ortamı için hepinizin eklemesini bekliyorum..

Kurallar;

-Windows Live 9.0 Sürümü Şarttır
-Alanda Tartışma Yaratan Üyeler ( 5 Gün )
-Küfür Eden Üyeler ( 7 Gün ) Tekrarı Halinde ( Sınırsız )
-Reklam Yapan Üyeler ( 3 Gün )
-Alanın Düzenini Bozan Üyeler ( 2 Gün )

Süreyle Banlanacaktır..

Ayrıca Alanda Titreşim Yollamak Yasaktır..

Moderatörler Alınacaktır;

Sohbet alanında disiplini sağlamak amacıyla ve ceza alıcak üyelerin takibi açısından günde en az 8-10 saat arası online olan kişiler Sohbet Moderatörü olarak yetki alacaklardır..

Örnek Başvuru Formu;

Ad:
Msn Adresi:

Not: Msn Sohbet Alanı için seçilecek moderatorlerin TSC ile hiçbir alakası yoktur..! Yalnızca msn sohbet alanın'da görevli oalcaklardır..

Sohbet Alanına Katılmak isteyenler;

turkcespikersohbet@hotmail.com

Msn adresini ekleyebilirler..

Buff R+
15 Ağustos 2009, 01:19
msn de nasıl banlayacaksınız:biggrin:

Berker Gonca
15 Ağustos 2009, 01:20
Sohbet Alanından İhraç Edilecektir..

emany
15 Ağustos 2009, 01:30
ekledim beraber sohbet ederiz

Buff R+
15 Ağustos 2009, 01:32
bende ekledim ama şuan offline

ne zmn başlıo??

emany
15 Ağustos 2009, 01:38
Arkadaşlar aşağıdaki adresi ekleyin. Bu msn adresi her zaman açık olacaktır. Msn'inizi açtığınızda bu msn adresine girerek online olan herkesi görebilirsiniz.

Msn 'i açıp titreşim gönderiyorsunuz. Size bir teklif geliyor. Kabul ettiğinizde sohbet etme imkanına sahip oluyorsunuz.

group134932@groupsim.com (group134932@groupsim.com)

metin_99
15 Ağustos 2009, 01:38
Berker sana tavsiye sohbet@turkcespiker.com diye msn al ;)

*YuSuFBuLDu*
15 Ağustos 2009, 01:39
Şimdi anlamadım.Hangi gruba katılacağız.:)

Berker Gonca
15 Ağustos 2009, 02:55
emany benim açıcağım grupta titreşime gerek yok isteyen istediği zaman girebilir msn offline olsada online olsada konuşabilir herkes:) Sadece msn adreslerini onaylamam gerekiyor onuda yapıcam bu msn adreside sürekli online olucak zaten:)

emany
15 Ağustos 2009, 14:22
Şu anda açık değil mesela. Dediğin adresi onaylamıyorum. Verdiğim adresten tsc grubu halinde sohbet edebiliriz.

group134932@groupsim.com (group134932@groupsim.com)

MrDesTRoyeR
15 Ağustos 2009, 15:11
Ben emany'nin verdiği adresi ekledim.

Berker Gonca
15 Ağustos 2009, 16:36
İsteyen emany'i ekleyebilir ama ben biracık açmak istiyorum;

Benim verdiğim mailde sizin beni ekleme isteiğinizi onaylamam gerek sadece. Zaten 15:00 - 01:00 saatleri arası aksilik olmazsa online'im zaten. Davetinizi kabul ettikten sonra konuşma alanına istediğiniz zaman grip çıkabilirsiniz benim olup olmamam hiç önemli değil..

Gundo-TS
15 Ağustos 2009, 23:44
ben hepsini ekledim hangisine uye varsa oina girip sohbet ederiz

Berker Gonca
16 Ağustos 2009, 15:02
Msn Kabulleri Saat 14:00 İle 12:00 Arası Yapılacaktır..

Tekrar Ediyorum Sohbet Alanına KAtılım 7/24 Kesintisiz Sürecektir..

slowkaradenizfm
20 Şubat 2011, 13:52
slm ve mrb lar bu güzel forum sitenize severek gelip üye olduk. forum sitenizden çok memlunuz. böyle güzel bir forum sitesi bizlerin huzuna bizlerin begenisine bizlerin hizmetine sundugunuz için tüm yönetici kerdeşlerimizden ALLAH razi olsun ve ne kadar bu güzelliklere tşk etsek az gelir tşk lerinizi sizlere bir boç biliriz. yolunuz daima açık olmasını dileriz. bizler paylaşımı çok seven bir radyo ekibi ailesiyiz. bize bu imkani saglayan bize bu destegi saglayan bizim daima yanımızda olan bizimle büyüyen sn: turkespiker.com forum ekibine ailesine en derininden saygılarımızı sunarız

Düşünenadam
17 Haziran 2011, 17:59
Bu konu tekrar gündeme gelmeli!

burak123
05 Eylül 2011, 14:50
mod olmak istesek nereye başvuru yapıcaz

İhsan Y.
05 Eylül 2011, 15:28
mod olmak istesek nereye başvuru yapıcaz

BU sayfayı okuyunuz. (http://www.turkcespiker.com/forum/yetkili_alimi_ile_ilgili-t42052.html)

rrfatih66
27 Nisan 2012, 01:50
saol msn kulanmıom ama

Aliskender
29 Nisan 2012, 10:16
saol msn kulanmıom ama

Çok fena post kasıyorsun!