Berker Gonca
15 Ağustos 2009, 01:15
Evet arkadaşlar Öneri,İstek Ve Eleştiri Alanı'nda istekleriniz arasında yoğun bir shoutbox isteği olduğunu gördüm. Yönetim doğal olarka bu isteği reddetmek zorunda. Çünkü gerek diğer siteler gerek kendini bilmeyen üyeler tarafından siteye zarar vermek amaçlı küfürler ve tartışmalar yaratıyor.
Bende bu konu üzeirnde bir süredir bir çare düşünüyordum. Ve güzel bir çözüm bulduğuma inanıyorum umarım sizlerde beğenirsiniz..
Msn Üzerinden "TSC Sohbet Alanı";
Bu alanda bir hepimiz için bir sohbet alanı açıcam. Ve altta vericeğim msn adresini ekleyen herkes konuşma alanına katılabilir. Aramızda sıcak bir sohbet kurmak birbirimizi daha iyi tanımak ve sıcak bir forum ortamı için hepinizin eklemesini bekliyorum..
Kurallar;
-Windows Live 9.0 Sürümü Şarttır
-Alanda Tartışma Yaratan Üyeler ( 5 Gün )
-Küfür Eden Üyeler ( 7 Gün ) Tekrarı Halinde ( Sınırsız )
-Reklam Yapan Üyeler ( 3 Gün )
-Alanın Düzenini Bozan Üyeler ( 2 Gün )
Süreyle Banlanacaktır..
Ayrıca Alanda Titreşim Yollamak Yasaktır..
Moderatörler Alınacaktır;
Sohbet alanında disiplini sağlamak amacıyla ve ceza alıcak üyelerin takibi açısından günde en az 8-10 saat arası online olan kişiler Sohbet Moderatörü olarak yetki alacaklardır..
Örnek Başvuru Formu;
Ad:
Msn Adresi:
Not: Msn Sohbet Alanı için seçilecek moderatorlerin TSC ile hiçbir alakası yoktur..! Yalnızca msn sohbet alanın'da görevli oalcaklardır..
Sohbet Alanına Katılmak isteyenler;
turkcespikersohbet@hotmail.com
Msn adresini ekleyebilirler..
Bende bu konu üzeirnde bir süredir bir çare düşünüyordum. Ve güzel bir çözüm bulduğuma inanıyorum umarım sizlerde beğenirsiniz..
Msn Üzerinden "TSC Sohbet Alanı";
Bu alanda bir hepimiz için bir sohbet alanı açıcam. Ve altta vericeğim msn adresini ekleyen herkes konuşma alanına katılabilir. Aramızda sıcak bir sohbet kurmak birbirimizi daha iyi tanımak ve sıcak bir forum ortamı için hepinizin eklemesini bekliyorum..
Kurallar;
-Windows Live 9.0 Sürümü Şarttır
-Alanda Tartışma Yaratan Üyeler ( 5 Gün )
-Küfür Eden Üyeler ( 7 Gün ) Tekrarı Halinde ( Sınırsız )
-Reklam Yapan Üyeler ( 3 Gün )
-Alanın Düzenini Bozan Üyeler ( 2 Gün )
Süreyle Banlanacaktır..
Ayrıca Alanda Titreşim Yollamak Yasaktır..
Moderatörler Alınacaktır;
Sohbet alanında disiplini sağlamak amacıyla ve ceza alıcak üyelerin takibi açısından günde en az 8-10 saat arası online olan kişiler Sohbet Moderatörü olarak yetki alacaklardır..
Örnek Başvuru Formu;
Ad:
Msn Adresi:
Not: Msn Sohbet Alanı için seçilecek moderatorlerin TSC ile hiçbir alakası yoktur..! Yalnızca msn sohbet alanın'da görevli oalcaklardır..
Sohbet Alanına Katılmak isteyenler;
turkcespikersohbet@hotmail.com
Msn adresini ekleyebilirler..