Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Tsl 2009yeni takımlar var(Es-Es Kocaeli- antalyada var) kaçırma koş koş
alibfl
19 Mayıs 2008, 21:09
Müthiş bir yama inşallah beğersiniz
Belgelrim konami save folder 1 at gelen soruyo ewt de tm oyuna gir ve oyna
Linkl:http://rapidshare.com/files/116225956/KONAMI-WIN32PES6OPT.html
Resimler:
http://img529.imageshack.us/my.php?image=esesia7.jpg
http://img208.imageshack.us/my.php?image=kocaelifs0.jpg
SAHBABA01
19 Mayıs 2008, 22:16
sagol indiriyorum insallah uyumlu cıkar devam eksiklerini söyleri olursa
ytas01
19 Mayıs 2008, 23:29
güzel güzelde kardes barcada krkıc celside anelka yok bşiktasda arico pasa gitti es es vs 1. lige cıkmıs kasımpasayı rizeyi düsürürsen ii olur daha güzele gidebiliriz sagol calısmaların için
tarik_gfb
19 Mayıs 2008, 23:53
Paylaşım için teşekkürler....
hate_love
20 Mayıs 2008, 12:03
arkadaşlar ksura bakmayın ama hiçç denemeyen daha iyi ben baktımm bakar bakmaz tsl eskişehir kocaeli antalya yokk hanii cıkmıştııı yokk iştee hem amblemlerii yok formalarr düzeltilmemişş ooohoooooooooo benden tavsiyeeee indripde nemeyin bile ksura bakma arkadaş vallhaa bence hiç iyi deill bu yamaaa
alibfl
20 Mayıs 2008, 13:02
other a da dikkatlı bakarsan görürüsün fornalarıda yaptım yiyosa kendin yap
ytas01
20 Mayıs 2008, 16:01
amplemler uymamıs juventusda ülke bayragı var biraz karısık kardes bu. transferlerdeki eksiklik giderilmemiş yeni cıkanlar yerine eklenmemiş es es 1 liğe cıktı ama hala 2. liğde görünüyor. krkic anelka adriano gercek takımlarında olsun transfer güncellenirse olur insallah ama calısman azım
hate_love
21 Mayıs 2008, 09:32
amplemler uymamıs juventusda ülke bayragı var biraz karısık kardes bu. transferlerdeki eksiklik giderilmemiş yeni cıkanlar yerine eklenmemiş es es 1 liğe cıktı ama hala 2. liğde görünüyor. krkic anelka adriano gercek takımlarında olsun transfer güncellenirse olur insallah ama calısman azım
gördünmüüü bakk banaa kızıyon haa sana yalan sölemiyoz yaa sadece option file ' ni değerlendiriyozzz :good::confused:
SAHBABA01
21 Mayıs 2008, 10:49
ya bu calısmayı yapan arkadslar iyi güzel yapıyorsunuz emeginize elinize saglıkta allahınızı severseniz eksiginizi söylediğimizde düzenltme yolunda adım atarsanız bir cevap yazarsanız memnun oluruz yamayı yapıp , cami avlusuna bırakılan gariban evlat gibi terk edip gitmeyin eksiklikleri tamamlayında güzellikler orttaya cıksın
ZENON58
21 Mayıs 2008, 11:39
evet eksikleri tamamlarsan daha güzel olacak
hate_love
21 Mayıs 2008, 22:38
vallahaa ben karışmıyom yoksaa bana kızıyoo cünküüü
SAHBABA01
22 Mayıs 2008, 19:41
düzeltme kardes zaten modern patchın option filesini kullanırız sende takıl avare avare canım benim option fileni tepe kullan
alibfl
22 Mayıs 2008, 21:12
seni zorlayanmı sabanbaba ister indir indirme birazcık emeğe saygılı ol insan bari
şöle der:kötü olmuş ama neyse uğraşmıssın emğenie sağlık
SAHBABA01
22 Mayıs 2008, 23:12
ya işte konustururuz insanı. kac defa söyledik düzenleyin düzenleyin lafımız bulut ucuyor masallah emege saygı dedik ilk indirdik hataları söyledik de birseymi yaptın aslanım ancak laf dürteceğizde düzenleme yapacaksınız.lafı söylettikten sonra bu saatten sonra düzenlesen nolur düzenlemesen nolur.....
hate_love
23 Mayıs 2008, 18:45
yaa tamm ama inan hepsi aynıı tesl option file indir aynı değişik yok ben fark etmedim avrupadan hiç bi değişik yok satennn alıntı hepsiii değişiklik farsa bile cok azz.........ksura bakmaa alıntı olduğu için emeğe saygı filanda demiyommmm.....lütfen yaa biriniz bari farklı yapın şu option file yii yaa eğer yapamıyosanız bilee bilen bir kişeye söleyinkii o yardım etsin bizeee ben hazırlıveriyimm vallaha hiç sıkılmamdaa....ama tam kapsamlı bilmediğim icinde yapamıyom option file...evttt bilen birisi varmı tamm olarak?????
hate_love
24 Mayıs 2008, 11:27
tamm ozamn eğer gercekten sen yaptıysan ben senden üzür diliyom yani ksura bakma bukadar isyan edmemin sepepi indirdiğim tsl opt. filelerin hepsi aynı olunca sinirlendimmm....yeter artık dedimm hepsi aynıı ne forma değişkliği var nedee oyuncu yüzleri avrupadan bi değişiklik saten yok....nese yaa ben sana tekrardan özr............:img-hi:
byseco
01 Haziran 2008, 08:50
Paylaşım İçin Teşekkürler...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.