Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Türkçe Spiker V1.1 yorumları
BlackCat(v-i-p)
10 Temmuz 2006, 00:58
YORUMLARINIZI BURAYA YAPABİLİRSİNİZ..:img-hi:
nht55
10 Temmuz 2006, 01:09
nasıl bişi ne değişiklikler oldu azcık söylermisin
nht55
10 Temmuz 2006, 01:10
umarım cok guzeldır eskısınden ne fark olcak bi onu söylermisin
harsebjk
10 Temmuz 2006, 01:11
heycanla bekliyorum şu maç bitse de indirsek yamayı
nht55
10 Temmuz 2006, 01:13
bencede
bıtsede hemen ındırsek bıde ozellıklerını merak ettım ne deısıkler var dıye bı cevap atsan hasan abi :)
The Punishe®
10 Temmuz 2006, 01:26
''harika olmuş hasan aga!!'' desem yalan olur daha indiremedik şu maç bi bitseydi artık :D :D :D
nht55
10 Temmuz 2006, 01:51
ındırmeye basladım ındıren varsa bı solesın nasıl oldugunu :) daha %15 de :)
emany
10 Temmuz 2006, 01:57
arkadaşlar oyunda yeni raplikler var zaten oynadıkça sizde göreceksiniz ...
anatolian amigo
10 Temmuz 2006, 01:58
hasan abi, bu spiker sadece WETURKA06 için mi ? çunku bende yabanci bir yama vardir da ondan
nht55
10 Temmuz 2006, 02:22
benımkı we turka deıl vede bi değişiklik göremedim oyunda sadece essien in adını solemıyordu onu soledı :)
physicist
10 Temmuz 2006, 02:26
elinize saglık indiriyoruz...
levo939
10 Temmuz 2006, 02:26
cok yavas doluyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pc yi kırsammı ne yapsam
emany
10 Temmuz 2006, 02:28
arkadaşlar oyun yamasız pes 5 içindir ...
beni oku dosyasında da yazıyor zaten hem ilk maçtan bütün replikleri duyamazsınız ...
sonkral
10 Temmuz 2006, 02:33
şimdi indiriyorum ama eminimki mükemmel olmuştur emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...:15:
aragor
10 Temmuz 2006, 03:22
abi maç sonundaki replik çok güsel olmuş azıcık reklam koksada:img-clapping:
physicist
10 Temmuz 2006, 04:03
walla düzeltilen ve yeni eklenen replikler cok guzel olmuş ama iboyla olan replikler daha guzeldi...
Emeği gecen herkesin ellerine sağlık. Siz olmasanız napardık???
BlackCat(v-i-p)
10 Temmuz 2006, 04:36
Arkadaşlar,lütfen herkes bir şeyi iyi anlasın....
Spikeri bir insan vücuduna benzetirsek; zaten V1.0 da bu vücudu yaşatacak tüm organları yaptık..yani maç içinde duyulan neredeyse tüm replikler..
Spikerden daha fazla ne bekliyorsunuz bilmiyorum,ben KONAMİ firmasının yapmış olduğu spikerdeki dosyaların izin verdiği ölçüde değişiklik yaparım fazlasını değil.
Zaten V1.0 da iskelet,kollar ,bacaklar,kalp,ciğer..yaşaması için gerekli herşey mevcuttu..
v1.1 de Bu vücuda Göz,kulak eklemiştir...
Yani ben yapabileceğim hemen herşeyi yaptım zaten, bir önceki versiyonda olan bazı hataları düzelttim,artık duymaktan sıkıldığınızı düşündüğüm bir çok repliğin yerine yenilerini ekledim,maç sonuna veda replikleri koydum...
V1.0 'ı çıkarttığım günden beri neredeyse hergün oynanamama rağmen daha dün hiç duymadığım bir replikle karşılaştım..lütfen bu kadar aceleci ve önyargılı olmayın..zamanla değişiklikleri farkedecek ve bana hak vereceksiniz..
Bu tür eleştrilerinizi..benden hep çok büyük yenilikler görmenize bağlıyorum ve bunun için seviniyorum..
Eğer hala anlamadıysanız şöyle söyliyim..
Spiker BOŞ bir bardaktı ben V1.0 la 3/1 ini doldurdum...V1.1 le 3/2 si doldu
LÜTFEN ARTIK BARDAĞIN BOŞ BÖLÜMÜNE BAKMAYI BIRAKIN..DOLU KISMINI GÖRÜN
VE SUYU KANA KANA İÇİN...
SAYGILAR..
HASAN MUSTAN
AzraiL™
10 Temmuz 2006, 04:43
Eline Sağlık..
karakterstar
10 Temmuz 2006, 11:52
helal olsun hasan kardeş büyüksün
ama özelliklerini merak ettim
DALTONLAR
10 Temmuz 2006, 12:02
Pes 5 Oyununda Türkçe Spikerde Bazi Oyuncularin Isimleri Söylemiyor Neden.......
Buna Bir çare Bulun
yaman08
10 Temmuz 2006, 12:10
Abi sen hiç moralini bozma. Sanki maç anlatan spikerler her maçta farklı şeyler söylüyor. Sonuna kadar arkandayız Bu gibi çalışmalar kolay kolay ortaya çıkmıyor. Hem siz bu işten para da kazanmıyorsunuz. Emeklerinizin karşılığını sadece bir teşekkürle verebiliyoruz. Bunun gibi daha bir sürü güzel yamalara imza atmanız dileğiyle... Teşekkürler
yaman08
veysi
10 Temmuz 2006, 12:39
şuan indiriyorum daha nasıl olduguna bakamadım ama bu sütkçe spşker yamasını hazarlarken emeği geçen herkese teşekkür borçlıyuz.türkçe spikerin güzel veya kötü oldugu önemli diil.önemli olan bunu yapan hasan abi ve arkadaşlarının emeği.yamada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.türkçe spikersiz pes 5 düşünemiyorum bile çok zevksiz.
excellent56
10 Temmuz 2006, 12:58
Hasan abi vallahi billahi muhteşemsin başkada bişey demek gelmiyor içimden.Şimdiye kadar bizler için emek verdin çabaladın sen bunları bizimle paylaşmayabilirdinde.Şimdi olumsuz eleştiri yapanlar bi düşünsün türkçe konuşan bi spikerle oyun oynuyolar.Heralde daha önceden türkiyede böyle bişey olacağını rüyamda görsem inanmazdım.Bu yama nasıl olursa olsun ki şimdiye kadar süper oldu bu yıllık emeğine saygı gösterilmeli. Tekrar eline koluna sağlık diyorum sana ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Saygılar...:img-clapping: :img-clapping: :img-clapping:
The Punishe®
10 Temmuz 2006, 13:06
müthiş bişi yaw bu özellikle de şu ''BU ARADA BİZLERE ULAŞMAK İÇİN www.turkcespiker.com ADRESİNE GİRİNİZ'' felan dio ya o çok acaip geldi
bi de hakemin gözü önünde adama giriyo demesi çok hoşuma geettii ELLERİNE SAĞLIK!
necati_celik
10 Temmuz 2006, 16:53
teşekkürler Hasan kardeş!
süper
10 Temmuz 2006, 17:04
hasan abi daha indirmedim ama şuan indiriyorum. Ağzına ve emeğine sağlık. Teşekkürler
berkant03
10 Temmuz 2006, 18:14
hasan mustan kardeş ben seni uzun zamandır TANIYORUM ama tabi netten ve yaptıgın işlerden tanıyoruz ve yaptigin işte cok cok basarılısın bunu hiç merak etme ve sana saygı duyuyoruz ve eleştrilerin de saygı çercevesinde olmasını diliyorum hiç kimse demesinki bu işler kolay zor bir iş arkadslar zaman kaybı zaten en büyük olay yani bizlere bu tür şeylerini sunulmasının degerini biliyor ve sana hayatında başarılar dilerim kardeş
i
BlackCat(v-i-p)
10 Temmuz 2006, 18:42
saolun arkadaşlar
cyrax
10 Temmuz 2006, 20:11
yeni indirdim deneyelim bakalım...
levo939
10 Temmuz 2006, 20:32
hayelleri gerceklestiren hasan abimize allah uzun ömür versinn
harsebjk
10 Temmuz 2006, 21:51
indiriyorum abi teşekkür ettim
AzraiL™
10 Temmuz 2006, 21:52
Beyler Herşeyi Hazır Beklemeyin..
Cogu Yerde Döküman Var , Her Zaman Hasan Mustan Söyledi Uyumlu Patchler ile calısıyor ( Örn:WeTurka ) Eğer Olmadıysa Option Editör ile isimleri uyarlaman gerekebilir..
Venhar Osmani
10 Temmuz 2006, 22:19
bisey rica edicem abi :( turk oyuncularin isimleri hangi oyuncularin yerine eklenmis, bi dosya falan varsa cok ii olr, simdiden tsk ederim :)
BlackCat(v-i-p)
10 Temmuz 2006, 22:24
bilemiyorum şimdi..o durum biraz karışık bu yamalar yüzünden...
konami lisansa önem versede orjinal oyunda ki isimlerin yerlerine yapsam artık...çok karışyor..
Venhar Osmani
10 Temmuz 2006, 22:39
ok abi yinede sagol :) bende oyle bi dosya vardi hangi isimlerin ustune yapilmis, ama bulamiyorum, bulsam guzel olur :D ve hemen paylasicam
AzraiL™
10 Temmuz 2006, 22:42
Bendede Vardı :) Ama Bulamıyorum Bende...
alibayram
10 Temmuz 2006, 22:56
öncellikle yapmış oldugun tüm çalışmaların icin seni tebrik ediyorum taaa pro e soccer 4 den beri ben bu türkce spiker işine cok sevindim ve görüyorumki cok yol katlettin ben şahsım adıma sana cok tşk ederim emegine elline gözüne saglık HASAN MUSTAN seni cok seviyorum..........................
Venhar Osmani
10 Temmuz 2006, 23:47
Ben bukadarini bulabildim :)
Youla - Agata
Ailton - Fish
i.akin - Nakazawa
Pancu - Vonk
Veysel - Narazaki
i.toroman - naybet
Okan - el karkouri
Kleberson - babayaro
Kotay - Motoyama
Sergen - Suzuki
Ali Tandogan - Nakamura
Ahmed Hassan - Inamoto
Tayfur - Fukunishi
Ali Gunes - Miyamoto
Tayfun - Kaji
Aydin - Tamada
Adem Dursun - Yanagisawa
Gokhan Zan - Koji Nakata
Emre Asik - Chano
I.Uzulmez - Doi
Cagdas - Kawaguchi
Mustafa Dogan - Endo
Nobre - Nakata
Heinz - Mamadou Diallo
Hasan Sas - Dimitrijevic
Umit karan - Chung Kyung Ho
Hakan Sukur - El Ahmadi
Ozgurcan - Sidi Yaya Keita
Saidou - Kim Young Kwang
Altan - Colosimo
Sabri - Kaku
Mulayim erdem - Momar N'diye
Ilic - Nazarenko
Ergun - Akgun
Song - Kucukovic
Orhan Ak - Sick
Tomas - Standfest
Suat Usta - Kim Dong Jin
Ugur Ucar - Okubo
Tuncay - Aghahowa
Tumer - Ramzi
Anelka - Lee Woon Jae
Semih - Lawal
Serkan - Kanu
Appiah - Buckley
Aurelio - Oruma
Alex - Ikedia
Mehmet Yozgatli - Barlett
Selcuk Sahin - Seol Ki Hyeson
Kemal - Hashemian
Gurhan - Zuma
Olcan - Kim Do Heon
Onder Turaci - Ogasawara
umit ozat - Fortune
Deniz - Aaron Mokena
Servet - Lee Young Pye
Mahmut - Mahdavikia
starter
11 Temmuz 2006, 00:44
harika olmus hasan abi eline agzına sağlık yorumlar filan oyucu isimleri hatasız helal olsun
punısher
11 Temmuz 2006, 01:20
arkadaşlar rusya mili takımında nihat kaveci var hemen bakın çok ilginççççç nijeryada da yusuf denen bir türk kardeşimizzzz varrrr anlamadım ama neyseeeeeee
o1adana01
11 Temmuz 2006, 01:26
Hasan hocam pes 5 için son kez bir spiker yapmışsın eline sağlık çok güzel olmuşta birde tüm yeni transferlerin yapıdığı güncel bi option dosyasıda yapsan sevabına bizde kullansak fena olmazdı diyorum ben hani :)
Emeğine yüreğine ayriyetten sesine sağlık hocam
burock
11 Temmuz 2006, 02:29
hasan abi yeniden seni tebrik ediyorum 10 nm bi spiker harikasın abi ;)
melih86
11 Temmuz 2006, 10:06
abi süper keşke Türk oyuncularının Commentary name(Spikerin söyledği isimleri) yazsaydın ben birkaçını bulabildim:cry_smile2: ama yinede ellerin dert görmesin teşekkürler:bye:
behlem
11 Temmuz 2006, 11:40
Valla arkadaşlar harika olmuş. Özelikle devre arası ve maç sonundaki yorumlar.. Teşekirler hasan abi.
starter
11 Temmuz 2006, 15:58
bayan yorumcu biraz daha oyuna katılsa cok daha guzel olurdu bide bayan yorumcu bazı yerlerde takılıyo solerken
mtnaydin
11 Temmuz 2006, 17:18
Aga yeni versiyon spiker muhteşem olmuş daha akıcı olmuş sen bazı çatlak seslere aldırma bi emek vermişsin ve de ortaya iyi bi iş çıkarmışsın bunu böyle bil. aslında bu çürük elmaları siteden temizlemek lazım çünkü laf olsun diye konuşuyorlar saygılar
Venhar Osmani
11 Temmuz 2006, 17:55
abi süper keşke Türk oyuncularının Commentary name(Spikerin söyledği isimleri) yazsaydın ben birkaçını bulabildim:cry_smile2: ama yinede ellerin dert görmesin teşekkürler:bye:
-------------------------------------------------------------------------------------------
Ben bukadarini bulabildim :)
Youla - Agata
Ailton - Fish
i.akin - Nakazawa
Pancu - Vonk
Veysel - Narazaki
i.toroman - naybet
Okan - el karkouri
Kleberson - babayaro
Kotay - Motoyama
Sergen - Suzuki
Ali Tandogan - Nakamura
Ahmed Hassan - Inamoto
Tayfur - Fukunishi
Ali Gunes - Miyamoto
Tayfun - Kaji
Aydin - Tamada
Adem Dursun - Yanagisawa
Gokhan Zan - Koji Nakata
Emre Asik - Chano
I.Uzulmez - Doi
Cagdas - Kawaguchi
Mustafa Dogan - Endo
Nobre - Nakata
Heinz - Mamadou Diallo
Hasan Sas - Dimitrijevic
Umit karan - Chung Kyung Ho
Hakan Sukur - El Ahmadi
Ozgurcan - Sidi Yaya Keita
Saidou - Kim Young Kwang
Altan - Colosimo
Sabri - Kaku
Mulayim erdem - Momar N'diye
Ilic - Nazarenko
Ergun - Akgun
Song - Kucukovic
Orhan Ak - Sick
Tomas - Standfest
Suat Usta - Kim Dong Jin
Ugur Ucar - Okubo
Tuncay - Aghahowa
Tumer - Ramzi
Anelka - Lee Woon Jae
Semih - Lawal
Serkan - Kanu
Appiah - Buckley
Aurelio - Oruma
Alex - Ikedia
Mehmet Yozgatli - Barlett
Selcuk Sahin - Seol Ki Hyeson
Kemal - Hashemian
Gurhan - Zuma
Olcan - Kim Do Heon
Onder Turaci - Ogasawara
umit ozat - Fortune
Deniz - Aaron Mokena
Servet - Lee Young Pye
Mahmut - Mahdavikia
levo939
11 Temmuz 2006, 18:18
Aga yeni versiyon spiker muhteşem olmuş daha akıcı olmuş sen bazı çatlak seslere aldırma bi emek vermişsin ve de ortaya iyi bi iş çıkarmışsın bunu böyle bil. aslında bu çürük elmaları siteden temizlemek lazım çünkü laf olsun diye konuşuyorlar saygılar
haklısın baba... cürük seslerin amacı belli zaten bu siteyi germek için girenler belli oluyorr....
_DMX_
11 Temmuz 2006, 19:37
oynadıkça insan yeni repliklere rastlıyor gerçekten çok güzel! en çok dikkatimi çeken ise kaçan bir golden sonra ''kalecinin duaları kabul oluyor'' sözü çok farklı ve bir o kadarda yerinde olmuş :) çalışmalarınızda kolaylıklar başarılar sayın Hasan Mustan...katkıda bulunan herkese teşekkürler...saygılar...
anatolian amigo
11 Temmuz 2006, 20:24
Vallah hasan abi, spikerin 1 numara :26:
delimiyimneyimben
11 Temmuz 2006, 23:29
eline saglık çok güzel ...bu arada arkadaşlar bir teşekkürü esirgemeyin zaten kişilik meselesi neyse boşverin... çok teşekkürler yamada emegı geçen herkese başta hasan mustan olmak üzere..
levo939
12 Temmuz 2006, 02:03
hasan abii biz senle sen bizle hep beraber yeni repliklereeeeeee
olcy
12 Temmuz 2006, 17:20
selam hasan abi ben spiker programini indirdim fakat calismiyor hala almanca konusuyor acaba diyorum wmpatch var benim ondan olabilirmi ?
yaman08
12 Temmuz 2006, 17:23
selam hasan abi ben spiker programini indirdim fakat calismiyor hala almanca konusuyor acaba diyorum wmpatch var benim ondan olabilirmi ?
indirdiğin rarlı dosyanın içinden çıkan E_SOUND dosyasını oyunun orjinal dosyasıyla değiştireceksin. Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\dat içindeki dosyayla. Kolay gelsin...
Çok teşekkür ederim Hasan abi,eline ağzına sağlık.:)
eagle
12 Temmuz 2006, 20:49
süpersin abi ne diyim ya helal :)
starter
13 Temmuz 2006, 01:42
gercekten tekrar tekrar soluyom harika tek kelime ile
punısher
13 Temmuz 2006, 02:28
bence arkadaşlar spikeri o kadar ii tanımıyolar çünküü 1.0 1.1 aynı kefeye koyuyolar evet turkcespiker süperrrr ben söyle düşünüyorum bir oyunun 2.3 neden beklersinizzz insanlar herzaman yaptıklarını daha fazla asmaya çalışırlar bende 50 maça yakın oynamama ragmen 1.1 den yani spikerden okadar çok deyişiklik görmedim en azından gool replerinin hepsinin yeniden yapılması gerekirdi
ama % 85 aynı olmuş kısacası 1.1 den beklediklerimin en kısa zamanda yapılmasını önemle rica ediyorummmm en sevdiyim oyun en sevdiyim filim gibi oldu türkçespikerin serisini beklemek:icon_sorry:
emany
13 Temmuz 2006, 19:46
bilgisayarında winning eleven 9 kurulu arkadaşlar da bu yamayı kurabilirler , sorunsuz spikerin tadını siz de çıkartabilirisiniz ;)
BlackCat(v-i-p)
13 Temmuz 2006, 22:28
Eğer günün 24 saati spiker yapıyor olsaydım belki dediklerin olabilirdi..ama zaten çok zor şartlar altında yaptım son versiyonu..en büyük rakibim zaman gerisini tanımam..
saygılar..
landrovor
13 Temmuz 2006, 22:37
herkeze ıyı akşamlar ben bıraz once uye oldum arkadaslar pes5 in turnuvası oluyormu varsa nasıl katılcaz neler lazım tesekkurler
ramazan_abi
14 Temmuz 2006, 00:14
sağol hasan daha ne yapacaksın... çok şey bekleyenlere bir sözüm var : 3 sene önce bunlar hayaldi... böyle birşey yapılmasaydı halen hayal olmaya devam edecekti.... hayelleri gerçeğe çevirdin hasan tekrar tekrar teşekkürler..
lewi wills
14 Temmuz 2006, 00:18
herkeze ıyı akşamlar ben bıraz once uye oldum arkadaslar pes5 in turnuvası oluyormu varsa nasıl katılcaz neler lazım tesekkurler
ilk önce pes5'in orjinal olması lazım..
sonra bizi takip etmen lazım..
abuzer75
14 Temmuz 2006, 03:06
emeğinize sağlık. tebrik ve teşekkür ederim.
burock
15 Temmuz 2006, 00:27
hasan abi herşeyden önce seni tebrik etmek lazım böyle bir çalşma bu oyun sewerler için bir dewrim sen en iyisini düşünerek yapıosn we ayrıca bu işi oldukça profesyonel bi şeklde yapıosn helal olsn boynumuz kıldan ince ;)
veysi
15 Temmuz 2006, 12:25
tek kelimeyke mükemmel olmuş hasana abi ve iboya emekleri için çok teşekkür ederiz
anatolian amigo
18 Temmuz 2006, 21:33
Spikerde, malasef soylemediniz bazi takimlar vardir
aras38
19 Temmuz 2006, 01:03
sayın hasan mustan eline diline saglık Türkçe Spiker V1.0 yaptıgın zaman bir daha büyük dosya eklenmeyecek demiştin iyi hatırlıyorum önceki forumda ama bakıyoruz Türkçe Spiker V1.1 boyutu 70 mb küsür civarında bazı arkadaslar Türkçe Spiker V1.0 göre cok fazla değişiklik yok yazmıslar sadece degiştirdigin sesleri yayınlasan olmazmıydı veya neden önceki dediğin kısa boyutlu güncelleme yapılmadı
asddsa
19 Temmuz 2006, 22:17
Hocam sağolasın guzel olmuş eline sağlık ta top benim adamdayken adamların isimlerini soylemiyor...
BlackCat(v-i-p)
20 Temmuz 2006, 18:10
Yaptığımız çalışmaların sadece yeni bölümleri koyarak sizleri "import"gibi bilmeyenler için biraz karmaşık sayılacak bir dertten kurtarmaktır amacımız..zaten dosyanın toplam boyutu herkesin indirebileceği seviyede olduğundan her yeni versiyonu,eskileride kapsayacak şekilde hazırlayıp yayınlıyoruz..örnk: bir sonraki spiker çalışmasının boyutu diyelim 80 mb olucak ve eskileride kapsayacak.bu şekilde gidiyor.böylesi daha zahmetsiz sizler için.
ALPEREN
20 Temmuz 2006, 19:56
Hasan abinin yaptığı spikeri çok beğeniyorum..türkiyede yapılmış en büyük ve en kaliteli çalışma bence..
mezarkabul
21 Temmuz 2006, 06:41
oyunuların spikerin söylediği isimlerini listeleseniz.
yada şimdilik bi necatininkini...
by2000
26 Temmuz 2006, 23:58
Hasan Bey henüz indirmedim ama çalışmalarınız için şimdiden teşekkür ederim. Bir zamanlar FIFA oynarken elin amerikalısından türkçe spiker yapsalar diye bekleyip, saf saf hayallenirken şimdi siz ve arkadaşlarınız sayesinde PES 5'i kendi dilimizde oynayabiliyoruz. Sağolun. İnşallah birgün projesinde sizin de yer aldığınız tamamen bizzat bizlerin yaptığı en az PES 5 kadar kaliteli bir oyun için de aynı sözleri sarfetmek mümkün olur. Tekrar teşekkürler. Kolay gelsin.
anatolian amigo
27 Temmuz 2006, 13:44
Hasan abi senin sesin, aynen su programdaki adamin sesine benzetiyo, hanye su vardi ya bay-kus programmi TGRT deki programm gozluklu yakisikli hep almanadaki turkler ile konusan o adam, neyse sesin super :img-thumbup: :img-clapping:
sinansinan
29 Temmuz 2006, 01:02
Biz biraz acemiyiz.yamayı nasıl indirecegimizide yazsanızda bizde sevinsek.ingilizce sayfa cikiyor ordada preminyum falan yazıyor.tıklayınca tekrar sifre istiyor..
emany
29 Temmuz 2006, 03:25
linke tılayınca altta free var ona tıklıyoruz sonra saniyeler geri sayacak saniyeler bittiği zaman bize 3 harfli bir kod verecek onu yandaki boşluğa yazıp download diyoruz
SecretShouting
30 Temmuz 2006, 08:55
Abi sen hiç moralini bozma. Sanki maç anlatan spikerler her maçta farklı şeyler söylüyor.
ben hiç bir zaman spikerlerin 'ammmmpul gibi takıyor golü' veya kapak olacak bir gol' veya kırmızı kart görünce 'sana kırmızı çok yakışıyor atıldı güle güle (byess) gibi saçma sapan insanın sinirlerini bozan vb laflarıda söylediklerini duymadım...ayrıca goller spikerden ziyade evlerinde maçlarını izleyen insanların gol diye baarışlarına benzemiş..mesela bi golden sonra adamı tebrik bile ediyo 'aferim' kelimesi geçen bi gol repliğinde.başka bi konu şut çekiliyor top sağdan dışarı gidiyo 'soldan..' deniyo soldan gidiyo 'sağdan..'deniyo..
şimdi bn bunları ayzdım diye bazıları kızacak,bişeyler diyecek,peki bu dediklerim yalanmı bunlar olmuyomu...??
yinede emeklerinize sağlaık arkadaşlar uğraşmışınız kolayda bi iş değil tekrar teşekkürler.
alperenash
30 Temmuz 2006, 19:34
bence çok güzel yapabilen kendi yapsın o zaman bu iş beceri işi..
BRAVOOO SÜPER SPİKER AFERİN:img-thumbup: :img-clapping:
emany
30 Temmuz 2006, 20:24
ben hiç bir zaman spikerlerin 'ammmmpul gibi takıyor golü' veya kapak olacak bir gol' veya kırmızı kart görünce 'sana kırmızı çok yakışıyor atıldı güle güle (byess) gibi saçma sapan insanın sinirlerini bozan vb laflarıda söylediklerini duymadım...ayrıca goller spikerden ziyade evlerinde maçlarını izleyen insanların gol diye baarışlarına benzemiş..mesela bi golden sonra adamı tebrik bile ediyo 'aferim' kelimesi geçen bi gol repliğinde.başka bi konu şut çekiliyor top sağdan dışarı gidiyo 'soldan..' deniyo soldan gidiyo 'sağdan..'deniyo..
şimdi bn bunları ayzdım diye bazıları kızacak,bişeyler diyecek,peki bu dediklerim yalanmı bunlar olmuyomu...??
yinede emeklerinize sağlaık arkadaşlar uğraşmışınız kolayda bi iş değil tekrar teşekkürler.
sana göre sağ bana göre sol nerden bakıyorsan değişir de sanki siteye başkalarını sinir etmek için giröişsin gibi bi halin var kendine dikkat et ...
BlackCat(v-i-p)
30 Temmuz 2006, 20:37
öncelikle sitemiz ve yapılan çalışmalar hertürlü yoruma açıktır merak etme..
ben senin yaptığın bu eleştrileri 50 kere cevapladım ama 51 olsun hadi..
benim yaptığım spikeri,piyasadaki gerçek maç anlatan spikerlerle kıyaslamak hem onlara hem bana büyük haksızlık olur..ben tamamen fantazi bir spiker yaptım..elbette hiç bir spiker "ampull gibi takıyor demez" ama ben derim ve bu benim farkım..ayrıca repliklerin çoğunu sitemizde ki "istek replikeri "bölümünden seçiyorum..yani üyelerimizin istekleri bunlar..kırmızı kartlarda biraz abarttığımı kabul ediyorum,zaten şimdi yeni bir çalışma başlattım onda bu tarz abartılar pek olmucak.
Gol seslerine gelince...orjinal spikerde ,atılan gole göre bir heyecan yok..yani spiker Taraf tutmuyor..bende tüm sesleri fazlasıyla heyecanlı söylerek tarafsızlığımı belirttim..tüm gol replikleri heyecanlı..
şutların "sağdan-soldan"olması konusuna gelince ..sevgili kardeşim bırakın sağı solu oyunun keyfine bakın lütfen..ayrıca sen neye göre sağ yada neye göre sol olduğunu bilmiyorsun ki..bilyormusun?..
kalecinin sağımı ,yoksa senin oturuş pozisyonunum sağımı...
sizlerde takdir edersiniz ki 1000 lerce ingilizce ses dosyasını tercüme edebildiğime göre,orjinal spikerin "left" yada "right" dediğini ayırt edebilirm..
eleştrilerin için teşekkürler..senin sayende aklında aynı sorular bulunan arkadaşlarımızda aydınlatmış olduk..
saygılar ...hasan MUSTAN
SecretShouting
31 Temmuz 2006, 06:42
ben senin yaptığın bu eleştrileri 50 kere cevapladım ama 51 olsun hadi..
forum dediğin şey,sürekli yenilenen bir şeydir.sen 50 kişiye cvp verirsin,ertesi gün bi bakarsınki 50.000 kişi üye olmuş.bnm niyetim hır gür çıkarmak değil,sadece fikrimi söylemekte özgürüm.
benim yaptığım spikeri,piyasadaki gerçek maç anlatan spikerlerle kıyaslamak hem onlara hem bana büyük haksızlık olur..
o msjımda sana değil,msjımı yazarken alıntı yaptığım arkadaşa yönelik olması için yazmıştım.tabiiki gerçek spikerlerle kıyaslanamaz.ayrıca kendinden bir şeyler katman tabiiki gayet normal; diğer spikerlerle bire bire aynısı olmasıda zaten pekte iyi olmazdı.kırmızı kartlardaki falan repliklerin zaten abartılı olduğunu sende biliyomuşsun o nedenle o konuyu uzatmaya gerek yok.
kırmızı kartlarda biraz abarttığımı kabul ediyorum,zaten şimdi yeni bir çalışma başlattım onda bu tarz abartılar pek olmucak.
yeni çalışmalarını merakla bekliyorum ve başarılar diliyorum.
Gol seslerine gelince...orjinal spikerde ,atılan gole göre bir heyecan yok..yani spiker Taraf tutmuyor..bende tüm sesleri fazlasıyla heyecanlı söylerek tarafsızlığımı belirttim..tüm gol replikleri heyecanlı..
ben heycanlanmadım demedimki,önemli bir turnuvada son dakkada gol yediğimde spikerin 'ammmpul gibi takıyor golu' demesi zaten fazlasıyla heycanlandırmıştı beni.
şutların "sağdan-soldan"olması konusuna gelince ..sevgili kardeşim bırakın sağı solu oyunun keyfine bakın lütfen..ayrıca sen neye göre sağ yada neye göre sol olduğunu bilmiyorsun ki..bilyormusun?..
kalecinin sağımı ,yoksa senin oturuş pozisyonunum sağımı...
bu lafını okuyunca bayaa güldüm açıkçası.hatta bir arkadaşıma da okuttum 'kıbleyi hesap etmek lazım' dediğinde yine gülme krizine girmiştik.şut çeken oyuncu,kaleye karşıdan baktığında ve o oyuncunun bakış açısıyla kalenin solundan giderse 'soldan' kalenin sağından giderse 'sağdan' ... bunun kalecinin pozisyonu veya bnm oturuş şeklimle pek bi alakası yok.
sizlerde takdir edersiniz ki 1000 lerce ingilizce ses dosyasını tercüme edebildiğime göre,orjinal spikerin "left" yada "right" dediğini ayırt edebilirm..
bu yorumuna göre oyunda bir yanlışlık olsa gerek,aksi taktirde left e sol right a sağ deseydin,oyundada soldan çıktığında sağ,sağdan çıktığında da sol demezdi.dediğim gibi oyunda bi hata var.
eleştrilerin için teşekkürler..senin sayende aklında aynı sorular bulunan arkadaşlarımızda aydınlatmış olduk..
baştada dediğim gibi,bunlar sadece bmn fikirlerim , bnde biliyorum bu işi yapmanın o kadarda kolay olmadığını ve seninde bunu bıkmadan usanmadan uğraşıp bize turkçe spiker tadıyla oyunu oynattığın için teşekkür ederim.
saygılar.
SECRET SHOUTING
SecretShouting
31 Temmuz 2006, 06:45
sana göre sağ bana göre sol nerden bakıyorsan değişir de sanki siteye başkalarını sinir etmek için giröişsin gibi bi halin var kendine dikkat et ...
sağ sol olayına bi önceki msjımda açıklık getirdim ordan okuyup öğrenebilirsin..
bnm başkalarını sinir etmek gibi bir niyetim yok,ama bu yazdıklarım seni sinir ettiyse onada yapacak bişey yok.
'kendine dikkat et'
saol sende kendine iyi bak.
Sevgili Hasan Abi,bu fikri 'emany' isimli süper moda da hatırlatırsan sevinirim.
SecretShouting
31 Temmuz 2006, 07:27
sana göre sağ bana göre sol nerden bakıyorsan değişir
http://img79.imageshack.us/img79/8459/oyuncununbakiaisipk4.jpg (http://imageshack.us)
http://img111.imageshack.us/img111/6458/plotkamerazt2.jpg (http://imageshack.us)
bu sağ-sol muabbetini kapatalım yoksa polis ***ürecek senide benide.
veycellyil
31 Temmuz 2006, 20:39
hasan abi belki yeri değil ama bu 3 tür devamlı sitede değişim yapıyorsunuz ve benim nick im siliniyor ve her defasında yeniden üye olmak zorunda kalıyorum.özelime bununla ilgili mesaj atarsan sevinirim
BlackCat(v-i-p)
01 Ağustos 2006, 17:20
SecretShouting anlaştığımıza sevindim..ben elimden geleni yapıyorum şimdi yakında bir versiyon gelecek...ve inşallah sitemizin hazırlayacağı bir tsl ile beraber olucak...bir çok yenilik var...ama sağ ve sol aynı :)..teşekkür
gabemeclogan
01 Ağustos 2006, 21:20
şimdi yakında bir versiyon gelecek...ve inşallah sitemizin hazırlayacağı bir tsl ile beraber olucak...bir çok yenilik var...
Şimdiden sabırsızlık bekliyoruz Hasan abi.
SecretShouting
01 Ağustos 2006, 23:04
SecretShouting anlaştığımıza sevindim..ben elimden geleni yapıyorum şimdi yakında bir versiyon gelecek...ve inşallah sitemizin hazırlayacağı bir tsl ile beraber olucak...bir çok yenilik var...ama sağ ve sol aynı :)..teşekkür
eyvallah hocam,bundan sonraki çalışmalarını merakla bekliyorum ve umuyorumki sıkıntın olmadan sorunsuz halledersin bi öncekiler gibi.ve bundan önceki çalışmalarından dolayı sana bir kez daha teşekkür ederim : ))
sağ-sol olayı senin istediğin gibi olsun artık,nasıl olsa spiker sensin : ))
Crazy91
02 Ağustos 2006, 19:00
önemli olan da farklı olmak değil midir zaten
Crazy91
02 Ağustos 2006, 19:07
spiker çok iyi olmuş.Giriş ve çıkış replikleri hoş.Oyuncu değişikliklerindeki yorumlar da gayet iyi.
SecretShouting
03 Ağustos 2006, 08:09
önemli olan da farklı olmak değil midir zaten
kardeşim o konu kapanmıştır..
heligotti
03 Ağustos 2006, 17:50
hasan abi sana zahmet hemenpaylas.com gibi ücretsiz sitelerde upload edersen daha kolay indirebilirim.iki gündür indiremiom ya :(
emany
03 Ağustos 2006, 21:34
rapidshare ve kendi sitemize upload ettik ikisinden de bedava download yapabilirisin
cemil
04 Ağustos 2006, 23:15
öncelikle herkese selamlar ben bu sitede yeniyim ve çok hoşuma gitti bu site şimdi ben winning eleven 9 kullanan bi kullanıcıyım kardeş türkçe spiker çok güsel olmuş ellerine sağlık yeni yeni spikerler bekliyoruz.:img-clapping: :26: :img-banned: :wink4:
TonyMontana
06 Ağustos 2006, 00:06
Hasan Abicim Bend de Yeniyim Seni Tebrik ediyorum ağzına emeğine eline sağlık...
Allah Uzun Ömür Versin.
heligotti
07 Ağustos 2006, 21:20
hasan abi inş. bidaki sürümü yaparsan www.hemenpaylas.com a upload et.Daha hızlı indirebilmemiz açısından.
BlackCat(v-i-p)
08 Ağustos 2006, 16:22
tamam sonraki versiyon eş zamanlı olarak 3 farklı serverden indirilebilecek
powerci
08 Ağustos 2006, 16:27
arkadaşlar bişi sorcam bende tsl pathc yüklü yani galatasaray fenerbahce takımının futbolcularının isimlerinide söylüyormu bu yamada.şimdiden tesk
emany
09 Ağustos 2006, 01:47
söylüyor ama yama yamasız pes 5 için yapılmıştır
dogukan
12 Ağustos 2006, 20:16
rapidshare reden indiremiyom turkce spikeri
yaman08
14 Ağustos 2006, 13:22
rapidshare reden indiremiyom turkce spikeri
Rapidshare sayfası açılınca sağ altta free butonunu göreceksin. Free'ye tıkla ve geri sayım bitene kadar bekle. Daha sonra çıkacak olan resimdeki rakam/harfleri boşluğa yaz ve download butonuna bas. Olay bu kadar. Kolay gelsin ;)
tentenboy
16 Ağustos 2006, 00:01
hasan abi benim bi isteğim olacaktı. yani bayan yorumcu iyi hoş da ben direk senin sesi olsun istiyorum. yani ciddi bi macta bayan sesi pek gitmiyo. acaba böyle bi yaman mevcut mu?
emany
16 Ağustos 2006, 18:11
yeni spikerde bayan yorumcu olmayacak
the sarı
17 Ağustos 2006, 02:55
hasan abi saol ne güzel yapmışşın en güzeli hani topu dikince mustafa topaloğluna yolaldı diyo obenim hoşuma gtti
semocan
18 Ağustos 2006, 22:23
abi çok süper kutlarım
bide bayan yorum cunun olmayışı çok güzel
pesmaniac
25 Ağustos 2006, 14:52
ya bence golün adı ronaldo falanda dese
yaman08
25 Ağustos 2006, 16:24
ya bence golün adı ronaldo falanda dese
Golü atan oyuncunun ismini orjinal spiker de söylemediği için Hasan Abi'nin böyle bişey yapması mümkün değil. Bu daha önce de belirtilmişti.
altay_1914
12 Eylül 2006, 17:08
çok güzel gerçekten seni tebrik ederim HASAN Abi....Şarap gibi bir gol ve ben bu golu içerim :) buna arkadaşlarla bayılıyoz..bide bi ara futbolcu çok kötü şut vurduğunda uzun bir süre gülüyosun yaa ordada biz yine kopuyoz :D
pesmaniac
14 Eylül 2006, 23:54
çok güçlü bir oyuncu tabii topu saklıyor diyor arkadan gülme sesleri geliyor:)
abi gülmiş de virüslü olmasın :D
trockya
28 Kasım 2006, 17:39
abi gerçekten çok güzel apmışsın hele 5. golü atınca aa gol ya abi bunlar 6yı da atar boşver sen ver ordan bir çay diyişin yok mu öldüm gülmekten...nediyelim yeni çalışmalarında başarılar...
lieebtman
09 Mart 2007, 01:43
abi valla ben linki bulamadım tıklıyorum açmıyo bide site içi Türkçe Spiker V1.1 DOWNLOAD diyerek arama yaptım sonuç bulunamadı diyo ne zaman yayınladın nerde link
anasayfadaki downloads bölümünden linke ulaşabilirsin
onilaz
18 Haziran 2007, 22:42
eline saglik. güzel
alpbizkit
09 Temmuz 2007, 13:58
mütiş
pharaklit
22 Temmuz 2007, 00:29
bilmiyorum
sincapmurat
01 Ağustos 2007, 22:58
hasan abi bu yamada menu türkçe oluyomu yoksa sade türkçe spiker mi!!
ms-582
15 Ağustos 2007, 23:51
merhaba bende pes5 türkçe spiker var hemde şamyiyonlar ligi ilede karışık futbolcular sahaya giriyorlar şampiyonlar ligi müziği çalıyo menü de güzel şarkkılar falan var ama spiker manyak olmuş hiç futbolcu ismi söylemiyo bitek korner hep kendi ile ilgileniyo taça çık topu fazla açtı falan diyo ama güzel oyun ne diyim bence sizde deneyinhttp://www.pueblecillo.com/proevo4-ps2-4.jpg
sedo_487
19 Ağustos 2007, 20:45
ÇOK GÜZE OLMUŞ
BENCE
dancer_men_1989
02 Eylül 2007, 12:09
arkadaşlar ben tam indiricem hata oluştu yardımcı olasanız
dark face
16 Ekim 2007, 15:57
inmiyooooooooooooo
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.