PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "turkcespiker.com" a sonsuz Teşekkürler.

rambo93
08 Kasım 2010, 21:59
Arkadaşlar TSC gerçekten farklı bir site. Beğeni ile takip ediyorum.Sitede ne ararsanız mevcut. Pes yamalarından tutun da iddaa kuponlarına kadar. Bu sitenin yapımında, tasarımında ve içeriğinde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Böyle devam...

Butwhoan
09 Kasım 2010, 00:18
Kesinlikle fakat Fifa kısmı neden çok basit gözüküyor anlamıyorum oysaki Pes bölümü çok özenilerek kategorilenmiş :/

Sedat_60
09 Kasım 2010, 00:19
Kesinlikle fakat Fifa kısmı neden çok basit gözüküyor anlamıyorum oysaki Pes bölümü çok özenilerek kategorilenmiş :/

FIFA 11 forumunda eksik olan nedir ?

Yusuf[Baba]
09 Kasım 2010, 13:26

"turkcespiker.com" sitesi Fifa'ya daha yeni ilgi göstermeye başladı.Yeni olduğu içinde pek birşey yok.Ama Pes bu sitenin konusu,o yüzden Pes bölümünde daha çok şey var.

Kunaguero1
09 Kasım 2010, 14:36
Fifanın Önceki Serileri Güzel Değildi. Ilgılenilcek Fazlada Birşey Yok. Ancak Fifa 2011 Hepsinden Öte Süper Bir Oyun Olmuş. Ve Beğenileri Kazanmış. :) Bence Bundan Sonra Daha Fazla Ilgı Duyulacağına Ve O Bölümünde Pes Gibi Olacağına Inanıyorum

Saygılar :)

voltaire42
09 Kasım 2010, 14:54
Ama arkadaşlar şuda varki dağa fifada adam akıllı yapılacak yama için gerekli program net olarak çıkmış değil herşeyin zamanı var zaten şuan oyun yamasızda güzel !