anıl20
06 Eylül 2010, 21:31
Arkadaşlar ben odama tv almayı düşünüyorum bilgisayarın donanımını değiştirdikten sonra oyunları güzelce oynayabilmek için. Lise 1 e geçtim artık çok fazla oyun oynayamayacağız oynarkende güzel oynayalım dedim :D . yeni eve taşınınca benim yattığım yer ve bilgisayarın yeri farklı olacak. tv nin olduğu yer birazda oturma odası gibi kullanılacağı için şu özelliklerde bir tv istiyorum.
* max. 2000 - 2500 tl bütçeli.
* tepkime hızı yüksek
* Full HD Led (bu fiyata iyi bir model bulunmaz ama 3D televizyonlar çıkınca ürün fiyatları baya düşüşte)
* 40' ve üzeri
* renk miktarı o kadar önemli değil 8 milyar renk kapasiteli televizyonda var ama şu an hiçbir yayın aynı anda 8 milyar renk kullanacak düzeyde değil.
* full hd ledlerde mega ve sitatik kontrast ın fazla bi önemi yokmuş.
* HDMI çıkışı falan olan bu özelliklerde bir tv alacağım. internetten de sipariş verebilirim mağazadan da alabilirim. bu özelliklerde veya yakın özelliklerde tv önerilerini yazarsanız sevinirim.
* max. 2000 - 2500 tl bütçeli.
* tepkime hızı yüksek
* Full HD Led (bu fiyata iyi bir model bulunmaz ama 3D televizyonlar çıkınca ürün fiyatları baya düşüşte)
* 40' ve üzeri
* renk miktarı o kadar önemli değil 8 milyar renk kapasiteli televizyonda var ama şu an hiçbir yayın aynı anda 8 milyar renk kullanacak düzeyde değil.
* full hd ledlerde mega ve sitatik kontrast ın fazla bi önemi yokmuş.
* HDMI çıkışı falan olan bu özelliklerde bir tv alacağım. internetten de sipariş verebilirim mağazadan da alabilirim. bu özelliklerde veya yakın özelliklerde tv önerilerini yazarsanız sevinirim.