PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Unutulmaz Goller

cesc
09 Mayıs 2008, 23:03
Arkadaşlar belki hayatınızda bazı maçlarda unutamıyacığınız goller atmışsınızdır.Onları tarif edin de bizde öğrenelim.İlk ben söleyeyim.

Mahalle maçıydı.Sol kanat tan geliyoduk.Bir orta açtılar ban kendimi boşa çıkardım bir vurdum top ta 90 diye tabir edilen yere gitti.O maçta tek forvet bendim.

Big Of Deniz
09 Mayıs 2008, 23:34
Açtığın konu güzel.Ama bu konuyu şöyle çevirsek diyorum.Futbolcuların unutulmaz golleri,videoda koyabiliriz..

Alex'in SamsunSpor'a röveşata ile attığı ve Çatal diye tabir edilen yere giden top:).

cesc
09 Mayıs 2008, 23:58
Evet böyle daha iyi videoları bulabilirsek koyabiliriz.

uuRkyc
10 Mayıs 2008, 00:36
george haginin monacoy attığı gol aklımdan çıkmıyor bir türlü sol taraftan müthiş youtube kapandı zor ama koymaya calısırız :)

Blue&Typhoon
11 Mayıs 2008, 12:33
Roberto Carlos un 0 dan attığı nefis gol

metin_99
13 Mayıs 2008, 14:25
Kim attı bilmiyorum ama yanılmıyorsam Meksika'nın bir maçıydı...Sol ayaklı bir oyuncu orta yuvarlağın hemen solunda hayatımda attığım en sert şutun [abartmıyorum] 10 katı sertlikte müthiş bir şekilde vurdu ve top öyle bir gitti ki kaleyee....Off offff tam çatala gitti ve çatala çarptı ardından yere düştü ama çizgiyi geçti sonra falso alıp yükseldi yeniden direk hizasına geldi direğe çarptı sonra yere düştü müthiş bir goldü...