Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Ve Dos Santos resmen Aslan!
-hate-
27 Ocak 2010, 14:28
Galatasaray'dan beklenen açıklama geldi!.. Sarı kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Totteanham'ın Meksikalı orta saha oyuncu Giovani Dos Santos'un sezon sonuna kadar kiralandığını açıklandı!..
Galatasaray'dan yapılan açıklama da "Kulübümüz, İngiltere Premier League takımlarından Tottenham oyuncusu, Meksikalı Giovani Dos Santos Ramirez ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya varmıştır" denildi.
Meksikalı yıldızın yarın saat 17.30’da İstanbul’a olması bekleniyor
-YaLan-
27 Ocak 2010, 14:32
Süper bi'transfer daha:)
http://www.galatasaray.org/images/haberler/86/B_6013_11b7811.jpg
-hate-
27 Ocak 2010, 14:33
Haldun Üstünel biraz abarttı:)
şimdi gidicek oyuncu kim olcak acaba Nonda giderse bu transferin bi anlamı kalmıyo muhtemelen Kewell gitcek:(
-YaLan-
27 Ocak 2010, 14:36
Kewell ameliyat olmak istiyor,yoksa sakatlığı nüksedebilir..Ameliyat olursa da bu sene yararlanamayız ondan , seneyede ne olacağı belli değil.Yabancılardan en çok Kewell'ı sevmeme rağmen Kewell'ın gönderilmesini doğru buluyorum
de_souza
27 Ocak 2010, 14:39
Bence çok ilginç transferler yapıldı,3 yabancı oyuncu pek iyi olcağını sanmıyorum,bence kewel gibi bir oyuncuyu kaybetmeye değmez...
-hate-
27 Ocak 2010, 14:42
bende Kewell'ı seviyorum ama gitmesinide doğru buluyorum sonuçta kewell(31) dos santos(21) yaşında hangisini tercih edersin diye sorsalar Dos santos derim(inş opsiyonu bizdedir)
http://www.sporx.com/detail.php?Type=24&yazar=1&go=7890 bu yazıda her şeyi açıklıyo Osman Tanburacı;)
Endless
27 Ocak 2010, 14:47
Artık Bu Başlık Altında Transferleri Paylaşalım..
-hate-
27 Ocak 2010, 14:48
Niye çöp kutusuna atıldı..??!!
diğer konuyu görmüştüm ama bu resmi açıklamayla ilgili haber...:S
Endless
27 Ocak 2010, 14:50
Yanlışlık Oldu Özür Dilerim Tekrar Eski Yerine Taşınacak :)
-YaLan-
27 Ocak 2010, 14:51
Opsiyonu bizde korkmaya gerek yok,5m civarı bir fiyat:)
-hate-
27 Ocak 2010, 14:53
Opsiyonu bizde korkmaya gerek yok,5m civarı bir fiyat:)
ohhh çok sevindim..:D:)çok iyi bi haber bu yha süper oldu 5 melyon olması dahada sevindirici böyle bir futbolcu için..:thumbup:
_AsiL_
27 Ocak 2010, 14:53
Helal olsun iyice coştuk..Şimdi oyuna girip dos santosu da galatasaraya transfer ediyim bari :)
Peckle
27 Ocak 2010, 14:56
Bizimkiler hala uyuyor...
_AsiL_
27 Ocak 2010, 14:58
Bizimkiler hala uyuyor...
:D sizde yaparsanız sabırlı olun.. :D
-YaLan-
27 Ocak 2010, 15:05
Bu yönetime aşığım :D
Plexicroma
27 Ocak 2010, 15:05
Bence Galatasaray'ın transferleri hakikaten çok iyi, ama en büyük transfer Haldun Üstünel :)
Endless
27 Ocak 2010, 15:06
Bide bize oyuncu lazım :)
_AsiL_
27 Ocak 2010, 15:08
Bence Galatasaray'ın transferleri hakikaten çok iyi, ama en büyük transfer Haldun Üstünel :)
Aynen öyle :D
pes-in kralı
27 Ocak 2010, 15:13
Galatasaray 3 yabancı transfer yaptı. Tamam iyi transferler ama takıma yararlı olabilecekler mi? Çünkü Kewell ve Nonda takıma çok faydalılardı. Eğer bu üçü takıma yararlı olamazsa Galatasaray boşuna para harcamış olur.
-YaLan-
27 Ocak 2010, 15:19
Kewell'ın gideceği nereden belli? Gönlüm Franco'nun gitmesinden yana...Yabancı kaleci transferi kesinlikle ve kesinlikle bir hataydı...Ufuk & Aykut ikilisi bu işi ***ürür.Biraz Türk kaleciye GÜVENİN!:)
-hate-
27 Ocak 2010, 15:20
Galatasaray 3 yabancı transfer yaptı. Tamam iyi transferler ama takıma yararlı olabilecekler mi? Çünkü Kewell ve Nonda takıma çok faydalılardı. Eğer bu üçü takıma yararlı olamazsa Galatasaray boşuna para harcamış olur.
Kewell yararlıydıda..Nonda'nın bize hangi maçta yararlı olduğunu söylermisin..!!
ayrıca yeni transferler yararlı olabilecek mi diyosun JO ve NEİLL ilk maçlarında iyi oynadılar..Antep maçında JO oyuna sonradan girdi ve onun yaptırdığı frikikle gol geldi..
Neill'ada fazla iş düşmedi ama oda elinden geleni yaptı ilk maçında..
Gelelim Dos Santos'a..Zaten Dos Santos'u Rijkaard barçada oynattı ve onun büyük bi yıldız olmasını o sağladı..Şimdi Rijkaard nerde?Dos Santos nerde?....
-YaLan-
27 Ocak 2010, 15:33
Kewell yararlıydıda..Nonda'nın bize hangi maçta yararlı olduğunu söylermisin..!!
ayrıca yeni transferler yararlı olabilecek mi diyosun JO ve NEİLL ilk maçlarında iyi oynadılar..Antep maçında JO oyuna sonradan girdi ve onun yaptırdığı frikikle gol geldi..
Neill'ada fazla iş düşmedi ama oda elinden geleni yaptı ilk maçında..
Gelelim Dos Santos'a..Zaten Dos Santos'u Rijkaard barçada oynattı ve onun büyük bi yıldız olmasını o sağladı..Şimdi Rijkaard nerde?Dos Santos nerde?....
Bu forma için ter döken herkes yararlıdır;) Ama Dos Santos'un geleceğe dönük bir transfer olduğu açıkça ortada...
Leo Franco Gitsin
Yahu:D
-hate-
27 Ocak 2010, 15:42
[B]
[COLOR="Green"]Bu forma için ter döken herkes yararlıdır;) Ama Dos Santos'un geleceğe dönük bir transfer olduğu açıkça ortada...
ben öyle düşünmüyorum sonuçta kötü oynuyosa bi futbolcu ondan yararlı diye bahsedilmemeli bence;)Mesela sen Leo'yu beğenmiyosun madem bu forma için ter döken herkes yararlıysa o zaman onuda göndermiyelim:)
-YaLan-
27 Ocak 2010, 15:45
Leo'yu beğenmediğimden değil yabancı kaleci çok gereksiz bir tercih olduğundan gönderilmesini istiyorum..
-hate-
27 Ocak 2010, 15:50
gönderilmesi konusunda haklı olabilirsin ama sonuçta yönetim 6 senedir aykuta güvenmiyo,ufuk desen iyi kaleci ama genç,kısaca Leo'nun gitmesi imkansız gibi bir şey..(şimdilik..)
-YaLan-
27 Ocak 2010, 15:53
Imkansız? Bence en yüksek ihtimal Leo'da..Eşi mutsuz , yönetim memnun değil..Neyse bekleyip göreceğiz.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.