PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Wimbledon'da şampiyon Kvitova!

pes-in kralı
02 Temmuz 2011, 18:46
Wimbledon Tenis Turnuvası'nda tek kadınlar finalinde kraliçe belli oldu. Petra Kvitova kadınlar tenisin marka ve şampiyon ismi Maria Sharapova'yı mağlup ederek şampiyon oldu.

Wimbledon Tenis Turnuvası'nda tek kadınlar finalinde kraliçe belli oldu. Petra Kvitova kadınlar tenisin marka ve şampiyon ismi Maria Sharapova'yı 2-0 mağlup ederek şampiyon oldu.

BİRİNCİ SET
Sharapova: 3
Kvitova: 6
Birinci Set Kvitova'nın...

İKİNCİ SET
Sharapova: 4
Kvitova: 6

Sharapova hiç iyi oynamadı konsantrasyon eksikliği göze çarpıyordu. Kvitova çoğu sayıyı şansa aldı bir o kadar da kolay sayıyı atamadı ama hak etti. Bakalım erkeklerde şampiyon kim olacak.

Sinan ÖZER
02 Temmuz 2011, 18:50
Djokovic'de aldı mı tamamdır ;).

pes-in kralı
02 Temmuz 2011, 18:52
Djokovic'de aldı mı tamamdır ;).

Djokovic'e ben hiç ısınamadım. Nadal'ın kazanmasını istiyorum. Çünkü Federer finalde değil. :(

TwiNKie...
02 Temmuz 2011, 19:45
Djokovic'i dünya sıralamasında 3. sıraya gelmeden öncede severek izliyordum. Tsonga ile yaptıkları maç gerçekten müthişti. Kadınların maçlarına ise soğumaya başladım. Abartılı derecede bağararak rakibin konsantrasyonunu bozmak isterken kulaklarımızında ayarıyla oynuyorlar. Yinede son zamanlarda tenisin dünyadaki popülaritesinin arttığını görmek benim açımdan mutluluk verici.

pes-in kralı
02 Temmuz 2011, 22:34
Djokovic'i dünya sıralamasında 3. sıraya gelmeden öncede severek izliyordum. Tsonga ile yaptıkları maç gerçekten müthişti. Kadınların maçlarına ise soğumaya başladım. Abartılı derecede bağararak rakibin konsantrasyonunu bozmak isterken kulaklarımızında ayarıyla oynuyorlar. Yinede son zamanlarda tenisin dünyadaki popülaritesinin arttığını görmek benim açımdan mutluluk verici.

Bir de bizim ülkemizde artsa. Tenisi severek izleyen biriyim ama ülkemizde futboldan başka ilgi gören spor dalı neredeyse yok gibi. Kulüpler bazında baktığımızda hatta milli takımlar bazında da Basketbol ve Voleybol'da Futbol'a nazaran daha başarılıyız. Ama ülkemizde sadece futbol ilgi görüyor. Hoş ondan bile anlamayanlar varya.

El Nino 9
02 Temmuz 2011, 22:57
Bir de bizim ülkemizde artsa. Tenisi severek izleyen biriyim ama ülkemizde futboldan başka ilgi gören spor dalı neredeyse yok gibi. Kulüpler bazında baktığımızda hatta milli takımlar bazında da Basketbol ve Voleybol'da Futbol'a nazaran daha başarılıyız. Ama ülkemizde sadece futbol ilgi görüyor. Hoş ondan bile anlamayanlar varya.

Haklısın dostum.O İngiltere'de maç aralarında bazen tepeden bir gösteriyor.Ben diyim 10 sen de 15 tane tenis kortu var.Tam bir tenis mabedi gibi.Çok ama çok ilgi var adamlarda tenise.Bizde neredeyse adam akıllı tenis kortu yok.

Şimdi ekimde İstanbul'da en iyi 8 kadın tenisçinin yarışacağı turnuva var fakat tenis kortu yok ve Sinan Erdem spor salonu tenis kortuna çevrilecek.

Onlarda 10-15 tane kort varken bizde kort bile yok ve sonradan bir tenis kortu yapıyoruz.Üstelik 1 tane.Koca turnuva tek kortta oynanacak.Yazık gerçekten.Sana sonuna kadar katılıyorum.Sadece futbola ilgi var bu ülkede.