Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Windows 7 Sorunları ve Çözümleri
BeYKoZLu_BeLa
02 Haziran 2010, 20:07
*Evet Sevgili TSC üyeleri Burada Ben Ve Emre_Gs Windows 7 İşletim Sisteminizde Çıkan Sorunlarınıza Çözüm Bulmaya Çalışıcaz
Öncelikle Anlatmak İstediğimiz Mesaj Şudur Windows 7 Sorunlu Bir işletim Sistemi Değildir Aksine Çoğu Derte Deva Getiren Microsoftun Vistadaki Yaşadığı Facianın Ardından Yaptığı Gövde Gösterisidir
Ve Şimdi Biz 2 Kişiyiz Siz Ne Anlarsınız diyebilirsiniz Pekiya Bu işin Uzmanları Onlarada Bir Kulak Vermeliyiz Değilmi Türkiyenin İlk Teklonoloji Dergisi Olan Chip:Microsftun En iyi Ve En yeni İşletim Sistemi Ve Bir çok Eleştirmen Windows 7 Daha Çıkmadan İyi Bir Not vermişti Gördüğünüz Gibi Windows7 Böyle Tanımlanıyor
Şimdi Söz Sizde Sorunlarınızı Söyleyin Çözüm Arayalım.
Emre_61
02 Haziran 2010, 20:08
Sorunlarınızı Bekliyoruz Arkadaşlar .
Onur_Szr
04 Haziran 2010, 11:53
Arkadaşlar bilgisayarı açıyorum sonra masaüstünde beklerken Win7 Fare Kum saati dönmeye başlıyor bir daha da hiç durmuyor o yüzden hiçbir şey yapamıyorum neden acaba Virüs mü girdi yoksa?
Emre_61
04 Haziran 2010, 11:55
Kardeş arkadaşım msne gelsin bu sorunu tartışacağız ve konuşacağız . Merak atme halledecez sorununu ..
burjuva17
04 Haziran 2010, 11:58
kardeş benimde bir sorunum var.Ama benimki çok farklı.pes 2010 yükledim girmeye çalıştım ama ekran öylece simsiyah kalıyor.daha önceden böyle bir sorun yoktu.oyunu da nettden indirmiş degilim. Cevaplarsanız Sevinirim......
metin_99
04 Haziran 2010, 15:09
Benim sorunum Win 7 ile mi alakalı bilmiyorum ama, Adobe Photoshop CS5 Extended kurdum ve full hale getirmek için bir program buldum. Bu programda patch e basmamız söyleniyor ama basınca patching failed diyor.
Eğer çözümü biliyorsanız Teamviewer ile bağlantı kurabiliriz.
Emre_61
04 Haziran 2010, 16:29
Benim sorunum Win 7 ile mi alakalı bilmiyorum ama, Adobe Photoshop CS5 Extended kurdum ve full hale getirmek için bir program buldum. Bu programda patch e basmamız söyleniyor ama basınca patching failed diyor.
Eğer çözümü biliyorsanız Teamviewer ile bağlantı kurabiliriz.
Metin Abi full yapmak için kullandığın program da hata var yada önceden o programa benzer birşey yükle o hatayı veriyor . Birde Metin Abi işletim sistemin Win 7 mi ?..
metin_99
04 Haziran 2010, 16:37
Evet Windows 7 32 bit kullanıyorum. Aynı programla bir arkadaşım full yapmayı başarmış ve o da Windows 7 64 bit kullanıyor. Sorunu anlayabilmiş değilim valla PS'yi her açışımda ****** sorup duruyor.
Emre_61
04 Haziran 2010, 16:39
Evet Windows 7 32 bit kullanıyorum. Aynı programla bir arkadaşım full yapmayı başarmış ve o da Windows 7 64 bit kullanıyor. Sorunu anlayabilmiş değilim valla PS'yi her açışımda ****** sorup duruyor.
Metin Abi bendede ****** soruyor . Ben de Win 7 32 Bit var .. Ben win 7 de sorun olmıyacak bir ps full yapma programı bulurum .. Metin Abi sürümün tam adını söylersen iyi olur , v(version).12 gibi ...
metin_99
04 Haziran 2010, 16:43
Adobe Photoshop CS5 Extended 12.0 bu sürümü kullanıyorum.
Başka bir program buldum, sanırım sorun çözüldü ama yine de belli olmaz. Sonradan yine ****** istemez inşallah. Çok teşekkür ederim yine de :)
Emre_61
04 Haziran 2010, 16:45
Abi o zaman senin pc de hata vardır . Başkasında çalıştığına göre ..
BeYKoZLu_BeLa
04 Haziran 2010, 18:01
Barça-Kralı Kardeşim Pcyi Güvenli Modda Açmayı Dene AntiVirüs Programı Falan varsa Kaldır Baktın Olmuyor Bir Format At Sonrada Kendini Microsoftun Mucizevi Kollarına Bak Kollarına Bırakmaktan Kastım Microsoft Secrutirity Essantials Ücretsiz AntiVirüs Kapı gibi Korur Win7'yi
kardeş benimde bir sorunum var.Ama benimki çok farklı.pes 2010 yükledim girmeye çalıştım ama ekran öylece simsiyah kalıyor.daha önceden böyle bir sorun yoktu.oyunu da nettden indirmiş degilim. Cevaplarsanız Sevinirim......
Ekran Kartınız dan Veyahut DirectX Türevi Bir sorun Olabilir Bu ikiside Değilderseniz Uyumluluk Ayarlarını Deneyiniz
Onur_Szr
04 Haziran 2010, 18:33
Saol arkadaşım çok makbule geçti
BeYKoZLu_BeLa
04 Haziran 2010, 18:34
Ne Demek Yardım Etmek İçin Açtık Konuyu Yardım Edebildiysek Ne Mutlu
VE Arkadaşlar Size God Mode'dan Yani Tanrı Modundan Biraz Bahsedicem ve Ayarlamaları Göstericem Tanrı Modunu Görmek için
İlk olarak masaüstünüzde bir klasör oluşturun ve dosya adının yanına tırnak işaretleri olmadan şunu ekleyin: ".{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}" Yani dosya ismi örneğin Ayarlar.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} şeklinde olmalıdır. Ardından klasörünüzün simgesi değişecek ve Windows'unuzun tüm ayarlarını içerisinde barındıran denetim masası benzeri bir ayar merkeziniz olacak.
Ve Tanrı Modunu İsteğinize Göre Düzenlemek için Bir Program vericem
1.Dileğinize göre tanrı modu
Bu ayar merkezi, Windows'unuzda bu şekilde ortaya çıkarabileceğiniz tek gizli özellik değil. Ücretsiz GodMode Creator ile masaüstünüzde hızlı erişim için kullanabileceğiniz 38 farklı kısayol oluşturmanız mümkün. Birkaç tıklamayla erişilebilen bu kısayollar günlük kullanım esnasında işinize mutlaka yarayacaktır.
PROGRAMI BURDAN İNDİREBİLİRSİNİZ (http://www.thewindowsclub.com/downloads/GodMode%20Creator.zip)
Kaynak:ChipOnline :)
maviinokta
07 Haziran 2010, 15:37
Hocam ben daha önceden Xp kullanıyordum ve Extreme Dvd versiyonunu pcye kurduğumda sorunsuz oynıyabiliyordum bir hafta önce Windows 7 kurdum ve Extrene dvd versiyonunu kurdum ama gs menü elektirikli modu ve TSC veya ligTv gibi birçok mod aktif olmuyor aktif ediyorum, oyuna girince gözükmüyor sorun ne olabilir yardımınızı bekliyorum
metin_99
07 Haziran 2010, 15:41
Oyunun kurulu olduğu yerde Mod Seçici'nin exe dosyası var. Bu dosyaya sağ tıklayın ve özelliklerden uyumluluk sekmesine gelin. Burda en üstteki seçeneği aktifleştirin ve Windows XP Service Pack 3'ü seçip tamam diyerek çıkın. Seçtiğiniz modlar oyunda gözükecektir.
BeYKoZLu_BeLa
07 Haziran 2010, 16:28
Oyunun kurulu olduğu yerde Mod Seçici'nin exe dosyası var. Bu dosyaya sağ tıklayın ve özelliklerden uyumluluk sekmesine gelin. Burda en üstteki seçeneği aktifleştirin ve Windows XP Service Pack 3'ü seçip tamam diyerek çıkın. Seçtiğiniz modlar oyunda gözükecektir.
Yetkili'min Dediği Gibi Yapınız Ama Kesinlikle Skorbord Gibi Şeyleri Aktif etmeden Önce Extreme Mod Seçiciyi Yönetici Olarak Çalıştırınız Ve Gs Elektirikli Menü Kursor Mod için Gs Menüyü Kaldırıp SAdece Kursoru aktif Etmeniz Gerekmektedir :thumbup:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.