Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Yabancı ülkelerde sxe yok bizde var? Neden ?
Arkadaşlar ben çoğu yabancı ülkelerin cs serverlerine girdim.Brazila,Arjantin,İngiltere,Bulgaristan,Rusy a,Almanya vs.Ama dikkatimi çekti hiçbirinde sxe yok!.Bizim serverlerimizin %80 sxe'li.Demek ki biz ülke olarak daha çok hile kullanyıoruz.Ya da diğer ülkedekiler sxe yi bilmiyolar.:)
Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum...
Plexicroma
24 Eylül 2008, 22:28
Çünkü bizler (Türk milleti) gerçektende herşeyin kolayını seçtiği için oyunun da kolayını tercih ediyor... O yüzden anti hile programının Türkiye'de kullanılması bence hiç şaşıracağımız birşey değil.
Se7enty
24 Eylül 2008, 23:36
Türk milleti ile bir alakası yok olayın. Hep kendinizi ezik olarak görmeyin, inanın diğer ülkelerde de bizde olanların aynısı oluyor. En başta gelenler ise İngiltere ve Rusya... Orada hile oranları daha yükseklerde.
cok fazla uye
24 Eylül 2008, 23:50
Türk milleti ile bir alakası yok olayın. Hep kendinizi ezik olarak görmeyin, inanın diğer ülkelerde de bizde olanların aynısı oluyor. En başta gelenler ise İngiltere ve Rusya... Orada hile oranları daha yükseklerde.
Katılıyorum hele İngiltere tavan yapmış baktığım son duruma göre...
Ben bunu İngiltere için söylemedim genelleme yaparak söyledim.
PESSOCCER1903
25 Eylül 2008, 21:53
İngiltere serverlarında asla hile kullanan görmüyorum ..DNS değiştirip bağlanırsanız İngiltereye sXe gerek felan yok :)..
Bu benim hep dikkatimi çekmiştir.Yani oradada hileler var ama bizim ülkeyle karşılaştırısak çok büyük fark var.
AdemBaba
17 Şubat 2009, 15:36
Hileyi kınıyorum arkadaşlar.SXE diye bişey kurmuşlar diye sevindim kimse hile yapamayacak dedim,ama onu kımayı bile öğrenmişler.Doğru dürüst seviyeli oyun oynayan insan pek az.
V0LK4N
03 Mayıs 2009, 18:22
Arkadaşlar ben çoğu yabancı ülkelerin cs serverlerine girdim.Brazila,Arjantin,İngiltere,Bulgaristan,Rusy a,Almanya vs.Ama dikkatimi çekti hiçbirinde sxe yok!.Bizim serverlerimizin %80 sxe'li.Demek ki biz ülke olarak daha çok hile kullanyıoruz.Ya da diğer ülkedekiler sxe yi bilmiyolar.:)
Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum...
Sallamışında biraz destekli sallasaydın keşke senin türkiyeden brezilya arjantin vs vs serverlerine Girmek mümkün deil çünkü türkiyenin internet ağı buna izin vermiyor bu 1 . 2.de Dünyada sXe Tek kıran ispanyol bi hackerdır kod adı: H4x0r dünyanın en iyi 6. hackeridir yani hileyi onlar seviyor Hatta bu hackerin bi hack sitesi war orda bütün fpsli ve online oyunların hilesini kendisi yapmış ve ve ve bu site şuan dünyanın en çok girilen ve üyesi olan bi site şimdi sitenin adını vermiyim reklama qirer :wink:
serkan1520
23 Ağustos 2009, 07:01
bende yabancı serverlarda oynuyorum
1-Sxe yok
2-Kendi adamını vurabılıyorsun
Düşünebiliyormusunuz kendi adamını vurma açık ve bir kişi bile kendi adamını öldürmüyor ayrıyetten ben bilmediğim için 1-2 kez kendi adamımı öldürdüm adamlar hiçbir şey demedi önemli değil falan dediler aramızdaki fark ne diyecek olursanız çok net bir cevabı var bizde oyun oynayanların yaşları genelde küçük olduğu için bu sebebler oluyor ama yabancı serverlardaki oynayanların yaş ortalaması 20-21 civarında
Berker Gonca
23 Ağustos 2009, 09:14
Çok oynamışlığım yoktur Counter'i ama az çok bilirim. Bence olmasının sebebi açıkça belli. "Önlem" Neden birisinin çıkıp kendi adamını öldürmesine ya da hile yapmasına göz yumulsun ki? Diyceksiniz ki Türk Milletiyle alakalı. Türkler yapmasa SXE'de olmazdı. Ama hiç alakası yok aslında.Serkan kardeşimizin dediğinden yola cıkalım. Bir kaçkere istemeden dahi olsa kendi takım arkadasını öldürmüs. O gün o server'a en azıncan çok cuzi atıyorum 300 kişi girse herkes birini vursa yanlışıkla dahi olsa bu oyunda 100 kere aksama olur demektir. Böyle bişeyi yaşamamak içinde SXE mantıklıdır bence. Hem hile yapmıycaksan kendi takım arkadasımızı vurmıyacaksan SXE'nin bi zararı yok aksine çok yararı var demektir;)
Peckle
02 Eylül 2009, 16:04
'Bir kaçkere istemeden dahi olsa kendi takım arkadasını öldürmüs. O gün o server'a en azıncan çok cuzi atıyorum 300 kişi girse herkes birini vursa yanlışıkla dahi olsa bu oyunda 100 kere aksama olur demektir. Böyle bişeyi yaşamamak içinde SXE mantıklıdır bence.
SXE'nin takım arkadaşını vurmakla (Friendly Fire) alakası yok, o serverin özelliğidir... :sleep:
Evet dediğiniz gibi yaş ortalaması küçük olduğu için hile yapan çok, artık neyseki tüm serverlar (neredeyse) sXe'li...
Ama inanın ki yabancı serverlarda da hile vardır (sXe olmayabilir ama 24 saat admin olduktan sonra sorun yok !)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.