PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : -Yama için öneri-

KauFmaNXIII
27 Mayıs 2010, 01:45
Yamayı şu an kurdum ve sorunsuz işliyor herşey ancak oyunda yağmur yaması hakkında bir önerim olacak yağmur yağarken oyun çok fazla kasma yapıyor.Bu hata oyunun orjinalinde yok bu yağmur yamasının çok fazla gereği yok diye düşünüyorum.Orjinal halinde ki yağmur olayı da gayet iyiydi.Boşuna performans kaybı oluyor.Umarım bu öneriyi değerlendirirsiniz.SAYGILAR

MrKhAn o7
27 Mayıs 2010, 02:13
Senin pc nin özellikleri oyunu oynamak için yeterli değilse yamanın ne suçu var .:)

emany
27 Mayıs 2010, 12:31
Yağmur yağarken kasma oluyorsa yağmuru seçmezsiniz. :)

KauFmaNXIII
28 Mayıs 2010, 14:24
Saolun çok yardımı oldu önerilerin ben diyorum oyunun orjinalinde en yüksek özelliklerde kasma olmuyor diye biri gelmiş sistemin yetmiyorsa yamanın ne suçu var diyor ayrıca yağmuru kapama özelliği yok mod seçme menüsünde. :D

emany
29 Mayıs 2010, 11:56
Yağmuru mod seçme menüsünden kapat demedim farkındaysan oyun içinden değiştir. Ayrıca yağmur modu olmadığını en iyi bilenlerden biri olmam gerekmez mi :)

BeYKoZLu_BeLa
29 Mayıs 2010, 12:17
Emrah abinin de Dediği Gibi Gir oyundan ayarlardan Hallet Bendede Extreme 10 Yüklü Ama Yağmur Maçıma Renk Katmaktan Başka Birşey yapmıyor :)

D.Leite
30 Mayıs 2010, 11:32
Boşuna da konu açmış oluyorsun.

Darknesboy01
30 Mayıs 2010, 13:16
hocam o kadar şiddetli yagmur yagıyorki =) futbolcular topu sürmekde zorlanıyo bazen=):) emegi gecen gecen herkeze tek tek tşk ederiz extreme müthiş bir yama hatalar her zaman olur ama bence artıları eksilerinden daha cok o yüzdende hataları bazen görmezden gelmek gerekir dimi=)

ramazan_baba_
30 Mayıs 2010, 15:27
bence haklı çünkü şampiyonlar ligi,lig/kupa vb bölümlerde hava şartlarını değiştiremiyorsun bunun tek çözümü de bu yamayı kaldırmak ama nasıl?

KauFmaNXIII
30 Mayıs 2010, 19:39
Şu yağmur olayı nerden kapatılıyor bilsek kapatıcaz ama sadece eleştiri var konuya yardım yok.

MrKhAn o7
16 Haziran 2010, 01:48
Hani maça girerken ayarlar menüsü var. Hani saati falan ayarlıyosun. Sonra altta zorluk derecesi ve oyuncu form durumları var. Sonra oradan çıktığında en solda stadyum seçiyosun. Orda stadyum seçerken altta hava durumu seçeneği var. Oradan havayı Güzel veya Güneşli yapıyosun ve böylece yağmur yağmıyo.

İnşallah iyi açıklayabilmişimdir. :)

Berker Gonca
16 Haziran 2010, 17:27
kitserver/img/dt07.img yoluna giriniz ve içindeki unnamed_2299.bin isimli dosyayı siliniz. Orjinal yağmura dönecektir..