Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Yama Kurulum Tanıtımları Siteyi Geliştirir
mustafamsk
24 Temmuz 2011, 15:54
Evet öncelikle Merhaba siteye üyeliğim yeni fakat uzun zamandır girip yeni ne var ne yok diye bakıyorum. Herşey güzel paylaşımlar yamalar güzel fakat tek eksiğin yamaların yeni üyeler tarafından nasıl kullanıldığının bilinmemesi. 2-3 dk önce yine sitede gezerken bir üyenin faceserver nasıl kullanılır adlı konu başlığını gördüm görüntülenme sayısı şuan itibariyle 111 fakat hiç kimse cevap yazmamış buda bu konuyu 111 kişinin bilmediğini ve araştırdığını gösteriyor. Benim tavsiyem örneğin Oyuncu Yüzleri başlığında Nasıl, nereye yüklenceği hakkında konunun açılması anlatılması ve konunun sabitlenmesi Bunu yaparsanız hem site gelişir hemde sitenin karmaşıklığı giderilmiş olur Bu konuyu her okuyan yetkilinin bu konu hakkında hassas olmasını istiyorum şimdiden teşekkürler
BlackCat(v-i-p)
24 Temmuz 2011, 16:37
Planlarımız arasında hem bir yama okulu hem de yama kurulum rehberleri olacak.
Batuhan SARIGÜL
24 Temmuz 2011, 16:49
Hasan Abi bir ara site kapanacak diyordun.Sitenin akıbeti ne olacak?Kapanmayacak değil mi?
kadrocuk
24 Temmuz 2011, 16:53
Hasan Abi bir ara site kapanacak diyordun.Sitenin akıbeti ne olacak?Kapanmayacak değil mi?
İnşallah kapanmaz.Yama okulu ne zaman açılacak Hasan ağabey?
Batuhan SARIGÜL
24 Temmuz 2011, 16:58
İnşallah kapanmaz.Yama okulu ne zaman açılacak Hasan ağabey?
İnşallah kardeşim.Yetkili bir ağızdan içimizi rahatlatıcak açıklama bekliyoruz.
BlackCat(v-i-p)
24 Temmuz 2011, 18:20
Sitenin kapanması söz konusu değil. Bir ara sadece farklı bir site sistemine geçmeyi planlıyorduk. Şimdilik iptal ettik. Diğer konularda çalışmalarımız başladı.
Batuhan SARIGÜL
24 Temmuz 2011, 18:33
Sitenin kapanması söz konusu değil. Bir ara sadece farklı bir site sistemine geçmeyi planlıyorduk. Şimdilik iptal ettik. Diğer konularda çalışmalarımız başladı.
Oh be bilgi için çok teşekkürler Hasan Ağabey.
mustafamsk
24 Temmuz 2011, 23:00
çok güzel bir fikir pes 2012 çıkana kadar yapılırsa çok iyi olur zaten 11 de olan oldu geçen geçti cevap için teşekkürler
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.