PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yama Okulu..

eyup54
23 Ekim 2007, 18:51
Hasan Abi bu İsteğim sana :D:...

Ben site de Bi Yama okulu Açılmasını İstiorum.Galiba Bu olursa İlk defa olacak (Yani ben başka bilmiorum)

Mesela PES ile İlgili yamaların dersleri werilse böle gerçek okul gibi program çıkartılsa çok ii olur ve ii ilgi göreceğini tahin ediorum...Yaparsan çok mutlu olurum...HAYIRLI ÇALIŞMALAR

Şimdiden Teşekkürler.....

eyup54
23 Ekim 2007, 21:19
ii olur hemde çok süper olur inş. Hasan abi bu isteğiimizi değerlendirir..:S::..::D::D....

metin_99
24 Ekim 2007, 00:46
Bencede açılsın ii olur option file şöle hazırlanır face şöle yapılır bi nevi döküman çalışmaları gibi...

eyup54
24 Ekim 2007, 00:47
ewt işte aynı okul gibi çok ii olur mesela şu gün şu saatte şu yama anlatılacaktır he mde nettte bir ilk bence çok süper ve özle olur....

BlackCat(v-i-p)
24 Ekim 2007, 00:59
Şimdi benim yazımdan sonra eyup54 kardeşim kesin"ewt işte aynı okul gibi çok ii olur mesela..çok iyi olur..süper olur " falan yazacak sanırım...

Bu ne acaba yeni bir flood stili mi?
Neyse..
Güzel nokta ama...olabilir neden olmasın...ama sitemizin yama ekibi tüm güçleri ile pes 2008'e odaklanacakları için,ancak yamalar bittikten sonra böyle birşey düşünülebilir..elbette ki yamacılarımız kabul ederse..:)

:)

eyup54
24 Ekim 2007, 01:13
bak bunu flood olarak anlama ama duramıorum yani ilerleyen aylarda olabilir böyle birşey ....:D:D:....D:d...d..:...:..Dço ksaol HAYIRLI ÇALIŞMALAR::...

lewi wills
24 Ekim 2007, 01:46
eyüp54 flood yapma

BuFFoN
24 Ekim 2007, 02:16
Bence Site için ve yamacılar için iyi olmaz veya bi anlamı kalmaz diyebilirim çünkü bir çaba gösterip öğrenmişiniz ve zaten yama yapmak için yeterince zman harcıosunuz bu sitede yama öğrenen kişiler hepsi için değilde bazıları için konuşuyorum gerçek hayatta yaşanmış şeyler siteyi tanımayıp sağda solda kendisi öğrenmiş gibi hava atabilirler emeğe saygı duymadan bence gerek yok www.turkcespiker.com a özel bu yapımlar bence aynı devam etsin

CRAZY_MAMİ
04 Ocak 2008, 10:59
bencede güzel olur

fbrarsenal18
06 Ocak 2008, 01:51
ben katılmak isterim...güzel bir düşünce

guru
10 Eylül 2009, 00:53
hehe güzel flood.yama olayı öğretilmesı harbı cok ıyı olur.bu işten anlamayan ama ogrenınce cok sağlam proje,calısmalar vb seyler ortaya cıkacagından emınım.öğretenlerde insallah kendınden daha ıyı seyler yapanları gorunce sevınırler.öğretmek güzeldır ;)

Berker Gonca
10 Eylül 2009, 00:57
Arkadaşım sürekli eski konuları güncelliyorsun. Konudaki son mesajın tarihine bak ve mesajını öyle at lütfen. Birdahaki sefere ceza alabilirsin..

guru
10 Eylül 2009, 12:21
1-arkadasım burası forum sıtesı.
2-madem bırsey yazmamı ıstemıyorsun konu eskıdıgınde sılersın.
3-neden sıleyım burdan yararlanmak ısteyenler olabılır dıyorsanda yorumu kapatırsın
4-benım ılgımı ceken bır konu.elbette yazacagım.
5-forum kurallarında eskı konular ıle ılgılı bırsey okuyamadım.ınsanın canını neden boyle konularla sıkıp aıle dedıgınız yerden sogutmaya calısıyorsun

Berker Gonca
10 Eylül 2009, 13:26
Kimseyi soğutmaya çalıştığım yok. Burası bir forum ama kimse forumda canının istediği gibi kural tanımadan dilediğin yapamaz. Konu açılalı 2 sene olmuş. Tam 2 sene.. Buna yorum atmak gereksizdir. Eski konuların hepsini silemeyiz heralde. Zaten biz yapabilsek kurallar olmazdı. Floodda yasak olmaz o zaman. Neden çünkü biz silebliriz..;)

Her neyse inatla güncellemeye devam ediyorsunuz TSC'de üyeleri banlamak en son sırada gelir ama israrla bu hareketinize devam ederseniz istemedende olsa forum düzeni için ceza vermek zorunda kalabiliriz.. İyi forumlar..

BlackCat(v-i-p)
10 Eylül 2009, 13:35
Yetkili arkadaşımız sizi haklı olarak uyarmış.Dünde baktığımda sadece çok çok eski konulara mesaj yazdığınızı gördüm bende.Elbette burası bir aile ortamı ve isteyen istediği konuya mesaj yazabilir.Bu konuda haklısınız.Ancak bu aile ortamını korumayı düşünüyorsanız sürekli güncelliğini kaybetmiş konulara mesaj yazmayın.2007 yılında sitede ki bir reklamın virüs tehlikesi taşıması şuanda güncelleğini kaybetmiş bir olay.Mesela oraya mesaj yazmak gereksizdi.Dışarıdan bakıldığında,sizin hiç öyle bir niyetiniz yoksa bile,mesaj sayısını arttırmaya çalışıyor izlenimi uyandırabilir.Yetkili arkadaşımızın uyarısı o yönde.
Dediğim gibi...üyeler şu konuya mesaj yazamaz diye bir kural yok elbette.Ancak eski konuların forumumuzda hala duruyor olmasının sebebi bir arşiv niteliği taşımasıdır.Bu söylediklerim diğer konulara verdiğiniz cevaplar için.

Bu konuya gelirsek,evet güncelleğini kaybetmiş bir konu ancak bu mesajı yazmanız bir açıdan isabet olmuş...çünkü çok yakında yama okulumuz kuruluyor :) öğrencileri olacak ve özel barajlarla seçilecek.Bu konuda detaylı bilgiyi ilerleyen günlerde vereceğiz.

Mahşer
10 Eylül 2009, 14:00
Hasan abi bizde yama takımına katılabilecek miyiz? :)

emre1552
10 Eylül 2009, 14:57
Hasan Abi inş. bizi kırmaz değerLendirir bu fikri..

Berker Gonca
10 Eylül 2009, 19:18
Hasan abi bizde yama takımına katılabilecek miyiz? :)

Elbette katılabilirsiniz. Yetenekli olan her üye exTReme Takımına ve Yönetim Kadrosuna dahil olabilir. Ama bunun için kendinizi geliştirebildiğiniz kadar geliştirmelisiniz..

guru
11 Eylül 2009, 02:47
Zaten bende güncel olabileceğini düşündüğüm için yazdım.Sonuçta öneri yeri.Sitenin temasının değişmesi için 2007 yılında bir konuşma geçmişse, bunu benim tekrar gündeme getirmem kötü birşey değildir bence.Tarihe dikkat etmemişim fazla.

Geçen canım sıkıldı sorun olanlara yardım, öneri yapanlarada destek olmak için yazdım.Genelde gece çevrimiçi oluyorum.

2006 dan berı uyeyim ben bu sıteye.Kimseylede sorun yaşamadım.Yaşamakta istemem.Berker kusura bakma kardes.yaşını bilmiyorum o yuzden kardeş diye hitab ettim.Hasan abi senin biliyorum.Neyse kusura bakmayın dikkat ederim artık.

Gece girdiğimden dalgımlığıma gelmiş.Mesaj gibi bir amacım da yok.Buna gerek te yok.Mesaj amacım olsa kısa cevap verır geçerim.Tşk yazar bırakırım.Böyle örnek çok.Mod olmak yönetici olmak için siz gereken imkanları sunuyorsunuz.bu imkanlarda mesaj ile ilgisiz.Konuyu uzatmaya da gerek yok.Tekrar kusuruma bakmayın ;)

BlackCat(v-i-p)
11 Eylül 2009, 03:10
Bu arada birde mesajlarında ki Türkçeni düzeltsen çok çok iyi olacak.Söylemek istediklerin daha net anlaşılır.Msn alışkanlıklarımızı burada yansıtmayalım.

rstar1
03 Ekim 2009, 00:47
Yama Okulu Olursa Güzel Olur

ALFAMERT
24 Ekim 2009, 22:14
Bence Böyle bir okul kesinlikle açılmalı fakat hafta sonu olabilirmi
okuyan aRKDASLARMIZ VAR :)