![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
BARCELONA'da forma giyen Deco [89] ve L.Garcia [81] ile Arsenal'de forma giyen
Torres (83) takas olmuştur. Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
#2 |
![]() |
onaylanmıştır
lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
bu takasta benim iznim yok sadece sezon sonuna kadar geçerli olabilir.
Valencia'lı Fernando Torres [83] ve Raul [86], Arsenal'lı Benzema 84 ve Totti 84 ile takas olmuşlardır.Takas ücreti olan 70.000 TL Arsenal tarafından Valencia takımına ödenmiştir... sezon sonunda oyuncular istenirse geri çağırılabilir. sezon sonu olmadan bu transfer yapılamaz çünkü ben toresi geri çağıracağım. Konu Elmacıklıı tarafından (01 Mayıs 2010 Saat 03:33 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#4 |
![]() |
buraktan cevap gelene kadar onay kalkmıştır
lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Anlaşmada sezon sonunda oyuncular istenirse geri çağırılabilir yazıyor.
Ancak ben benzema ile totti adlı oyuncuları takımıma çağırmayı düşünmüyorum.Kararım bu yöndedir. |
|
|
|
|
#6 |
![]() |
ZATEN BİRİNİN İSTEMEMESİ ÖNEMLİ DEĞİLDİ BURAK ANLAŞMAYI YAPARKEN.HERHANGİ BİR TARAF ALDIĞI OYUNCULARDAN MEMNUN KALMAZSA TAKAS İŞLEMİ GERİ DÖNERDİ.BEN TORRESİ GERİ İSTİYORUM SEZON SONUNDA SENİN BENZEMA VEYA TOTTİYİ İSTEMEMEN ÖNEMLİ DEĞİL.
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Bir oyuncu 1 sezonluk anlaşma imzalar ve 1 sezon oynamak zorundadır. Öncesinde herhangi bir takıma gidemez...
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| barcelona, forma |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |