![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#16 |
![]() |
Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Teşekkürler kardeşim.
![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Yalandır bu çünkü tam bilgileri istemiyor.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Katılıyorum.
%89 diyor bende de... Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim. Forum Kuralları Yardım,Lütfen bakın,Acil,Çok önemli vb.... Kendinizi Açık Olarak İfade Edin Nasıl Eleştiri Yaparım? Yetkili Alımı İle İlgili |
|
|
|
|
|
#20 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#21 |
![]() |
nasıl tam bilgi istemiyor?
|
|
|
|
|
|
#22 |
![]() |
Tam olarak bileşenlerini belirtemiyorsun yani.
Mesela CPU frekansn 2.4 ghzden fazla olsa bile tam değeri belirtemiyorsun, 2.4 veya üstü şeklinde oluyor. Halbu ki frekans dışında çekirdek sayısı ve komut seti desteği daha çok önemli bir konudur günümüzde... Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim. Forum Kuralları Yardım,Lütfen bakın,Acil,Çok önemli vb.... Kendinizi Açık Olarak İfade Edin Nasıl Eleştiri Yaparım? Yetkili Alımı İle İlgili |
|
|
|
|
|
#23 | |
![]() |
Alıntı:
zaten Fifa en az 2.4 GHz istiyor. Altında olanların pek rahat ediceğini sanmıyorum ![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 |
![]() |
Orada ki sistem özellikleri FIFA 11'in sistem gereksinimlerine göre hazırlanmış. Sizin daha iyi veya daha kötü donanımlar belirtmeniz durumunda yetersiz veya yeterli görüyor. Bu nedenle daha fazla ayrıntıya gerek görmemişler. Yeşil renkte çıkıyorsa sorun yok.
![]() Efsane değilim ama geri döndüm. seçilmemiş çocuk nam-ı diğer TwiNKie... |
|
|
|
|
|
#25 |
![]() |
Bunun PES için olanı var mı?
![]() ''Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz.'' İslam Çupi |
|
|
|
|
|
#26 |
![]() |
%94
|
|
|
|
|
|
#27 |
![]() |
%93 cıktı benımkıde pek saglıklı deıl ama olsun
|
|
|
|
|
|
#28 |
![]() |
%94
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
|
Allah Kahretsin %23
![]() |
|
|
|
#30 |
![]() |
%96dan fazla olmamasının sebebi şuanki en iyi pc bu oyunu %100 çalıştıramaz diyor haklıda tabii hiçbir yeni oyunu en iyi bilgisayar bile %100 çalıştıramaz
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| benim, fifa |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |