![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#31 |
![]() |
%40
![]() Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
#32 |
![]() |
Hiçbir PC nasıl oyunu %100 çalıştıramaz anlayamadım. Hele FİFA gibi yüksek sistem gereksinimi istemeyen bir oyun için bunları nasıl söyleyebilirsin ..
|
|
|
|
|
|
#33 |
![]() |
% (yüzde) kısmına aldırış etmeyin. O sadece performansınıza bir not vermek için yapılmış. Eğer sonuçlarda hepsi yeşilse oyunu oynarsınız. Sorun yaşamazsınız. Bunları kafaya takmayın fazla.
Efsane değilim ama geri döndüm. seçilmemiş çocuk nam-ı diğer TwiNKie... |
|
|
|
|
|
#34 |
![]() |
Önemli olan oyunu Üst detayda oynamak aslında.
|
|
|
|
|
|
#35 |
![]() |
Aman aman yüzde 17 dedi..
Ne Maradona,Ne Gullit,Ne Stojkovic.. En Büyük NEJAT BİYEDİC İmparator İmparator Sensiz olmaz BURSASPOR |
|
|
|
|
|
#36 |
![]() |
%46 dedi ama olsun ben onu %80'e çıkarırım
![]() ''Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz.'' İslam Çupi |
|
|
|
|
|
#37 |
![]() |
% 50
|
|
|
|
|
|
#38 |
![]() |
efinho yüzde 80 e nasıl çıkaracan merak ettim
|
|
|
|
|
|
#39 |
![]() |
Parçaları değiştiririm
''Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz.'' İslam Çupi |
|
|
|
|
|
#40 |
![]() |
%92 diyor...
|
|
|
|
|
|
#41 |
![]() |
shader model 3.0 istiyorrrrrrr offff
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#42 |
![]() |
Evet, yüksek detay için shader model 3.0 ve üstü olması lazım.Bu zaten birçok güncel oyun için geçerlidir.
Oyunlardan keyif almak için artık düşük seviye kartlar yetersiz kalıyor.Ayrıca oyunlar geliştikçe diğer bileşenler de en az ekran kartı kadar önemli oluyor. Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim. Forum Kuralları Yardım,Lütfen bakın,Acil,Çok önemli vb.... Kendinizi Açık Olarak İfade Edin Nasıl Eleştiri Yaparım? Yetkili Alımı İle İlgili |
|
|
|
|
|
#43 | |
![]() |
Alıntı:
en yüksek özellikleri seçersen %100 olur ![]() |
|
|
|
|
|
|
#44 |
![]() |
%98
|
|
|
|
|
|
#45 |
![]() |
sistemim bu high ta oynayabilirmiyim
işlemci : amd anthlon x2 processcor +60000 3.01 ghz ram: 2gb ekran kartı :geforce 9400gt sistem: windows xp |
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| benim, fifa |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |