![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Fair Play liginde 10 takımla bir start aldık ve bu heyecan da sizlerinde olmasını istiyoruz..
Sizinde orjinal oyununuz varsa ve sizde online olarak çok fazla oynuyorsanız bizim ligimizde sizde yer alabilirsiniz.. Sizler için yedek kayıtları açıyoruz.. Unutmayın adımız fair play bu kurala uymayanların burada işi yok..Burada ki 10 arkadaşımızda burada kalıcı değiller.. Hatalarında ligten atılırlar ve sizler onların yerine gecersiniz.. Bu sefer Federasyon Gözümüzün yaşına bakmıyor... Federasyonun bir uyarısı da size.. Eğer oyununuz ORJINAL DEĞİLSE buraya kayıt olup dalga geçer gibi konuşmayın.. Yoksa sizde ceza alabilirsiniz.. Sponsorlu Bağlantılar lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#2 |
![]() |
yedek takımların kadro secımler vs nasıl olcak peki..
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Gireceğiniz takımı devir alacaksınız
lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#4 |
![]() |
bendeki oyunda orjinal kayıt olmak istiyorum teşekkürler
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
tum takımlar olustuktan sonra kalan oyunculardan transfer yapıp lıge gırme sansımız yok mu acaba...
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
maalesef
|
|
|
|
#7 |
![]() |
bildigim kadarıyla su an sadece oyuncu transferlerı yapılıyor yanı maclar falan baslamadı, ben en son butun takımlar olustuktan sonra herkes transferlerını bıtırdıkten sonrasını soylemıstım...nedenını ogrenmem mumkunmu acaba
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
evet suan transfer sayfamızda canlı bir seçim söz konusu ve ligimiz 10 takım üzerine kuruldu.. o yüzden 11. takım alamıyoruz..
|
|
|
|
#9 |
![]() |
tesekkur ederım 1. yedek olmak ıstıyorum o zaman ben...
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
kolay gelsın lewi wills... ya msn adresı warsa yazarmısın senı eklemek ıstıorumda .. bıde bende bugun orjınal cd aldım.. turnuvalar warsa dusunmeden katılmak ıstıorum.. yardımcı olablr msn ya please !
smdıden hersey icin TEŞEKKÜR ederim !! msn adresim durdu_bati@msn.com |
|
|
|
|
#11 |
![]() |
lıgden sıkılanlar, zaman problemı nedenıye lıge devam edemeyecek olanlar, iddası kalmadıgından sıkılan arkadaslar varsa takımlarını devralabılırım
![]() |
|
|
|
|
#12 |
![]() |
PES10 ONLİNE ID:Theviper
PES10 ONLİNE TAKIM:Real Madrid |
|
|
|
|
#13 |
![]() |
ligimize yeni katılan arkadaşımızın takımı AJAX dır
|
|
|
|
#14 |
![]() |
evet benim oyunda orjinal bende lige katılmak istiyorum game ıd:erdogancafe takımım milan msn : iserfb@hotmail.com
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
yedek kayıt online nick:huseyin_akalan
|
|
|
![]() |