![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 | ||||
![]() |
Burak ...Takım Sayfası... Her Türlü bilgiyi, Sonuçları, Transferleri, Maç sonuçlarını göstereceği sayfa... ![]() ![]() Takım Bütçesi: 890.000 TL Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Sponsorlu Bağlantılar lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden Konu lewi wills tarafından (19 Mart 2010 Saat 15:01 ) değiştirilmiştir.. |
||||
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Galatasaray Patronun az önce basın toplantısında yeni teknik direktörlerin Burak Olduğunu tüm kamu oyuna açıklamış bulunmaktadır..
lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden Konu lewi wills tarafından (09 Mart 2010 Saat 02:40 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Takım Futbolcuları Transfer edip bonservisi ücretlerini ödemek için T.S.C BANK dan 1.325.000 TL miktarında kredi çekmiştir...
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#4 |
![]() |
![]() Deplasmanda ajaxı 2-1 yendim.Gollerimi miccoli luis fabiano attı.Antanıo lopez kırmızı kart gördü. Konu By Burak tarafından (16 Mart 2010 Saat 19:14 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#5 |
![]() |
![]() |
|
|
|
|
#6 |
![]() |
![]() |
|
|
|
|
#7 |
![]() |
![]() Deplesmanda 2-0 kazandım. Konu By Burak tarafından (13 Mart 2010 Saat 15:12 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#8 |
![]() |
![]() |
|
|
|
|
#9 |
![]() |
![]() |
|
|
|
|
#10 |
![]() |
![]() |
|
|
|
|
#11 |
![]() |
![]() |
|
|
|
|
#12 |
![]() |
![]() Deplasmanda 1-0 kazandım.Golümü benzema attı. Konu By Burak tarafından (16 Mart 2010 Saat 19:12 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#13 |
![]() |
![]() Deplasmanda 4-3 kaybettim.Gollerimi Miccoli G. santos benzema attı. Konu By Burak tarafından (16 Mart 2010 Saat 19:10 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#14 |
![]() |
![]() |
|
|
|
|
#15 |
![]() |
DEPLASMAN MAÇLARINI DA EKLEYINİZ! TÜM KURALLARI OKUYUNUZ
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| ..., 1.3, beşiktaş, chelsea, fenerbahçe, galatasaray, için, madrid, spor, t.s.c, takım, uni, yeni |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |