![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
FB HD fantasy forma.. Hatalarımıda Soyleyınkı Bidahaki sefere Onu yapmayım..
İlk Formalar oldugu için biraz kotu oldular ama dier formalarım daha iyi.. Sponsorlu Bağlantılar Konu burak_roni23 tarafından (09 Eylül 2010 Saat 19:37 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
arkadaşım nasıl kırışıklık efektini formaya veriyorsun.. anlatabilir misin ?
¸.¤*¨¨*¤.¸¸...¸.¤*¨¨*¤. \¸.¤ FENERBAHÇE ¤*¨*¤. .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤*¨¨*¤. ..\ ☻/ .▌ / \ |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
onun templateleri var bendekiler basketbol için
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Onu ben formaya vermedim tempi oleydı.. Hd temp.. boş olarak alıorsun snra renklendırıosun..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Tamam arkadaşım sağol..
¸.¤*¨¨*¤.¸¸...¸.¤*¨¨*¤. \¸.¤ FENERBAHÇE ¤*¨*¤. .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤*¨¨*¤. ..\ ☻/ .▌ / \ |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
K.bakma Dedıgını anladım ama Şu na Bir bak Burda belkı sorunun cevabı vardır..
http://www.turkcespiker.com/forum/fo...%C4%B1l%C4%B1r |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Hadiiii .. Hiç Yorum yok mu ?..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
formayı oyuncunun üzerinde görmek isteriz
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Çoraplar ve kollar hatalı.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Tmm Atarım bı kac resım oyundan..
Ne açıdan hatalı Onlarıda sole duzeltebılırsem duzelteyım.. ..Ve yorum için saolun.. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
çoraplardaki 2 adidasta aynı yönde sağdaki çorabın adidası ters olması lazım..eline sağlık iyi düşünmüşsün.Ayrıca daha kaliteli logolar kullanmaya çalış logolar olabildiğince büyük seçmeye çalış, küçültünce daha güzel görünsün.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Saol krdesim.. Haklısın corap uzerındekı logolara dıkkat etmedım baska yapan arkadaslardan baktıgımda fark ettım ters yonde bnde uygulamalıyım artık.. yenı basladıgım için bazı ayrıntıları kacırmısım bı dahakı sefere daha dıkkatlı olacaım..Ve logolarında daha kaliteli olmasına dıkkat edecegim..
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Konu burak_roni23 tarafından (19 Temmuz 2010 Saat 16:36 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|