![]() |
![]() |
![]() |
|
| Pes 2010 Son Haberler Pes 2010 ile ilgili son haberleri toplu olarak alabileceğiniz ve tüm konuları yorumsuz okuyabileceğiniz alan |
|
Sponsorlu Baglantilar
|
Sponsorlu Baglantilar
|
![]() |
| Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
PES 2010 hakkında Bay Tanaka müzakereleri PES Oyun yönetmen güncelleme günlüğü Tatsuya Tanaka ve Konami blogun son güncelleme yaptığı blogu tamamladı. "Merhaba PES hayranları, Ben Oyun ve modu tasarımlar Tatsuya Tanaka, tüm maçı sorumlu bir yönetici tabanlı duyuyorum. Bu fırsatı ele alır ve yeni uygulamaya takım stil kaydırıcıyı ve playstyle kartına genişletmek istedim. PES 2010 yılında, oyuncularda ve ekiplerde bir füzyon görebilirsiniz. Kaydırıcıyı takım stil değiştirmek için istediğiniz gibi takım oluşturmak için yararlı bir araçtır ve stratejileri geniş bir sayı sekiz çubuklarının değerini değiştirerek genişletilmiş olabilir. Tamamen veya favori takım üretmek için yepyeni bir takım tarzı değil hiç oynamamış önce var olan bir takım oluşturmak için sizde Master Lig de oyuncuları en iyi yapmak amacıyla bu özelliği kullanabilirsiniz. Bireysel oyuncu için, Playstyle Kartları anahtardır. Kartlar karakteristik oyuncu hareketi (playstyle): çoğaltmak sadece parametreleri ayarlamak için değil, ama kullanılan aynı zamanda oyuncu olan yanındaki olur şeyler için bir fikir vermek için. Örneğin, 'Erken Crosser' kart topu geçme parametre artırmak için tasarlanmamıştır. Bu karta sahip olan oyuncu burada kolayca topu çapraz bir yere taşıyabilir. Bu sizin kavrayış ve yeteneklerinize bağlıdır. PES 2010 için eminim bir kısmını oluşturmaktadır. Oyuncu özellikleri mükemmel parametre ayarlamaları sadece tarafımdan çoğaltılamaz. Hazırlıkları iyi bitirmek için önemlidir. Benim size sürpriz olacak kimi Kartlar vardır CPU oyuncu görmek kesin olucaktır. Ayrıca, eğer gerçek hayatta maç ve oynamak ne kadar tehlikeli ise PES 10’da da düşündüğümüz bu seviyede olacaktır. Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=14773 Master League Modu hakkında da büyük bir haber. Master League tamamen yenilenmiş oldu. UEFA’da iki büyük yarışma uygulanmaktadır. Ayrıca, Yüksek Lisans Ligi en büyük hedefi artık basit ama aynı zamanda rekabet kazanan takım bir görkemli geçmişi yapmaktır. Geçmişte pek çok muğlak faktörler ve sahte unsurlar vardı, ama gerçek olan bu muğlak ve sahte unsurları değişti. Sonuç olarak, Yüksek Lisans Ligi daha gerçeğe ve daha uzun ömüre ulaşmıştır. Elbette, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi, ancak farkı büyük bir anlaşma yapmak yada daha fazla elemanın oyuna katkıda bulunmasıdır. Başka bir 'gizli' bilgi ise Ancak son derece yararlı yorum ve görüşler aşağıda olan, uygulanan bazı sürprizler vardır. Bu eklenti, yeni oyunda fazla beklentilerinizi karşılayacak. The only downside bu saat geç olduğu için sık sık eve geceyarısı gitmek için taksi kullanın! Biz uygulamaya yönelik olan fikirlerimizin büyük olması nedeniyle, sık sık eve gece yarısı, iş fazla uzun sürdüğü için sonra gitmek zorunda kalıyoruz.yani bir taksi yolculuğu. Siz benim resmimi gördüğünüz için, ben küçük , genellikle gündelik elbisem var. Ancak, ben taksiye bindiğimde ise sadece ona ne kadar topladığını sorduğumda, taksi şoförü bana bir bakışta cevabını verir! Bazıları benim için, ben sadece bir çocuğum gözüyle bakıyor. Çeviriyi yapan By Burak adlı üyemize teşekkürlerimi sunarım. Pes 2010 Direktörü Tanaka'dan yeni haberler var! PES 2010 da tüm takımları ve oyuncunların bireysel becerilerini birarada ve en gerçekçi şekilde harmanlanmış olarak göreceksiniz. Takım stilini değiştirmek için kullanacağınız yeni özellik takımınızı hayalinizde ki şekle çevirebilmek için çok kullanışlı bir özellik olacak.8 adet kaydırma çubuğu yardımı ile favori takımınızı tekrardan düzenleyebilecek yada daha önce hiç oynamadığınız takımlar stratejileri oluşturabileceksiniz. Bireysel oyuncular için "Oyunstili kartları" kilit araç olacak. Kartlar, karakteristik oyuncu hareketlerini ayarlamak için kullanılacak. Sadece parametreleri ayarlamakla kalmayıp aynı zamanda ileriki safhalarda oyuncunun ne yapabileceğini de ayarlayabileceksiniz. Bu özellik PES2010'un en güvendiğim özelliklerden biri. Oyuncu karakteristikleri sadece parametrelerle oynayarak tam anlamıyla ayarlanmaz elbette. Öncesinde sıkı bir hazırlıkta yapmak gerek.Ancak o şekilde tamınızı mükemmel denecek düzeyde taktiksel olarak ayarlamış olursunuz. Eminim ki bilgisayara karşı oynarken,bilgisayarın oyuncusunun "kartlarını" görünce şaşkınlık içerisinde kalacaksınız ve kendinizi gerçek maçta gibi hissedeceksiniz. Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=14773 Diğer Modlar İçin de Yeni haberler Var... Master lig tamamiyle yenilendi ve uefa'nın diğer 2 turnuvası da oyuna eklendi. İnanıyorum ki bunlarıda beğeneceksiniz.Master lig'in amacı ise sadece basit şekilde oynayıp kazanmak değil,takımınızı efsane yapıp ,tarihe altın harflerle yazdırabilmek olacak. Geçmiş Pes serilerinde bazı gerçek olmayan nesneler yada sanal oyuncular kullandık. Fakat bu sefer bunları gerçekleri ile değiştirip sizlere daha iyi şekilde sunacağız. Sonuç olarak master lig daha gerçekçi olacak. Tabiki UEFA şampiyonlar ligi ve UEFA Avrupa ligide pes 2010 da ki en büyük farklılıklar. Oyunda görünce şaşıracağınız diğer birçok özellik eklendi. Yeni haberleri T.S.C'de bekleyin... Tatsuya Tanaka” Sponsorlu Bağlantılar Ne Maradona,Ne Gullit,Ne Stojkovic.. En Büyük NEJAT BİYEDİC İmparator İmparator Sensiz olmaz BURSASPOR Konu cesc tarafından (03 Ağustos 2009 Saat 17:23 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 2010, avrupa, benim, gerçek, gerçekçi, güncelleme, haber, için, kendi, konami, league, lig, master, master lig, mükemmel, oyun, pes, pes 10, pes 2010, pes2010, t.s.c, takım, uefa, yüksek, şampiyonlar ligi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |