![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 | ||||
![]() |
Emre ...Takım Sayfası... Her Türlü bilgiyi, Sonuçları, Transferleri, Maç sonuçlarını göstereceği sayfa... ![]() ![]() Takım Bütçesi: -1.056.000 TL Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Sponsorlu Bağlantılar lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden Konu lewi wills tarafından (19 Mart 2010 Saat 14:59 ) değiştirilmiştir.. |
||||
|
|
|
|
#2 |
![]() |
David Villa Fenerbahçe'de!
![]() Fenerbahçe'nin son bombası David Villa! Valencia'da yaşanan bir karmaşa sonucu takımdan ayrılan David Villa, bedelsiz olarak Aziz Yıldırım başkanlığındaki Emre Pekel'in teknik direktörlüğünü yaptığı Fenerbahçe takımına geldi. Villa'nın transfer hakkındaki açıklamaları şöyle: "Benim annem aslında Türk'müş. Türkiye bir nevi memleketim sayılır. Memleklet özlemiş çekiyordum, Aziz başkan ve Emre'nin ikna yeteneği sayesinde artık Fenerbahçe için top koşturacağım. Fenerbahçe'de gol kralı olmak istiyorum ve takımıma büyük katkılar sağlamak istiyorum..." Fenerbahçe'de Bahar Temizliği! Fenerbahçe'de tüm takım kovuldu. Yabancı sınırlamasının kalkmasını fırsat bilen Fenerbahçe yönetimi, takıma büyük yıldızlar getirdi. İşte o yıldızlar: 1. David Villa ![]() 2. Theo Walcott ![]() 3. Ashley Young ![]() Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=23651 4. Cannavaro ![]() 5. Andres Iniesta ![]() 6. Sebastien Frey ![]() 7. Chiellini ![]() 8. Glen Johnson ![]() 9. Roberto Carlos ![]() 10. Marek Hamsik ![]() 11. Nani ![]() 12. Quagliarella ![]() 13. Gourcuff ![]() 14. Gabriel Milito ![]() 15. Simao ![]() 16. Luis Garcia ![]() 17. Micah Richards ![]() 18. Victor Valdes ![]() Konu lewi wills tarafından (11 Mart 2010 Saat 15:38 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Genelde kullanacağım diziliş:
![]() |
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Takım Futbolcuları Transfer edip bonservisi ücretlerini ödemek için T.S.C BANK dan 1.466.000 TL miktarında kredi çekmiştir...
lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Fenerbahçe, Beşiktaş'la yapmış olduğu hazırlık maçında rakibini 2-1'lik skorla mağlup etti. Çok çekişmeli geçen maçta Fenerbahçe, son dakikalarda gülen taraf oldu.
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
![]() FENER YIKILDI! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fenerbahçe, mehmetsahin'in teknik direktörlüğünü yaptığı Real Madrid'e kendi evinde 8-0 yenildi! Fenerbahçe deplasmandaki maçını 3-1 kaybetmişti ve takımın tek golünü Theo Wallcott atmıştı. Maçta hiç bir taraf kırmızı kart görmedi. İşte Fenerbahçe teknik direktörünün maçtan sonraki basın toplantısı: Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=23651 Muhabirler: Real Madrid'le oynadığınız iki maç da yenilgiyle sonuçlandı. Bunun hakkında ne düşünüyosunuz ve ne gibi yaptırımlar uygulayacaksınız? Emre Pekel: Tabii ki çok üzgünüz bu alınan sonuçlardan dolayı. Henüz takım tam formda değil ve taktik tam oturmadı. Yeteri kadar hazırlık maçı yapamadık maalesef. Fakat lig başladı tabii ve maçlarınızı yapmak zorundasınız. Henüz lige hazır değiliz ama en kısa sürede toparlanmaya çalışacağız. Kısacası, önümüzdeki maçlara bakacağız. M: 2. maçta görüldüğü üzere 8-0'lık bir fark defansif anlamdaki zayıflığınızın bir göstergesi mi sizce? E: Hayır, sadece taktiksel hatalar. Maç 3-0 olduktan sonra, atağa çıktık ve topu kaybettiğimiz anda defans çok boş kaldı. Pato gibi kaliteli oyuncular da bu boşluklardan yararlanmasını bildi. Üzgünüz, ama yapacak bi' şey yok. Bat vat ken ay du samtayms, Its dı fıtbol dets dı fıtbol... M: Son olarak Mehmet Şahin hakkında neler söyleyeceksiniz? E: Öncelikle şunu belirteyim, Mehmet Şahin iyi bir teknik direktör ve takımında atmosferi yaratmış. Fakat çoğu maçında şans faktörü ortaya çıkıyor. İnanılmaz bir şans var, acaba bir sırrı var mı onu ben de merak ediyorum. Attığı gollerin çoğu şans diyebilirim. Ama tabii ki yenilgimizi buna bahane etmek yanlış olur. Bir an önce taktiğimizi oturtup toparlanmaya çalışacağız. Teşekkürler... Villa: Kötü oynadık! ![]() Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu David Villa, takım olarak kötü oynadıklarını, buldukları pozisyonlar değerlendiremediklerini söyledi. Kendi resmi sitesi www.davidvilla.com'da hayranlarının sorularını yanıtlayan Villa, 8-0'lık maç hakkındaki soruya şöyle cevap verdi: "Takım halinde kötü oynadığımızı biliyoruz. 8-0'lık bir skor kabul edilebilir değil; ama futbol bu. Top yuvarlak, maç 90 dakika. Önümüzdeki maçlara bakmaktan başka çaremiz yok. Teknik direktörümüz Emre Pekel şu an taktiksel bir sıkıntı çekiyor; fakat bunu aşacağımızdan eminiz. Bir an önce toparlanacağız ve lige konsantre olacağız. Fenerbahçe için elimden geleni yapmaya hazırım!" |
|
|
|
|
#7 |
![]() |
T.S.C Federasyondan Gelen Maç Sonu Ücretleri.. REAL MADRİD EV Ev Sahibi Bilet Parası 75.000 TL Lige Hoş geldin Parası 250.000 TL Eklenecek Para : 325.000 TL REAL MADRİD DEPLASMAN Gol 5.000 TL Eklenecek Para : 5.000 TL Toplam Kazanç 330.000 TL lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#8 |
![]() |
![]() FENER TELAFİ ETTİ! ![]() ![]() ![]() ![]() Fenerbahçe, lewi_wills'in teknik direktörlüğünü yaptığı Inter karşısında oynadığı deplasman maçında 1-0 yenildi (kk görülmedi); fakat bu skoru telafi etmesini de bildi: 4-0 Fenerbahçe'de günün en çok konuşulan ismi Luis Garcia oldu. Quagliarella'daki formsuzluk nedeniyle ilk 11'de şans verilen Luis Garcia, yaptığı hattrickle formayı kaptı gibi gözüküyor. Fenerbahçe'de 1 gol de Andres Iniesta'dan geldi. İşte Fenerbahçe'nin şu anki gol krallığı durumu: ![]() Basın Toplantısı: Muhabirler: Evet Emre bey, 3 maçtır yeniliyordunuz ve sonunda bir galibiyet yüzü gördünüz. Bu galibiyetle ilgili düşüncelerinizi alabilir miyiz? Emre Pekel: Evet dediğiniz gibi 3 maçtır bir mağlubiyet serisi vardı. Henüz takım tam oturmamıştı. Taktik de tam oturmamıştı. Şimdi taktiğimizin yavaş yavaş oturmaya başladığını düşünüyorum. Oyuncularımızın formsuzluğu sıkıntı yaratıyor, özellikle Theo Walcott'un kondisyonundaki düşüklük hakkında sıkıntımız var. Fakat tabii ki Walcott'un yerini dolduracak oyuncularımız da mevcut... M: Quagliarella yerine Luis Garcia'yı kullanmanız şok etkisi yaratmıştı. Fakat Luis Garcia maçın yıldızı oldu. Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz? E: Luis Garcia, sağı solu belli olmayan bir oyuncu. Bazı maçlarda çok kötü oynuyor, bazı maçlarda takımı sırtlıyor. Bugünkü performansından dolayı çok memnunum. Gerçekten müthiş bir performans sergiledi. Kendisinin aynı performansı bir çok maçta göstermesini umuyorum. M: Peki Luis Garcia artık ilk 11 mi oynayacak? E: Kondisyona bağlı. Quagliarella'nın kendini ispat etmesi gerekiyor. Fakat Luis Garcia bu formunu devam ettirirse neden olmasın? Ben oyuncu kalitesine değil oyuncu formuna bakarım... Başka bir sorusu olan yoksa bu akşamlık bu kadar, teşekkürler... Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=23651 |
|
|
|
|
#9 |
![]() |
![]() FENER BİTİRİCİLİK KURBANI! Fenerbahçe kendi evinde, talamasca'nın teknik direktörlüğünü yaptığı ezeli rakibi Beşiktaş'a 3-0 yenildi! Maç içinde çok pozisyon yakalayan fakat bu pozisyonları değerlendiremeyen Fenerbahçe, ligde büyük bir darbe aldı. Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=23651 ![]() ![]() ![]() FENER 2. YARIDA İŞİ BİTİRDİ! ![]() Fenerbahçe, bir önceki Beşiktaş yenilgisini deplasmanda aldığı 3-1'lik bir sonuçla telafi etti. Takımın gollerini David Villa, Ashley Young ve Luis Garcia kaydederken, Roberto Carlos 1 sarı kart gördü. Basın Toplantısı: Muhabirler: 3-0 yenildiğiniz maçta ilk 11'de Quagliarella'yı gördük. Bunun için özel bir sebebiniz var mı? Emre Pekel: Aslında var. Quagliarella son zamanlarda basında çıkan "İlk 11 oyuncusu değil!" temalı haberler sonucunda moralini bozdu. Luis Garcia, takım içinde çok destekçi bir oyuncu. Tüm takım arkadaşlarına destek veren, lider nitelikli biri. Bu yüzden ilk 11'de Quagliarella'yı sürdüm. "Performansından memnun kaldınız mı?" diye sorarsanız cevabım maalesef 'evet' değil. Quagliarella'nın ilk 11'i garantilemesi için çok daha iyi oynaması gerekiyor. Tabii bu sırf Quag. için geçerli değil. Maçta takım halinde çok pozisyon harcadık. Herkesin elinden geleni yapması lazım ki, ilk 11'deki yerini garantilesin... M: 3-1 kazandığınız deplasman maçında sahaya 5 defans ile çıktığınız gözlemlendi. Neden böyle bir taktiğe başvurdunuz? E: Deplasman maçları hep zor geçer, ve dediğim gibi taktik daha henüz tam oturmadı. Oturmaya başladı; fakat oturmadı. Ben de 5 defanslı bir taktikle çıkayım dedim. Tabii golü yiyince, devre arasında taktik değişikliğine gittim. M: Evet, devre arasında taktik değiştirip daha ofansif bir anlayışa geçtiğiniz gözlemlendi. Zaten bu taktik değişikliğinden sonra Fenerbahçe 3 gol buldu. Bunu neye borçlusunuz? E: Gourcuff geride çok yavaş kalıyordu. Onu ileriye çektim. Çift forvete döndüm ve Luis Garcia'yı oyuna aldım. Bundan başka pek bir değişiklik yapmadım. Tabii Luis Garcia yine 1 gol 1 asist ile farkını gösterdi. David Villa'nın gol orucunu bozmasına da ayriyetten sevindim. Bu durumlarda futbolcuya güven geliyor ve Villa'nın daha çok goller atacağına eminim. Başka bir soru almayacağım, teşekkürler... |
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Ashley Young elinde kalır.
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
8-0 ağır olmuş kanka
![]() Rule one : The Doctor lies. |
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Çok ağır oldu ya. 3-0 olunca atağa geçtim yedim 5 tane daha
![]() |
|
|
|
|
#13 |
![]() |
![]() YİNE YANLIŞ KALE!! Fenerbahçe elpeaso'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Ajax'a kendi evinde 2-0 yenildi. Gollerden birini Walcott kendi kalesine, diğerini de Robben attı. Taraftarlar teknik direktör Emre'yi istifaya çağırıyorlar. ![]() ![]() ![]() Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=23651 ŞANS FENER'E YİNE GÜLMEDİ! ![]() Fenerbahçe, Ajax deplasmanından 4-1'lik bir mağlubiyetle döndü. Ajax, uzaktan şutlarıyla etkili oldu ve 4 golün 3'ünü yaklaşık 30 metre uzaklıktan vuruşlarla attı. Fenerbahçe'nin tek golünü David Villa attı. Maçta kk görülmedi. Basın Toplantısı: Muhabirler: Şu anda ligde takımınız çok kötü durumda. Acil bir şeyler yapılması gerekiyor. Ne yapmayı düşünüyorsunuz? Emre Pekel: Yapacağım bir şey yok. Elimden geleni yapıyorum; ama bazen futbolda şans da lazım. Bizde o yok. Aynı zamanda futbolcularımın kondisyonu da çok düşük oluyor. Bu da bizim için büyük bir sıkıntı tabii. Bu soruya en iyi cevabı Fatih Terim verir aslında: "But... what can I do, sometimes?! It's the football, that's the football. Something happens... Everything is something happens..." M: Bu sezon Fenerbahçe'nin kendi kalesine attığı 2. gol oldu bu. Ne düşünüyorsunuz? E: Dediğim gibi, futbolda şans faktörü çok önemlidir. Bizde o yok... Tabii kendi kalenize atıyorsunuz ve yeniliyorsunuz. Bu kötü bir şey. M: 2. maçta görüldüğü üzere Ajax'ın 3 golü uzaktan şutlar ve 4. golü bariz kaleci hatası. Sizce bunda kalecinin hatası var mı? 4-1'lik sonuç üzerine ne gibi yaptırımlar düşünüyorsunuz? E: Frey'in hatası var tabii gollerde, ama bunlar her kalecinin başına gelebilecek olaylar. Eminim ki Frey kendini toparlayacaktır. Bu akşamki skora gelince, hala taktik hatası yapıyoruz. Takımdaki futbolculardan tam verim alamıyoruz. Başka bir taktik oynatsan bi' türlü, değiştirince bi' türlü. Sürekli bir yer eksik kalıyor ve ben bunu oyuncu kalitesine veriyorum. Tabii kondisyon düşüklükleri de oyunumuzu etkiliyor. Mesela Robben ve Fletcher gibi uzaktan dan dun vuracak ve gol atacak oyuncularımız yok, bu yüzden uzaktan şut ile gol atmamız çok zor oluyor. Kanatlardan bindirme yap deseniz, kanat oyuncularımız hızlı ama orta açmayı bilmiyorlar maalesef. Ortadan saldır deseniz, "2010 futbolunda"ara paslar yerini bulmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Her şeyi zaman bırakıp göreceğiz neler olacağını. M: Taraftarlar sizi istifaya çağırıyor. Buna ne diyorsunuz? E: Valla her an her şey olabilir. Hayat sürprizlerle doludur. Başka soru almayacağım. İyi akşamlar... |
|
|
|
|
#14 |
![]() |
"UMUDUMUZ KALMADI!"
![]() Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Andres Iniesta, "Four-Three-Three" dergisi editörü Ahmet Özcan'a verdiği demeçte şunları söyledi: Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=23651 "Takım olarak çok kötü oynuyoruz. Taktiğimize alışamadık ve aynı zamanda lig başladığı için çok puan kaybediyoruz. Fenerbahçe taraftarları bunu söylediğime üzülecek ama ben realist biriyimdir. Hiç umudumuz kalmadı. Şampiyonluk yarışında büyük darbeler aldık ve şampiyonluk umudumuz "0". Lig boyunca sonuncu olmamak için uğraşacağız. Tabii ne kadar başarabiliriz onu da bilemem. Takım içinde sürekli bir gerginlik var. Oyuncular arasında sürekli kavga ve çatışma geçiyor antremanlarda. Herkes bu alınan sonuçlardan dolayı çok üzgün ve gergin. En kısa zamanda toparlanmaya çalışacağız ama bu kısa zaman ligin bitimine kadar sürebilir. Bilemiyoruz. Teknik direktörümüz Emre Pekel'le futbolcuların arası iyi. Ama kendisi de geldiğinden beri alışamadı takımına. Yönetimin transfer ettiği isimlerden de şikayetçi oluyor arada... Neyse lafı fazla uzatmayayım. Kısacası şampiyonluk umudumuz kalmadı. Tüm taraftarların umutlarını kırmak istemezdim ama bu bir gerçek..." |
|
|
|
|
#15 |
![]() |
yönetim istifa
![]() |
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| ..., beşiktaş, chelsea, çok, fenerbahçe, galatasaray, için, madrid, simao, spor, t.s.c, takım, uni, yeni |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |