![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#2 |
![]() |
Extereme ekibi gayet iyi linkler koymuş bol alternatifli
Ben 1.5 satte indirdim hepsini |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Gerçekten hızlıymış 534 KB ile çekiyor
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
arkadaşlar bana bir yardım etseniz çok iyi olur.ben bu extreme yi indirdim yükledim.ne emin nede hasan anlatımı oyunu açıyor.sadece ekran kararıyor hepsi bu.oyun açılmıyor.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
torrent bilgisi olan varmı ya %90 da kaldı bnm nasıl düzelticem ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
usta ben tsc yi yükledim fakat ıyun açılıyor vs com yapınca oyundan atıyor sebebini biliomusunuz
bir kaç defa hem oyunu hem yama kaldırıp tekrar yükeldim ama olmuyor yardım ederseniz çok sevinirim |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
slm tsc ailesi bnm daha sorun yok ama bu exe yi kurdum sonra bunun icinden bi (Forma Dosyaları int) adlı klasor var onu ne yapıcam bi yardım edrersen sevinirim
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
evet öncelikle teşekurler ama oyunda bukadar zaman beklediğimiz extream de bazı aksaklıklar var bulardan bazılarını söyluyorum 2 ci maçta oyundan atıyor turktakımlarında team yazızı var ve oyuncular eklenmemış olarak görünüyor kaydettıgımız zaman kayıtlı oyuna devam edemıyorum otıyor herşeyın orjınalı güzeldir diyerek emeğinize saglık dıyorum yınede
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Linkler için teşekkür ederiz..Oyundan atmalar güncelleme ile düzeltilecektir...
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
supersınız yama cok guzel hıcbır sorunumum yok sadece tsl tezaruhatları yanabcın oda duzelır sız caresını bulursunuz
ama gercekten sankı pes degılde abska bır oyunn oynuyorum cok zevklı hele afrıkalıların caldıgı boru sesı cok gercekcı hava katıtor ellerınıze saglık |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
rar sifresi ne
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
rar şifresi ne arkadaşlar bilen varmı
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
pekı partlar bırbırlerıyle uyumlu mu ?
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
oyun mütiş benim %100 çalışıyo hiç oyundan atmıyor siz düzeltme adlı prog. indirin çokk
güzel çok teşekkür ederimsizlere tsc ailesi.OYUNDAN ATMIYO AMA ben hasan abiyi seçiyorum spikerlikte çok iyi ama emin abide iyi |
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| extreme, extreme 10, extreme'10, extreme10, file, hotfile, konami, part, pes 2010, soccer, tsc |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |