![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#2 |
![]() |
Çok saol yardımcı oluyorsun ama sadece türkçespikeri upload ederbilirmisin bu hem senin acından daha kolay olur hemde sadece türkcespikeri indirmek isteyenleride kırmamış olursun.Ben şahsen seni tebrik ederim türkçespiekri upload edip etmemen önemli degil sonucta kaç yere upload gerçekleştırdın.gercekten tebrikler
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Ne demek oluyor, onlara neymış oyun senın degılmı parasını verdın ki istedigini yapcaksın.Ben sadece türkcespikeri istiyorum yaması beni ilgilendirmez.Oyunda bir sürü hata var,formalarda bile hatalar varken neden indiriyim ki 16 partı.hasan abi sanene ya isteyen türkcespikeri indirir ,isteyen yamayı.Sizemi sorucak hangisini indirecegini.Hani diyecem yama %100 lük gzl bir yama evt indiriyim fakat çalışma büyük hatası ondan da büyük.Hata olması önemli degil %100 hatasız bir oyunda olsa ben indirme geregi duymuyorum.Türkcespieker bana yeter.Ben türkcell süper liginide istemiyorum.Bir tane oyuncu güçlerini ayarlayan çocuk var kafasına göre işlem yapmış.Söylesenize hanginiz tsl takımlarını alıp maç yapıyorsunuz ki.Bunalrı gören oyun yapmış sanacak.Bunlar belli başlı şeyler ekstran bir türkcespiker var onuda indirmemize izin vermiyorsunuz
Konu MESSİ_60 tarafından (13 Mayıs 2010 Saat 16:48 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Messi Beğenmiyorsan Çekip Gidersin Karşılıksız Elllerinden Geleni Yapıyor Burdaki İnsanlar Sen İse Tebrik Etmek Yerine Avazın Çıktığı Kadar Üstü Kapalı Hakaret Ediyorsun.
Sana Kimse Zorla İndir Demedi ? Madem Hatalı Madem Bozuk Neden Türkçe Spikeri İndirmek İstiyosun Çok İstiyosan Al Mikrofonu Eline Geç Programın Başına Burda Dengesizce Mesaj Yazağıca Git Orda Kendi İşini Yap Sizin Gibi İnsanlar Yüzünden Ne Bir Site Kalkınır Ne Bu Türkiye Yarrabi Yaresurallah... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
bu duckload sitesindeki uploaddaki sorun halloldumu acaba.Linkler için sağol çok hızlılar.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Ben ftp'den upload ettim, herhangi bi sorunla karsilasmadim..
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Msnini aldım konuşalım upload etmek istersen bana iletirsin.Seni zorlamıyorum yinede sen bılırsın.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
arkadaşım bu kadar emek verdiler ve sen sırf spikeri indircem diyorsun adamları o kadar acele ettrdiler ve hatalar olamsı norma haftasonuna bir güncelleme gelir herşey düzelir bu kadar agresif olma
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
sağolasın robben.linkler çok hızlıymış 1 saatte indirdim
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
evet bu arada linkler çok iyi
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Arkadaşım linkler çok iyi çok teşekkürler 4 part olan ile indiriyorum herkese tavsiye ederim...
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
teşekkür ederiz kardeşim emeğine sağlık
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| download, duckload, evet, extreme, extreme'10, extreme10, iki, kontrol, pes 2010, problem, süper, tsc, turkcespiker, upload, www.turkcespiker, www.turkcespiker.com |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |