![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
arkadaşlar ligimizin yeni adı Spor Toto Süper Lig oldu ben de Spor Totonun logosunu yaptım ama ligin adını değiştiremedim
![]() ne oyunda ne Pro-Evo Editing Studio ne Pes 2010 Editör ile türkcell süper lig'in adı geçmiyor ve haliyle değiştiremiyorum bunu nasıl yapabilirim ![]() diğer tüm liglerin isimleri geçiyor ama tsl yok ![]() ![]() Sponsorlu Bağlantılar Konu Under_Taker tarafından (01 Eylül 2010 Saat 19:15 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Oyunun ayarlarından Lig ve Kupa isimleri değiştirilebiliyor.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Hollanda ve Serie A'nın isimleri oyun içinden değiştirilemiyor...Yamada,TSL'de Hollanda üzerine yapıldığı için,o da değiştirilemiyor.
"Faşizm konuşma yasağı değil,söyleme mecburiyetidir."
Roland Barthes |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
pes 2010 editör programı ile herşeyin adı değişiyor forumdan bulabilirsin yardımcı olmuşumdur umarım...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Sende Bare TSL war bnde oda yok
nasıl ypıcam ? |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
Alıntı:
![]() Logo Spor Toto'nun isim Türkcell bi yardım edin ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
http://rapidshare.com/files/416522483/SPOR_TOTO.rar
Sanırım Extreme Kullanıyorsun Linkteki Klasörün İçindeki Dosyaları Tscserver Masterlig Klasörleri İçine Atarsan Heryerde Sportoto Logoları Ve Sportoto Yazıları Aktif Olacaktır.Turkcellden Eser Kalmayacaltır. |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Eline sağlık kardeşim yaptım oldu çok güzel olmuş ..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Sorunu çözdüm arkadaşlar hiç bir program vb. gerek yok
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\tscserver burada club.txd adlı klasörde tüm liglerin adları var ordan istediğinizi değiştirebilr siniz |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Başlık, "Çözülen Konular" bölümüne taşındı...
Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim. Forum Kuralları Yardım,Lütfen bakın,Acil,Çok önemli vb.... Kendinizi Açık Olarak İfade Edin Nasıl Eleştiri Yaparım? Yetkili Alımı İle İlgili |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 2010, extreme, extreme'10, pes, pes 2, pes 2010, spor, spor toto süper lig, süper, süper lig, tsl, yeni |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |