TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu
Go Back   TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu PES Arşiv Pes 2010 T.S.C exTReme'10 exTReme'10 Güncelleme Alanı

Sponsorlu Baglantilar
Sponsorlu Baglantilar
Seçenekler Stil
Okunmamış 26 Mayıs 2010, 23:39   #1
Emin Zevkliler
Üye Adayı
Emin Zevkliler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Red face exTReme'10 Üye Güncellemeleri Bölümü

Evet arkadaşlar..Bu sayfamızda eğer bizlerin hazırlamış olduğu güncellemeler ile EXTREME 10 oynamak istemiyorsanız kendi güncellemelerinizi bu konu başlığı altında yayınlayabilirsiniz.Ancak dediğim gibi sadece bu sayfaya yükleyin tanıtımını yapıp.Çünkü farklı konu açtıgınızda resmi güncellemeleri indirmek isteyen kardeşlerimizin kafası karışabiliyor.Bu durumu ve forum kirliliğini önlemek adına sizler için bu sayfayı açmış bulunmaktayım.EXTREME 10 için hazırlamış olduğunuz kendi güncellemelerinizi burada yayınlayınız.Aksi taktirde farklı yerlerde konu açılırsa silinecektir,bilginize..Bu arada bu fikri bana sunan "Heronos" nickli üyemize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum..

////////////////////// EXTREME 10 ÜYE GÜNCELLEMELERİ/////////////////////

Sponsorlu Bağlantılar

Konu Emin Zevkliler tarafından (26 Mayıs 2010 Saat 23:44 ) değiştirilmiştir..
Okunmamış 26 Mayıs 2010, 23:40   #2
AnilAcar52
AnilAcar52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sper bir fikir Emin abi.. Üyelerin katılımlarını bekliyoruz...

¸.¤*¨¨*¤.¸¸...¸.¤*¨¨*¤.
\¸.¤ FENERBAHÇE ¤*¨*¤.
.\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤*¨¨*¤.
..\
☻/
.▌
/ \
AnilAcar52 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 26 Mayıs 2010, 23:46   #3
Keita#11
Keita#11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Çok İyi Oldu...

Keita#11 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 26 Mayıs 2010, 23:53   #4
Heronos
Heronos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bende bu sekılde anlayısla karsıladı ıcın emın kardesıme tesekuredıyorum

Heronos isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 27 Mayıs 2010, 00:00   #5
Heronos
Heronos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İlk yamada benden olsun tezahurat paketi Bursa Manısa Galatasaray Besiktas Fenerbahce Trabzonspor Ankaragucu Genclerbirligi tezahurat paketi sadece kalıtelı tezahurat bulduklarımı ve yaptıklarımı yayınlıyorum farklı tezahuratlrıda ınsh.ılk ızınlı gunumde yapıcam yenı cıkan karabukspor kayserı boluspor hatta manisamızın ezelı rakıbı karsıyanın ve bırkac takımın daha tezahuratlarını koyucam...yamada yapmanız gereken sadece rarlı dosyayı cıkartın C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\tscserver\exTReme_10\img\dt01.img icine atın sonra oyuna gırebılırsınız.sorunlarda özelden msjlarınıza cevap verırım.yama denendı yaklasık 7makınaya kendım kurdum sıtedende kuran arkdaslar oldu yanı yama calısıyor.yalnız belırteyım sadece dvd versıonunda denenmıstır...
Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=29249
LİNK=http://hotfile.com/dl/44727385/ac2a7...1.img.rar.html

Konu Heronos tarafından (27 Mayıs 2010 Saat 00:03 ) değiştirilmiştir..
Heronos isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 27 Mayıs 2010, 03:02   #6
can_21
can_21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Heronos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İlk yamada benden olsun tezahurat paketi Bursa Manısa Galatasaray Besiktas Fenerbahce Trabzonspor Ankaragucu Genclerbirligi tezahurat paketi sadece kalıtelı tezahurat bulduklarımı ve yaptıklarımı yayınlıyorum farklı tezahuratlrıda ınsh.ılk ızınlı gunumde yapıcam yenı cıkan karabukspor kayserı boluspor hatta manisamızın ezelı rakıbı karsıyanın ve bırkac takımın daha tezahuratlarını koyucam...yamada yapmanız gereken sadece rarlı dosyayı cıkartın C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\tscserver\exTReme_10\img\dt01.img icine atın sonra oyuna gırebılırsınız.sorunlarda özelden msjlarınıza cevap verırım.yama denendı yaklasık 7makınaya kendım kurdum sıtedende kuran arkdaslar oldu yanı yama calısıyor.yalnız belırteyım sadece dvd versıonunda denenmıstır...
internet versiyonunda olmuyor..en azından bende olmuyor..arkadaş zaten dvd versiyonunda denendiğini belirtmiş...

can_21 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 27 Mayıs 2010, 03:08   #7
FENAH
FENAH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Güzel bir uygulama, Heronos' a hem fikri hemde paylaşımı için teşekkürler.

Alıntı:
can_21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
internet versiyonunda olmuyor..en azından bende olmuyor..arkadaş zaten dvd versiyonunda denendiğini belirtmiş...
Evet başka bir üyede bir yama sundu dvd versiyonunda hata yaşayan oldu bendeki internet sürümünde sorunsuz yükleme yaptım o yüzden yama hazırlayan arkadaşlar ellerinde hangi sürüm olduğunu açıklar ise sorunlar yaşanmaz diye umut ediyorum.

Saygılar ...

FENAH isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 27 Mayıs 2010, 22:31   #8
barcabarcabarca
barcabarcabarca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
bende ınternet versıonu var sorun cıkmadan oynuyorum yamayı kaldıkı ardasımdakı dvd versıonunda kurduk ondada sorun cıkmadı yama cok guzel devamını beklıyorum

barcabarcabarca isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 28 Mayıs 2010, 17:29   #9
Keita#11
Keita#11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arkadaşlar malesef eski güncellemem çöpe gitti.Teşekkür edenleri hatırlayamadım.

Lütfen profilime adlarını soyadlarını yazsın SÜPRİZ için

Keita#11 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 31 Mayıs 2010, 21:27   #10
erdem2604nhs
erdem2604nhs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Yamayı dediğin yere attığımızda Master Lig için de kullanabilecek miyiz ?

erdem2604nhs isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 05 Haziran 2010, 19:09   #11
fyagiz
fyagiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BAL modunda kadro hatasını çözdüm . Nihayet bugün çözdüm şu sorunu. Kurma :

1-) Belgelerim > KONAMI > Pro Evolution Soccer 2010 > save dosyasının içinde bulunan "EXTREME_EDIT" dosyasının yedeğini alın.

2-) İndirdiğiniz dosyayı Belgelerim > Pro Evolution Soccer 2010 > save dosyasının içine atın ve gelen uyarıya "evet" deyin.

3-) Oyuna girin karakterinizi oluşturun, seçme maçına girin oynayın ve gelen takım tekliflerinden istediğinizi kabul edin. Oyunu kaydedin ve oyundan çıkın.

4-) Yedeğini aldığımız dosyayı Belgelerim > KONAMI > Pro Evolution Soccer 2010 > save içine atın ve gelen uyarıya evet diyin.

5-) Oyunun tadını çıkarın.

Not : Her yeni BAL karakteri açmak için bu işlemleri tekrarlayın.
Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=29249
Not 2 : Bu yama EXTREME İnternet Versiyonu 1.2 güncellemesinde -mini güncelleme yüklenmeden- denenmiştir.

İndirme Linkleri :

http://ul.to/o79rsn veya http://uploaded.to/file/o79rsn

fyagiz isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 06 Haziran 2010, 15:27   #12
wishmeluck
wishmeluck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Exclamation

Alıntı:
fyagiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
BAL modunda kadro hatasını çözdüm . Nihayet bugün çözdüm şu sorunu. Kurma :

1-) Belgelerim > KONAMI > Pro Evolution Soccer 2010 > save dosyasının içinde bulunan "EXTREME_EDIT" dosyasının yedeğini alın.

2-) İndirdiğiniz dosyayı Belgelerim > Pro Evolution Soccer 2010 > save dosyasının içine atın ve gelen uyarıya "evet" deyin.

3-) Oyuna girin karakterinizi oluşturun, seçme maçına girin oynayın ve gelen takım tekliflerinden istediğinizi kabul edin. Oyunu kaydedin ve oyundan çıkın.

4-) Yedeğini aldığımız dosyayı Belgelerim > KONAMI > Pro Evolution Soccer 2010 > save içine atın ve gelen uyarıya evet diyin.

5-) Oyunun tadını çıkarın.

Not : Her yeni BAL karakteri açmak için bu işlemleri tekrarlayın.
Not 2 : Bu yama EXTREME İnternet Versiyonu 1.2 güncellemesinde -mini güncelleme yüklenmeden- denenmiştir.

İndirme Linkleri :

http://ul.to/o79rsn veya http://uploaded.to/file/o79rsn
öncelikle teşekkurler. ben bu linkteki sitelerden indirme yapamıyorum. anlıyamadım... zahmet olmazsa rapidden link verir misin

wishmeluck isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 06 Haziran 2010, 19:47   #13
fyagiz
fyagiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
wishmeluck Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle teşekkurler. ben bu linkteki sitelerden indirme yapamıyorum. anlıyamadım... zahmet olmazsa rapidden link verir misin
Rica ederim. Link : http://rapidshare.com/files/39595528..._EDIT.bin.html

fyagiz isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 17 Haziran 2010, 22:32   #14
Arifo
Arifo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

exTReme 10 icin alternativ toplar oyun icndeki
toplar istemenyenler bunlarla degistire bilirler

benim en cok beyendim top ise siyah olani
belki bir extreme 10 yapici bu top görürde yeni güncelmedede kullanir

RAR'dan cikartilarn iki dosyayi

C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\tscserver\exTReme_10\img

ve

C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\masterlig\exTReme_MasterLig\img

icine atiyoruz ve gelen soruya evet diyoruz
hepsi bukadar

Not yama yapmadan önce dosyalari yedegeni almayi unutmayin ne olur ne olamaz.#

INDIR

Türkce yazilim hatasi yaptisyam eger kusuruma bakmayin
almanyada yasadagim icin bu sorun oluyor

Konu Arifo tarafından (18 Haziran 2010 Saat 01:23 ) değiştirilmiştir..
Arifo isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 18 Haziran 2010, 11:38   #15
Durulovic
Durulovic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Arifo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
exTReme 10 icin alternativ toplar oyun icndeki
toplar istemenyenler bunlarla degistire bilirler

benim en cok beyendim top ise siyah olani
belki bir extreme 10 yapici bu top görürde yeni güncelmedede kullanir

RAR'dan cikartilarn iki dosyayi

C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\tscserver\exTReme_10\img

ve

C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\masterlig\exTReme_MasterLig\img

icine atiyoruz ve gelen soruya evet diyoruz
hepsi bukadar

Not yama yapmadan önce dosyalari yedegeni almayi unutmayin ne olur ne olamaz.#

INDIR

Türkce yazilim hatasi yaptisyam eger kusuruma bakmayin
almanyada yasadagim icin bu sorun oluyor
verdiğin link açılmıyor arkadaşım bi bakarmısın

Durulovic isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
evet, extreme, extreme 10, extreme'10, için, kendi, konu

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil