![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
|
Evet arkadaşlar..Bu sayfamızda eğer bizlerin hazırlamış olduğu güncellemeler ile EXTREME 10 oynamak istemiyorsanız kendi güncellemelerinizi bu konu başlığı altında yayınlayabilirsiniz.Ancak dediğim gibi sadece bu sayfaya yükleyin tanıtımını yapıp.Çünkü farklı konu açtıgınızda resmi güncellemeleri indirmek isteyen kardeşlerimizin kafası karışabiliyor.Bu durumu ve forum kirliliğini önlemek adına sizler için bu sayfayı açmış bulunmaktayım.EXTREME 10 için hazırlamış olduğunuz kendi güncellemelerinizi burada yayınlayınız.Aksi taktirde farklı yerlerde konu açılırsa silinecektir,bilginize..Bu arada bu fikri bana sunan "Heronos" nickli üyemize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum..
////////////////////// EXTREME 10 ÜYE GÜNCELLEMELERİ///////////////////// Sponsorlu Bağlantılar Konu Emin Zevkliler tarafından (26 Mayıs 2010 Saat 23:44 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#2 |
![]() |
Sper bir fikir Emin abi.. Üyelerin katılımlarını bekliyoruz...
¸.¤*¨¨*¤.¸¸...¸.¤*¨¨*¤. \¸.¤ FENERBAHÇE ¤*¨*¤. .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤*¨¨*¤. ..\ ☻/ .▌ / \ |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Çok İyi Oldu...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
bende bu sekılde anlayısla karsıladı ıcın emın kardesıme tesekuredıyorum
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
İlk yamada benden olsun tezahurat paketi Bursa Manısa Galatasaray Besiktas Fenerbahce Trabzonspor Ankaragucu Genclerbirligi tezahurat paketi sadece kalıtelı tezahurat bulduklarımı ve yaptıklarımı yayınlıyorum farklı tezahuratlrıda ınsh.ılk ızınlı gunumde yapıcam yenı cıkan karabukspor kayserı boluspor hatta manisamızın ezelı rakıbı karsıyanın ve bırkac takımın daha tezahuratlarını koyucam...yamada yapmanız gereken sadece rarlı dosyayı cıkartın C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\tscserver\exTReme_10\img\dt01.img icine atın sonra oyuna gırebılırsınız.sorunlarda özelden msjlarınıza cevap verırım.yama denendı yaklasık 7makınaya kendım kurdum sıtedende kuran arkdaslar oldu yanı yama calısıyor.yalnız belırteyım sadece dvd versıonunda denenmıstır...
Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=29249 LİNK=http://hotfile.com/dl/44727385/ac2a7...1.img.rar.html Konu Heronos tarafından (27 Mayıs 2010 Saat 00:03 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
Güzel bir uygulama, Heronos' a hem fikri hemde paylaşımı için teşekkürler.
Alıntı:
Saygılar ... |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Arkadaşlar malesef eski güncellemem çöpe gitti.Teşekkür edenleri hatırlayamadım.
Lütfen profilime adlarını soyadlarını yazsın SÜPRİZ için |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
BAL modunda kadro hatasını çözdüm
. Nihayet bugün çözdüm şu sorunu. Kurma :1-) Belgelerim > KONAMI > Pro Evolution Soccer 2010 > save dosyasının içinde bulunan "EXTREME_EDIT" dosyasının yedeğini alın. 2-) İndirdiğiniz dosyayı Belgelerim > Pro Evolution Soccer 2010 > save dosyasının içine atın ve gelen uyarıya "evet" deyin. 3-) Oyuna girin karakterinizi oluşturun, seçme maçına girin oynayın ve gelen takım tekliflerinden istediğinizi kabul edin. Oyunu kaydedin ve oyundan çıkın. 4-) Yedeğini aldığımız dosyayı Belgelerim > KONAMI > Pro Evolution Soccer 2010 > save içine atın ve gelen uyarıya evet diyin. 5-) Oyunun tadını çıkarın. Not : Her yeni BAL karakteri açmak için bu işlemleri tekrarlayın. ![]() Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=29249 Not 2 : Bu yama EXTREME İnternet Versiyonu 1.2 güncellemesinde -mini güncelleme yüklenmeden- denenmiştir. İndirme Linkleri : http://ul.to/o79rsn veya http://uploaded.to/file/o79rsn |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
exTReme 10 icin alternativ toplar oyun icndeki
toplar istemenyenler bunlarla degistire bilirler ![]() benim en cok beyendim top ise siyah olani ![]() belki bir extreme 10 yapici bu top görürde yeni güncelmedede kullanir RAR'dan cikartilarn iki dosyayi C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\tscserver\exTReme_10\img ve C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\masterlig\exTReme_MasterLig\img icine atiyoruz ve gelen soruya evet diyoruz hepsi bukadar Not yama yapmadan önce dosyalari yedegeni almayi unutmayin ne olur ne olamaz.# INDIR Türkce yazilim hatasi yaptisyam eger kusuruma bakmayin almanyada yasadagim icin bu sorun oluyor Konu Arifo tarafından (18 Haziran 2010 Saat 01:23 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|