![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Başlıktada Belirttiğim Gibi Hata Raporu Alıyorum.Ben bilgisayarıma format atmadan önce T.S.C exTReme'11 sorunsuz çalışıyordu.Bilgisayarıma format attım oyunu www.turkcespiker.com adresinden tekrar indirdim ve kurmaya çalıştım.İlk önce Pes 2011'i kurdum CD'den.Sorunsuz kuruldu,T.S.C exTReme'11'i kurmaya çalıştım ''Kurulum'' da denilen herşeyi yaptım.Oyuna girmeyi denedim.''d3dx9_43.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı.Uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir.'' hatasını aldım.Sonra ''Tamam'' dedim.Bu seferde Tsc Extreme 11.exe'den Hata Raporu Geldi.Gönder dedim.Dediği gibi baştan kurdum Pes 2011 ve T.S.C exTReme'11'i.Yine aynı hatayla karşılaştım.Bu sefer güncellemeleri kurup denedim yine aynı hata.Yöneticiler veya bu işten anlayanlar eğer sorunu anlayan birisi varsa yardım edebilirmi
![]() Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
http://www.microsoft.com/downloads/e...displaylang=en
İndir Bunu Kardeşim Sonra http://www.fileserve.com/file/BXAq39Z Bu C-R-A-C-K i Yap Tekrardan Dene |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
tşkler.gardaş...eyw..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
*****ı Nereye yapıoz
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Oyunun kurulu olduğu yere.
1905'te doğdu aşkımız Sarı kırmızı akar bizim kanımız Cimbom'um helal olsun sana canmız Ölene kadar hep yanındayız... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Pro Evolotion Soccer 2011 Kurulmadı Dio Kardeş. Oyunu Masaüstüne attım tıkladım bu yazı çıktı
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
beyler exreme 11 kurdum oyun calısıodu pc kendını resetledı bu bazı oyunlarda oluodu ama sonra gırdımde bıda olmuodu extreme 11 baskı bı zmn gırdımde hata werdı we hata raporunu sureklı tekrarlıo lutfen yardım edın
![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 2011, extreme, extreme'11, forma, hata, hatası, kurulum, pes, pes 2, pes 2011, sorunsuz, sorunu, t.s.c, tsc, turkcespiker, www.turkcespiker, www.turkcespiker.com, yardım |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |