![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
exTReme09_Güncelleme_v3_Edit.v4-Yenilendi(05.09.2009)
LİNKLER YENİLENDİ (20.10.2009, 01:27) ÖNEMLİ: YAMA TAMAMEN KİŞİSEL ÇALIŞMAMDIR. GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZİ BU KAPSAM İÇİNDE YAZINIZ. Herkese tekrar merhaba. Transfer döneminin sonuna geldik. Edit.v3'ten sonra gerçekleşen tüm transflerle birlikte, birçok takımı daha düzenledim. Tam listeyi aşağıda görebilirsiniz. Sizlere yarın sunmayı planladığım edit.v4 güncellemesini tamamlamış bulunuyorum. Bunu da sizlere sunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. exTReme’09_Güncelleme_v3 uyumlu “edit” dosyamızın son güncellemesi v4: İşte edit.v4 Güncellemesinin Tam İçeriği: Yeni Transferler: Oyuncu: Eski Takımı > Yeni Takımı Ufuk Ceylan: Manisaspor > Galatasaray Orkun Uşak: Galatasaray > Manisaspor Mehmet Güven: Galatasaray > Manisaspor Yaser Yıldız: Galatasaray > Manisaspor Alparslan Erdem: Galatasaray > Kayserispor Hürriyet Gücer: Ankaraspor > Ankaragücü Mehmet Çakır: Ankaraspor > Ankaragücü Yasir Elmacı: Diyarbakırspor > Kasımpaşa Murat Erdoğan: Sivasspor > Kasımpaşa Jerome Rothen: Paris St Germain > G.Rangers Tal Ben Haim: Manchester City > Portsmouth Fabio Grosso: O.Lyon > Juventus Miguel Torres: Real Madrid > Getafe Kerlon Moura Souza: Inter > Ajax Michael Turner: Hull City > Sunderland Manuel Da Costa: Fiorentina > West Ham Borja Valero: West Bromwich > Mallorca Danny Collins: Sunderland > Stoke City Mathieu Coutadeur: Le Mans > Monaco Hassan Yebda: Benfica > Portsmouth James Collins: West Ham > Aston Villa Wellington: Hoffenheim > Twente Ricardo Rocha: Tottenham > S.Liege Ibrahima Sonko: Stoke City > Hull City Niko Kranjcar: Portsmouth > Tottenham Branko Ilic: R.Betis > FC Moskova Florian Kringe: B.Dortmund > Hertha Berlin Ivan Klasnic: Nantes > Bolton Johnny Heitinga: Atletico Madrid > Everton Jan Vennegoor of Hesselink: Celtic > Hull City Richard Dunne: Manchester City > Aston Villa Cenk İşler: Antalyaspor > Kasımpaşa Emre Toraman: Eskişehirspor > Kasımpaşa Afonso Alves: Middlesbrough > Al-Sadd(Serbest Bırakıldı) Not: Transferler, www.sahadan.com ve http://www.goal.com/tr sitelerinden alınmıştır. Düzenlenen Takımlar: Türkcell Süper Lig-Tüm Takımlar İngiltere Premier Ligi-Tüm Takımlar İspanya La Liga-Tüm Takımlar Almanya Bundesliga-Tüm Takımlar İtalya Serie A-Tüm Takımlar Fransa Leauge1-Tüm Takımlar Diğer Milli Takımlar: A.B.D., Avusturya, Avustralya, Belçika, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Fildişi Sahili, Finlandiya, Gana, Hırvatistan, İrlanda, İskoçya, İsveç, İsviçre, Kamerun, Kolombiya, Kuzey İrlanda, Nijerya, Norveç, Paraguay, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Sırbistan, Slovakya, Ukrayna, Uruguay ve Yunanistan. Keyifli oyunlar. [mcharun] www.turkcespiker.com Download Linkleri: Link1: http://www.2shared.com/file/7591153/...05092009_.html Link2: http://www.dosyasitesi.com/showfile-..._05092009_.rar Link3: http://uploaded.to/file/ixrkoo -------------------------------------------------------------------------------------------------------- exTReme'09_Güncelleme_v3.edit.v4'ten Önce Yapılanlar(Bunlar edit.v4 güncellemesinde de bulunmaktadır): Herkese merhaba. Öncelikle bizlere mükemmel bir güncelleme olan exTReme'09 v3'ü sunan Hasan Mustan ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum. v3 güncellemesini kurduktan sonra, önemli transferlerin yapılmadığını ve bazı takım kadrolarının yanlış düzenlenmiş olduğunu fark ettim. Bunun üzerine 28.08.2009 tarihine kadar gerçekleşmiş tüm transferleri ekledim. Ayrıca birçok önemli takımın taktik, ilk11, yedek, ve duran top kullanıcılarını düzelttim. Bu tamamladığım "edit" dosyasını sizlerle paylaşmak istiyorum. Kurulumu zaten çok basit(birçoğunuz biliyorsunuz zaten). Klasör içinden çıkan PES2009_EDIT01 adlı dosyayı kopyalayıp, Belgelerim\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save içine yapıştırın(Daha önceden bu dosyanın bir yedeğini almayı unutmayın, beğenmezseniz kendi edit dosyanızı geri yükleyebilmeniz için) Saçları Düzeltilen Futbolcular: Arda Turan(Galatasaray) Harry Kewell(Galatasaray) Milan Baros(Galatasaray) Barış Özbek(Galatasaray) Caner Erkin(Galatasaray) Colin Kazım(Fenerbahçe) Tabata(Beşiktaş) İsmail Köybaşı(Beşiktaş) Batuhan Karadeniz(Beşiktaş) İbrahim Yatara(Trabzonspor) Ceyhun Gülselam(Trabzonspor) Agbetu(Sivasspor) *Keita’nın spiker sesi düzeltilmiştir. *Delgado Beşiktaş'tan gönderilmiştir. Transferler: Oyuncu: Eski Takımı > Yeni Takımı Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=16074 Tuncay Şanlı: Middlesbrough > Stoke City İbrahim Kaş: Getafe > Beşiktaş Chygrynskiy: S.Donetsk > Barcelona Burdisso: İnter > Roma Arjen Robben: Real Madrid > Bayern Münih Wesley Sneijder: Real Madrid > Inter Andriy Shevchenko: Chelsea > Dinamo Kiev Mateja Kezman: PSG > Zenit E. Gudjohnsen: Barcelona > Monaco Caner Erkin: CSKA Moskova > Galatasaray Miguel Angel Angulo: Valencia > Sporting Lizbon Paul McShane: Sunderland > Hull City Zdravko Kuzmanoviç: Fiorentina > Stuttgart Xisco: Newcastle > R.Santander Marcelo Zalayeta: Napoli > Bologna Stephen Warnock: Blackburn > Aston Villa Sylvain Ditsin: Portsmouth > Everton Robert Huth: Middlesbrough > Stoke City John Mensah: O.Lyon > Sunderland Jamie O`Hara: Tottenham > Portsmouth Daniele Dessena: Sampdoria > Cagliari Manuele Blasi: Napoli > Palermo Nsereko Savio: West Ham > Fiorentina Djamel Bakar: Monaco > Nancy Benjamin Gavanon: Nancy > Sochaux Anthony Mounier: O.Lyon > Nice Elvis Abbruscato: Torino > Chievo Volkan Yaman: Galatasaray > Eskişehirspor Luis Jimenez: İnter > West Ham Diego Ruiz: Cluj > Kasımpaşa Drenthe: R.Madrid > Fiorentina Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=16074 Negredo: R.Madrid > Sevilla Martin Caceres: Barcelona > Juventus Felipe Melo: Fiorentina > Juventus Tabata: Gaziantepspor > Beşiktaş Slyvinho: Barcelona > M.City Alexander Frei: B.Dortmound > Basel Boateng: Hull City > Tottenham Sean Davis: W.Bromwich > Bolton Emre Toraman: Eskişehirspor > Diyarbakırspor Chimbonda: Tottenham > B.Rovers De Silvestri: Lazio > Fiorentina Lescott: Everton > M.City Kyrgiakos: AEK > Liverpool Semioli: Fiorentina >Sampdoria Sanogo: W.Bremen > St.Etienne Arnautovic: Twente > İnter Bassong: N.United > Tottenham Olofinjana: Stoke City > Hull City Samassa: Marsilya > Valenciennes Darren Bent: Tottenham > Sunderland Piquionne: O.Lyon > Portsmouth Tettey: Rosenborg > Rennes Falcao: R.Plate > Porto (Not:Transferler www.sahadan.com'dan alınmıştır.) Düzenlenen Takımlar(Taktik, ilk 11, yedekler, duran top kullanıcıları vs.) Türk Milli Takımı(Son Aday Kadro) Brezilya Milli Takımı(Son Aday Kadro) Arjantin Milli Takım(Son Aday Kadro) Almanya Milli Takımı(Son Aday Kadro) Fransa Milli Takımı(Son Aday Kadro) Hollanda Milli Takımı(Son Aday Kadro) İngiltere Milli Takımı(Son Aday Kadro) İspanya Milli Takım(Son Aday Kadro) İtalya Milli Takımı(Son Aday Kadro) Ayrıca; Twente, AZ Alkmar, CSKA Moskova, River Plate, Boca Juniors, Dinamo Kiev, Shaktar Donetsk, PSV, Feyenoord, Ajax, Basel, Dinamo Bükreş, Celtic, Zenit, Steau Bükreş, Porto, Benfica, AEK Atina, Panathinaikos, Olimpiakos, Dinamo Zagreb ve Anderlecht. Sponsorlu Bağlantılar Arkadaşlık isteklerini kabul etmiyorum, lütfen teklif göndermeyiniz. Konu mcharun tarafından (20 Ekim 2009 Saat 02:28 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Güncelleme_05.09.2009 |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
tabata daha kesinleşmedi niye ekledin tabatayı beşiktaşa
' Orta sahada tek adres.. 'Manuel Henriques Tavares Fernandes' |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Allah Razı Olsun Kardşeim Sağolasın Hemen İndiriyorum Bunu Ayrıca Keşke Birde Face Yaması Cıksa SÜPER Olur Sen Bunu Düşünmüşsün Face i de DÜŞÜNEN OLUR İnşallah Teşekkürler emeğine sağlık kardeşim
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Evet daha kesinleşmedi ancak bu transfer 1-2 gün içinde bitecek.
Haber kaynağına güvendiğim bir sitede okuduğum haber üzerine ekledim. (http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=60439) Eğer transfer gerçekleşmezse(ki gerçekleşecek), Tabata'yı tekrar Gaziantepspor'a almak çok basit olur herhalde... Arkadaşlık isteklerini kabul etmiyorum, lütfen teklif göndermeyiniz. Konu mcharun tarafından (03 Ekim 2009 Saat 02:04 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
Alıntı:
"ayrıca oyuncu güçleri ile fazla oynadınmı" oyuncu güçlerinde fazla ayar yapmamışındır inşallah yaptıysan bilgilendir ' Orta sahada tek adres.. 'Manuel Henriques Tavares Fernandes' Konu Matthaus tarafından (28 Ağustos 2009 Saat 06:38 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
Alıntı:
Herkese tekrar keyifli oyunlar... Arkadaşlık isteklerini kabul etmiyorum, lütfen teklif göndermeyiniz. Konu mcharun tarafından (03 Ekim 2009 Saat 02:04 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Sağol kardeş. Eline emeğine sağlık.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
deneyelim bakalım
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
link gitmiş arkadaşım yeniden upladte yaparsan seviniriz emgin için tesekurler
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Dostum rapidden çekemiyoruz.
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times. This limit is reached. Limit hatası veriyor. Free çekebileceğimiz başka yerleri de ekleyebilirsen sevinirim.teşekkürler |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
linki yenileyebilir misin
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Arkadaşım linki 10 kişiden fazlası indiremez. İndirmesi için Collector Zone girii yapıp dosyayı öyle upload etmen lazımdı. Rapid'ten üyelik al bedava üyelik, ondan sonra dosyayı upload et. O zaman rapid engel ve sınır koymayacaktır.
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
mükemmelsin çok saol
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Dosyaları başka şekilde upload ettim, ilk mesajdan çekebilirsiniz.
Arkadaşlık isteklerini kabul etmiyorum, lütfen teklif göndermeyiniz. Konu mcharun tarafından (06 Eylül 2009 Saat 20:17 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
paylaşım için tesekkür ederim.
Konu oLchY tarafından (28 Ağustos 2009 Saat 15:50 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| 2009, beşiktaş, diyarbakırspor, download, edit, extreme, extreme09, eyi, fenerbahçe, file, goal, hasan mustan, kewell, konami, oyuncu, önemli, pes, pes2009, sivasspor, süper, takımlar, trabzonspor, transfer, turkcespiker, yama |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |