![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
![]() Evet arkadaşlar ekibimle beraber çıkardığımız ilk güncelleme 1.5 yayında. Güncelleme bazı aksaklıklardan dolayı gecikti. Bu süre içerisinde çoğu üyemizin gösterdiği sabır ve anlayışdan dolayı teşekkür ediyorum. Diğer anlayış göstermeden bana ve ekibime laf atan arkadaşlarada diyecek birşey bulamıyorum. Bize sözleriyle , anlayışlarıyla destek olan üyelerimiz sayesinde çıkmıştır bu güncelleme. Onların o yorumlarını gördükçe bu güncellemeyi çıkarmam lazım dedim. Her neyse güncelleme çıktı.. İşte 1.5 Özellikleri;
Yama Boyutu
İndirme Adresleri Emeği Geçenler
Önemli Not: Güncellemeyi kuramdan önce mutlaka dosyalarınızın yedeğini alınız ! Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=36000 TSC exTReme Ekibi ! Sponsorlu Bağlantılar Konu bulkan tarafından (19 Ağustos 2010 Saat 06:52 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Alternatif linkler eklendi... |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim. Forum Kuralları Yardım,Lütfen bakın,Acil,Çok önemli vb.... Kendinizi Açık Olarak İfade Edin Nasıl Eleştiri Yaparım? Yetkili Alımı İle İlgili |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
emeginize sağlık kardeşim
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Yamayı indirdim ve kurdum ancak bende 2 sorun oluştu..İlk olarak 3 büyükler Turkcell Süper Lig te değiller sanırsam Uefa Kulüplerindeler..2. olarak da Arda nın yüzünün uzaktan yakından alakası yok..Bunlara bir çözüm rica ediyorum..
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
Alıntı:
Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim. Forum Kuralları Yardım,Lütfen bakın,Acil,Çok önemli vb.... Kendinizi Açık Olarak İfade Edin Nasıl Eleştiri Yaparım? Yetkili Alımı İle İlgili |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
arkadaşlar emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum.. fakat benim bir sorum olacak ?? gerçi tanıtımda yazmışsınız ama yinede bilmek istiyorum sadece turkcell süper lig takımlarınınmı formaları güncellendi örneğin milanın 2010,11 formaları bu güncellemede varmı ??? ona göre indircem çünkü.. şimdiden teşekkürler emeğinize sağlık...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
şuan bu güncellemedeki yeni özelliklerin hepsi bende var hatta 06.08.2010 a kadarki trasferler bile var.Ben bunu kurmasam 1.6 çıktığında sorun yaratır mı?
Adem Sarıkaya(fipes2011) Youtube AVATAR ÇALIŞMALARIM BİTMİŞTİR. Adem Sarıkaya Avatar Çalışmaları Adem Sarıkaya Avatar Çalışmaları 2 |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Başta takım kaptanı Berker olmak üzere, emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkürler..
Arkadaşlık isteklerini kabul etmiyorum, lütfen teklif göndermeyiniz. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Başta Berker Gonca Olmak Üzere Emeği Geçenlere Çok Çok Teşekkür Ederim
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
edit te bir problem var herhalde bir kontrol edebilirmisiniz şimdiden saolun
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
birincisi bu yamada statlarla alkalı bir şey ama emeğinize sağlık kusura bakmayın ama bu yamayı yükledim bozul 3 büyükle felan
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
bjk formasının sırtındaki reklam henüz belli değilmi o yüzdenmi koyulmadı geçen sene mehmetçik vakfı vardı sanırım
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Arkadaşlar, neden sorunlarınız için ayrı konu varken, belirtilmiş iken ısrarla bu konuda soruyorsunuz?
http://www.turkcespiker.com/forum/1_...ni-t35974.html Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim. Forum Kuralları Yardım,Lütfen bakın,Acil,Çok önemli vb.... Kendinizi Açık Olarak İfade Edin Nasıl Eleştiri Yaparım? Yetkili Alımı İle İlgili |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Belli değil daha ama büyük ihtimal m-oil olacak.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
çok sagalun ellerinize saglık teşekkürler
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| 2010, 2011, ali sami yen, avni aker, beşiktaş, dlc, dvd, evet, extreme, extreme'10, extreme10, fenerbahçe, galatasaray, gerçekçi, güncelleme, mutlaka, oyuncu, saraçoğlu, sorunu, teşekkür, trabzonspor, tsc, tsl, yama, yeni |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |