![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
![]() Evet arkadaşlar ekibimle beraber çıkardığımız ilk güncelleme 1.5 yayında. Güncelleme bazı aksaklıklardan dolayı gecikti. Bu süre içerisinde çoğu üyemizin gösterdiği sabır ve anlayışdan dolayı teşekkür ediyorum. Diğer anlayış göstermeden bana ve ekibime laf atan arkadaşlarada diyecek birşey bulamıyorum. Bize sözleriyle , anlayışlarıyla destek olan üyelerimiz sayesinde çıkmıştır bu güncelleme. Onların o yorumlarını gördükçe bu güncellemeyi çıkarmam lazım dedim. Her neyse güncelleme çıktı.. İşte 1.5 Özellikleri;
Yama Boyutu Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=35967
İndirme Adresleri
Emeği Geçenler
TSC exTReme Ekibi ! Sponsorlu Bağlantılar Konu bulkan tarafından (18 Ağustos 2010 Saat 02:39 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Alternatif linkler eklendi, ilk rapid linki yenilendi... |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
saol elerine saglık
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
yapımda ve yayında emegi gecen herkeze sonsuz tşkler
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
güncelleme kaç part ve tam olarak boyutu ne kadar?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
kardeş tşklr rapidshareden de upload edersen çok sevinirim dvd sürüm için dimi bu güncelleme ? ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
sabrın sonu selamettir okadar acele ettiriordunuz alin size iste güncelleme ciktimi ne zaman cikicak tarih verin saat kac oldu tik yok gibi laflar yapiordunuz..
simdiden ellerinize saglik kardeslerim ......... bekleyelim bakalim linkleri |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
ellerinize sağlık
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Linkler ilk mesaja eklenmiştir arkadaşlar. Hepinize iyi eğlenceler ve sabrınız için tekrar teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
teşekkürler elinize saglık ama stadları unuttunuz herhalde günccelemede yok
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Stadlarda sorun çıktığından eklemedik , sizleri daha fazla bekletmeyelim dedik. Bir sonraki güncellemeye eklenecektir. Yinede ben ekleyebilirim diyenlere verebilirim
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
peki ne zaman eklenir?
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
Yama sorunlarınızla ilgili pm atmayın cevaplamıyorum.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Emeğinize sağlık çok teşekkürler. Site çok fazla sahipsiz kalmıştı iyiki varsınız arkadaşlar.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
ya bende mastır lıg ve sampıyonlar lıgı kendı kendıne kapanıyorrr
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
bu dosya isminde internet güncellemesi yazıyor. dvd için değil mi bu ? çünkü yükledim ve TSL'deki takımlar karıştı .
Konu daniska tarafından (08 Ağustos 2010 Saat 03:49 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
![]() |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |