![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#46 |
![]() |
Kurulumu Bir Anlatabilir misiniz Dosyanın İçindeki Kurulum Notu Boş Bir Yardımcı Olursanız Mutlu Olurum
![]() Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
#47 |
![]() |
abicim bende güncelleme v3le oynyorum v4 kurmadım bunu yani v5i v3ün üzerine kurarsam oyunda ne gbi sorun çıkar lütfen cevap verirseniz sevnirim
)) |
|
|
|
|
|
#48 | |
![]() |
Alıntı:
kurulum belgesi http://rapidshare.com/files/411720846/Kurulum.rar |
|
|
|
|
|
|
#49 |
![]() |
İndirdim. Berbat ötesi.. Faceler birbirine girmiş. Arda'nın ve Uğur Boral'ın facesi kara bir oyuncu olmuş. Pino beyaz bir adam olmuş. Daha bir sürü berbatlık...
|
|
|
|
|
|
#50 |
![]() |
kurulum dosyasinin icersinde gerekli bilgiler yaziyor ondada v3 v4 yüklü olmasi lazim diyor...
|
|
|
|
|
|
#51 |
![]() |
Sağol Mustafa Abi
|
|
|
|
|
|
#52 |
![]() |
rica ederim...
|
|
|
|
|
|
#53 |
![]() |
sayın yamayı yapan arkadaşlara sesleniyorum benim bir sorum olcak ben günçellemelerden 1.3 kadar yüklü 1.4 sevmedim ve yüklemedim direk 1.5 kurarsam bir sorum olurmu.ilgi ve alakanıza teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#54 |
![]() |
dostum niye megaupload 17 mb rapidshare alternatif 24 mb?
edit: sebebi buldum, içinde bazı dosyalardan iki tane var. Konu ekindursun tarafından (08 Ağustos 2010 Saat 16:06 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#55 | |
![]() |
Alıntı:
evet iki tane var icindeki rar li dosyalari cikart dedikten sonra upload etmisim ondan dosyas boyutu 24 mb.... |
|
|
|
|
|
|
#56 |
![]() |
Teşekkür ediyorum. Çalışmaların çok iyi gidiyor. 2012 de kendiniz bir oyun yapın. Pes veya herhangi bir futbol için değil de kendiniz oyunu yapın. Bunları yapabiliyorsanız oyununu da yapabilirsiniz.
Emeklerinize sağlık. Forumda güncelleme alanınıda güzelleştirmişsiniz. Teşekkürler tekrar tekrar ve tekrar |
|
|
|
|
|
#57 |
![]() |
Arda turan la pino nun face i baskası oluo
![]() |
|
|
|
|
|
#58 |
![]() |
arkadaşım dlc 1.7 güncellemesini yükle birşey olmaz
|
|
|
|
|
|
#59 |
![]() |
elinize emeyinize sağlık güzel olmuşta fb mavi formasını koysaydını çok daha güzel olurdu 1.6 da transfer sezonu bittikten sonra yaparsanız seviniris emeyi geçen herkeze teşekürler
|
|
|
|
|
|
#60 |
![]() |
bana yeni transferler gelmedi?
|
|
|