![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
![]() Evet arkadaşlar kaptanlığa getirilmemin ardından ben ve ekibimin ilk çalışması olan exTReme '10 1.5 Güncellemesinin çıkmasına az bir süre kaldı. Bu süre içerisinde bana çok yardımcı olan ve çalışmalarını her ne şart altında olursa olsun eksiksiz olarka yerine getiren tüm ekip arkadaşlarıma sizlerinde huzurunda birkez daha teşekkür etmek istiyorum.. Öncelikle hemen şunu belirteyim. Henüz ilk çalışmam olduğundan bu güncellemeyi çok detaylı tutmadım ki sizleri daha fazla bekletmek istemedim. 1.6 güncellemesi çok daha detaylı ve bol süprizli olacak buna emin olabilirsiniz. Bu güncellemede klasik düzenlemeler yapılmıştır.. İşte 1.5 Özellikleri;
Ve sizlere bunların dışında hoşunuza gideceğini düşündüğüm ufak bir süprizimiz daha var.. Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=35719 Ekran görüntüleri eklenecektir.. Tahmini Çıkış Tarihi: 06 Ağustos 2010 Cuma Sponsorlu Bağlantılar Konu Berker Gonca tarafından (06 Ağustos 2010 Saat 22:58 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#2 |
![]() |
hele şükür sorunsuz bi güncelleme olur işallah kolay gelsin
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
1.4 Güncellemesini kurmak gerekiyor mu?
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
teşekürler Berker Gonca
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Hayır 1.3 ve 1.4 ile uyumlu olacaktır. İki güncelleden birini kurmuş olan arkadaşlar sorunsuz olarak oynayabilirler..
Ben teşekkür ederim fenerr ![]() |
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Bursaspor - Atatürk Stadyumu önizlemesi değiştirildi
ii de atatürk stadyumu yok ki extreme ve güncellemelerinde |
|
|
|
|
#7 |
![]() |
bu güncelleme için tahmini bir zaman verebilirmisiniz
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Çıkış tarihini zaten yazımın en altında belirttim
![]() Evet 1.6 için olacak yanlışlıkla yazmışım uyarınız için teşekkürler.. |
|
|
|
|
#9 |
![]() |
yazıyor ya
Tahmini Çıkış Tarihi: 06 Ağustos 2010 Cuma |
|
|
|
|
#10 |
![]() |
dikkat etmemişim teşekkürler
![]() |
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
Alıntı:
30 Nisanmı ![]() ![]() Neyse merakla bekliyoruz Berker ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Belki yeri değildir ama T.S.L'de Bucaspor'la maç yaparken ''forma seçim'' yerinden direk atıyordu, Bunun gibi sorunlar ortadan kalkarmı? Çözümü aradım ama forumda bulamadım ya da gözümden kaçtı.
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
1.3 ve 1.4 uyumlu olacaktır demişsiniz peki ilk güncellemelerin yüklü olması sorun yaratırmı oyunda ?
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
yeni formalarda geliyor mu 1.4 güncelleme de sadece dünya kupası modu gelmiş ben bi değişiklik göremedim
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Berker 1.3 ve 1.4 güncellemeleri ile uyumlu olacak demişsin. 1.3 güncellemesini sorunsuz oynayan herkes bunu rahatlıkla kullanabilir değil mi abim? 1.4 güncellemesine gerek duymadan.
İnşallah 1.6 güncellemesinde, transferlerin tümünü eksiksiz oyuna atıp, bir WC Modunu güncellerseniz, tadından yenmez vallahi. Başarılar, sana ve tüm ekip arkadaşlarına.. Arkadaşlık isteklerini kabul etmiyorum, lütfen teklif göndermeyiniz. |
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| 2010, 2011, ali sami yen, avni aker, beşiktaş, bursaspor, çok, evet, extreme, fenerbahçe, galatasaray, gerçekçi, oyuncu, saraçoğlu, sorunu, spor, teşekkür, trabzonspor, tsl, yeni |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |