![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#46 |
![]() |
sımdı yayınlanması gerekıyor cuma qunu oldu 00.09
![]() ![]() Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
#47 | |
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
#48 | |
![]() |
Alıntı:
peki bankasyaya yeni çıkan takımlar eklenicekmi ayrıca n.forest konmuştu önceki güncellemede o çıkmamıştı premier lige blackpool yoktu oyunda |
|
|
|
|
|
#49 |
![]() |
ya ben cim modunu düzültürmesini istiyorum ya nasıl oluyor cim yaması gercekçici hayret halbuki gercek saha da az birikmiş su olması kale önönde biraz cimleri gitmesi buna vb...
|
|
|
|
|
#50 |
![]() |
boyutu ne kadar berker bide v1.6 spiker güncellemesi yayınlarsan sevinirim
Konu fenerr tarafından (06 Ağustos 2010 Saat 01:36 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#51 |
![]() |
saat kaçta çıkar
|
|
|
|
|
#52 |
![]() |
bi saat verilirse çok iyi olacak.teşekkürler
|
|
|
|
|
#53 |
![]() |
lütfen saatini verin bizde ona göre planlarımızı yapalım
|
|
|
|
|
#54 |
![]() |
arkadaşlar öncelikle emeği geçenleri tebrik etmek istiyorum ve müsadenizle bir serzenişte bulunmak istiyorum.bundan önceki her güncellemede tüm transferler yapıldı denildi ama 1.5 güncellemesi çıkacak neredeyse ama taraftarı oldugum gençlerbirliğinin hiç bir transferi tam olarak yapılmadı.umarım bu güncelleme ile bu halledilmiştir.teşekkürler
|
|
|
|
|
#55 |
![]() |
bugün çıkacakmı bu 1.5 güncellemesi eğer çıkacaksa saat kaç gibi çıkar
|
|
|
|
|
#56 |
![]() |
Akşama çıkar veya yarına bnce
|
|
|
|
|
#57 |
![]() |
Tahmini diyor zaten.Bugün de çıkabilir bugün de çıkmayabilir.
|
|
|
|
|
#58 |
![]() |
aksam cıkcak galbıa zaten dıger guncellemeler denılen gunun aksamı cıkıyordu!!
|
|
|
|
|
#59 |
![]() |
masterda oyundan atma sorununu hala çözemedim. artık yama kullanmicam bu güne kadar uğraşlarım sinir etti beni
|
|
|
|
|
#60 |
![]() |
30 Nisan'a kadar transfer çalışması mı olur? Ağustosun 6'sındayız...
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| 2010, 2011, ali sami yen, avni aker, beşiktaş, bursaspor, çok, evet, extreme, fenerbahçe, galatasaray, gerçekçi, oyuncu, saraçoğlu, sorunu, spor, teşekkür, trabzonspor, tsl, yeni |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |