![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Selam arkadşlar Geçen sene aldığımız dvd isim seslendirmelerini bu seneki exTReme 11 yamasına nasıl uyarlayacağınızı göstereceğim ...
1- Kendinize ait olan isim seslendirmesini unnamed_3227.adx olarak değiştirin . 2- C/Program Files / Konami / Pro Evaulatin Soccer 2011 / tscserver/tscserver/img/ dt00_e.img klasörünü açın ... 3- Bu gösterdiğim yere atın . Gelen soruya evet diyin ... İsminiz bu şekilde ''KRØLDURP'' isimli oyuncu yerine geçicek . Efsane ola başlarken oyuncu düzenlemede oyuncu adı/ Maç anlatım adından kendinize ''KRØLDURP'' ismini seçiyorsunuz . Sonra Oyuncu düzenlemeden Fiorentinda olan bu oyuncuyu yani ''KRØLDURP'' u bulun oyuncu adı/Maç anlatım adına girin hiçbiri yapın ... Bu kadar arkadaşlar ![]() Tarafımca denenmiştir alıntı malıntı değildir . Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
kardesim biraz ayrıntıya girer misin?
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Peki şunu nasıl yapıcaz.Hani bize bir tane dosya gönderdiler ama spikerin adımızı her top geldiğinde söylemesi için ondan 4 tane yapmıştık ya diğer 3.ünün isimlerini ne olarak ayarlayacağız?
Adem Sarıkaya(fipes2011) Youtube AVATAR ÇALIŞMALARIM BİTMİŞTİR. Adem Sarıkaya Avatar Çalışmaları Adem Sarıkaya Avatar Çalışmaları 2 |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
ne istiosun videolu anlatımmı
Daha nasıl ayrıntıya girem sen bu yazdıklarımı yap madde madde olcaak ![]() Alıntı:
![]() geçen senede tek kullanmıştım ... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
ya ben daha önce tek kullanmadım direkt 4 yapmıştım.Top her bana geldiğinde adımı söylüyordu.Neyse Hasan abi yakında açıklar eğer birkaç gün içinden açıklanmassa senin dediğini yaparım.NOT:Abi sen bunu nasıl buldun ya ![]() Adem Sarıkaya(fipes2011) Youtube AVATAR ÇALIŞMALARIM BİTMİŞTİR. Adem Sarıkaya Avatar Çalışmaları Adem Sarıkaya Avatar Çalışmaları 2 |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
kendime ait olan isim seslendirmesini nasıl yapcam bilsem gerisi zaten gelir
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
mevcut olanı böyle yapcaksın
kendine ait olanıda sesini kaydet . adx formatına çevirdosya adını unnamed_3227.adx yap dediğim yere yapıştır ... Bu kadar ![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
Alıntı:
Şans işte ![]() Adem Sarıkaya(fipes2011) Youtube AVATAR ÇALIŞMALARIM BİTMİŞTİR. Adem Sarıkaya Avatar Çalışmaları Adem Sarıkaya Avatar Çalışmaları 2 |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
FOUQUE........1158 - ?? - 1602 - 2070 - 2294 - 2518 - 2742 - 3663
isim olarak fouque yi kullan işte sana slotları ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Peki bunu yaptıktan sonra herhangi bir sorun olmaz dimi?Bu oyuncu hangi takımdadır acaba?
Adem Sarıkaya(fipes2011) Youtube AVATAR ÇALIŞMALARIM BİTMİŞTİR. Adem Sarıkaya Avatar Çalışmaları Adem Sarıkaya Avatar Çalışmaları 2 |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Çok teşekkür ederim o zaman.Hasan abiye bir mesaj daha yazdım cevap gelmezse senin verdiğini kullanıcam ve bu arada bu farque mi artık neyse bunda 4 taneden daha fazla var bakalım ne olacak![]() Adem Sarıkaya(fipes2011) Youtube AVATAR ÇALIŞMALARIM BİTMİŞTİR. Adem Sarıkaya Avatar Çalışmaları Adem Sarıkaya Avatar Çalışmaları 2 |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
FOUQUE........1158 - ?? - 1602 - 2070 - 2294 - 2518 - 2742 - 3663
O zaman bunu yapıp ben de kullanıcam ve dosyamın isimlerini yukarıdaki sayılar .adx olarak değiştirip tam olarak nereye atacağım onu da yazar mısın?Sorun çıkmasın ![]() Adem Sarıkaya(fipes2011) Youtube AVATAR ÇALIŞMALARIM BİTMİŞTİR. Adem Sarıkaya Avatar Çalışmaları Adem Sarıkaya Avatar Çalışmaları 2 |
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| 2011, alın, anlatım, dvd, evet, extreme, extreme 10, kendi, konami, oyuncu, oyuncu adı, program, soccer, yaması, yapın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |