![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Evet arkadaşlar yapacağımız güncellemelerde asıl olan sizin beklentilerinizi karşılamaktır. Bende sizin isteklerinize daha iyi yanıt verebilmek için önce isteklerinizi tam anlamıyla öğrenmemiz gerektiğini düşündüm ve bu konuyu açtım. Öncelikle sizden isteğim lütfen abartılı isteklerde bulunmayalım. Her isteğinizi yerine getirmeye çalışacağız. Sizleri dinliyoruz , söz sizde.. Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=35180 Not: Tff 2.Lig için büyük bir istek var ancak 1.5 güncellemesi için böyle birşey şuan için düşünmemekteyiz. Belki gelecek güncellemelerde olabilir , lütfen bunun için istekte bulunmayınız. Yazılarınız ne kadar düzenli , kısa ve öz olursa istekleriniz o kadar iyi anlaşılacak ve o kadar iyi karşılık verilecektir. Lütfen unutmayınız.. Sponsorlu Bağlantılar Konu Berker Gonca tarafından (28 Temmuz 2010 Saat 21:51 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Ben TSL den ne kadar stad bulursam çevireceğim yamaya onları ekleyelim bence.Elin gavurunun stadında oynayacağımıza bizim stadlarda oynayalım.Bir başkadır benim memleketim.
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
arkadasim benim istedigimin sanirim sizlerle alakasi olmaz sanirim bu pes yapimcilarini ilgilendiren bir konu galiba bence transferlerde kiralik oluyor transfer oluyor peki neden takas söz konusu değil mesela ben bir master lig tutkunu olarak transferlerde takas sisteminden yararlanmak isterdim...
yukarıdaki arkadasada katılıyorum turkiye statlarindan maclar oynansa daha güzel ve estetik olur... Konu mustafa19071907 tarafından (27 Temmuz 2010 Saat 21:36 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
Alıntı:
Statlar konusunda Yusuf ile konuştuk 10'a yakın küçüklü büyüklü Türk Stadyumu güncellememizde yer alacaktır.. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
simdiden sevindirici bi haber kolay gelsin diyorum kardeslerim size turkce spiker com farkli bi site hep böle olmasi dilegiyle...
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
size kolay gelsin.ve stadları çimlerine grafiklerine lütfen dikkat edelim.kalenin yanlarına reklam koyarmamız mümkünmü
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Tsl oyuncu güçleri tekrardan yapılandırılsın anadolu takımlarına agırlık verilsin istiyorum sadece ve fantasy forma olmasın sadece 2011 formaları
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Flood yapma arkadaşım.Mesajların silinir.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
turk stadlarini sabirsizliklan bekliyoruzzz.... size KOLAY GELSIN
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Face ler düzenlense Avni Aker bi bakıma alınsa (. yeter bence (.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
tsl takımlarını ve bank asya takımlarını güçlerini biraz düşürün. ml den 2. ligden giresunspor falan geliyo deplasmanda m.city i yeniyor. ben ml de liverpool u aldım 2. ligden sürekli bank asya takımları çıkyor ligin yarısı premier diğer yarısı bank asya oldu valla buna bir şey yapılabilir mi?
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Öncelikle TSL oyuncu güçleri çok abartılı ve bunu nasıl unuturuz Galatasarayımız Ml'de 93.sırada(Yakım Sıralaması)Birde stadlar illa türk stadı olmak zorunda değil her türlü stad olsun ama çimleri güzel olsun şimdiden Tüm T.S.C Ailesine Teşekkürlerimi Sunarım...!
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
hatasız bir güncelleme olsun da nasıl oluyorsa olsun. çıkan bütün güncelleştirmeler hatalı çıkıyor. hasan abe bu güncelleştirmelere el atmasa olmaz.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Wold Cup modu aktif olunca statlar çakışıyor, buna bir çözüm lazım.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
stat çimleri düzelsin master ligde atma düzelsin yeter şimdiden herkse başarılar
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| evet, extreme, extreme 10, güncelleme, için, iyi, lig |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |