![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#76 |
![]() |
benim takımlar hala karışık BAL da benim gibiler için özel bi güncelleme yapılamazmı küçük yapan bi arkadaş vardı oyuncular oldu ama buseferde fb bjk de bjk gs de oldu ii ce karıştı ve sildim yapabiliyosanız bunu yapın çok makbule geçer sırf bu yüzden fb ye transfer olamıyorum
![]() Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
#77 |
![]() |
öncelikle kaptan son transfer güncellemelerii bunu yaparsanız benim hiç eksiğim kalmıcak diğer yandan oyunla alakalı sorunum yook..Ama bi dakka hatırladm bayern münihte bi oyuncuya spiker ümit karan dior adam yabancı ama seslendirme tutmamış bitek hatam bu benim..ellerinize sağlık şimdiden..
|
|
|
|
|
|
#78 | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#79 |
![]() |
Kardeş önce sen bi ajax feyenorrd psv logolarını düzelt!!
fb gs bjk llogları vvar |
|
|
|
|
|
#80 |
![]() |
Biraz geç oldu ama 1.4 wc modu olmadan oynanmıyodu o yüzden wc güncelleme istiyorum..
|
|
|
|
|
|
#81 |
![]() |
inönü çimleri düzelsim ML De Fenerbaheyim bjk ile maç yapmıom
hep geçiom çimler iğrençç.. ![]() |
|
|
|
|
|
#82 |
![]() |
oyundan atmasın yeter !
|
|
|
|
|
|
#83 |
![]() |
arkadaşım ilk önce bu bölümü açtıgın için tşk ben oyunda türk stadlarının ve bank asya liginin ayrı bi yerde olmasını istiyorum ve şu tezahürat işinide haletseniz sevinirim (net kulanıcısıyım)
|
|
|
|
|
|
#84 |
![]() |
yenisinde kocaelisporu olsun
diğer takımlarda Kocaelisporu arkadaşla oynarken alamıyorum 2 kişi maç yaparken bunun cozumu varmı |
|
|
|
|
|
#85 |
![]() |
peki tüm transfer güncellemesi ne zaman temmuza kadar olan var sadece 1.5 yani.. cewaplarsanız sewinirim....
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| evet, extreme, extreme 10, güncelleme, için, iyi, lig |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |