![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Merhaba arkadaslar,
Pes 10 oyununu kurdum, oyuna girdim herhangi bir sorun yok. Ondan sonra sorunsuz bir sekilde extreme 10 yamasini kurdum fakat oyunda yok. Sanki hic kurmamisim gibi oyun yamasiz aciliyor. Ayni sorunu yasayan arkadaslar olmus, o konulara da baktim ama yine de yapamadim ve ayrica d3dx9_37dll hatasi aliyorum. Bu arada isletim sistemim windows 7 professional 64 bit. Yardimci olabilirseniz sevinirim. Sponsorlu Bağlantılar Konu scygdc tarafından (25 Ocak 2012 Saat 16:29 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
1-Oyunun KuruLu OLdugu Yerdeki Kitseveri attach yap [/COLOR]
2-Arkadaşım Bu Konuya Bi BAk Yardımcı Olduysam Ne Mutlu Bana http://www.gencmekan.org/index.php?topic=104.0 Tıpta Tedavisi Olmayan Tek Hastalık ♥ GALATASARAY ♥ |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Ilgilendigin icin tesekkur ederim. Simdiye kadar ne yaptiysam bir turlu olmadi. Yurtdisinda bulunuyorum ve isletim sistemim Ingilizce. Extreme 10 yamasinin internet versiyonunu kurdum. Yonetici olarak baslatiyorum, yine de olmuyor.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
1-Kardeşim Oyunu Komple Sil Baştan Yükle
2- Bu VErDiğim sitede extremi nasıl kurduysa sende öle yap http://www.facebook.com/video/video....id=27286042529 Tıpta Tedavisi Olmayan Tek Hastalık ♥ GALATASARAY ♥ |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Aklima gelen herseyi denedim ama maalesef olmuyor. Tekradardan silip kurdum yine olmuyor. Ilk defa extreme 10 kurmuyorum. Daha once dizustu bilgisayarima (xp isletim sistemi) defalarca kurdum, oynadim. Ama bu masaustu bilgisayarimda bir turlu olmadi. Aklima baska birsey gelmiyor. Kurdugum yama oyunda nasil gozukmez anlamiyorum.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
1-Kardeş Olmadı En Son buraya Bak İşetim Sistemin 64 bit miş ben buldum bunu dene bide oyunu komple baştan sil bu konuda ki gibi yap eminim bu konuda verilen çözüm seninkinide çözecektir
http://www.turkcespiker.com/forum/extreme_10_win7_vista_64bit_sorunu_cozuldu-t27324.html Tıpta Tedavisi Olmayan Tek Hastalık ♥ GALATASARAY ♥ |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Son verdigin linke daha once bakip yapmistim. Tekrar sildim, bilgisayara da format attim. Herseyi sifirdan kurdum. Bu sefer guncellemeleri de kurdum ama yine olmadi. Oyuna yamasiz giriyor ve tam mac baslarken oyundan atiyor. Artik ugrasacak sabrim kalmadi, ben de PES 2012 yi yukledim. PES 12 icin extreme yamasinin cikmasini bekleyecegim. Yardimci olmaya calistigin icin tesekkur ederim.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Rica Ederm İyi OyunlaR
Tıpta Tedavisi Olmayan Tek Hastalık ♥ GALATASARAY ♥ |
|
|