![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Selam arkadaslar,
ilk önce Windows Vista 32bit kullaniyorum ve extreme-hasan veya extreme_emin yanliz admin olarak calistiriyorum. Windows xp Service Pack 1 ve Windows NT 4 yapmistim forumda arkadaslar tavsiye etmisti ama her defasinda atma olayi vardi. Onun icin kendim arastirdim. Sizde böyle yapabilirsiniz: 1. KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\tscserver\exTReme_10\img\dt04.img dosyasinda unnamed-12.bin var onu unnamed_12.bin cevirmelisiniz. 2. Atinca Runtime Error geliyordu bunu RegistryEasy 5.6 programla temizledim (bunu yapmaniza gerek yok) 3. Oyunu acin ve Masterlig de atma olayi insallah cözülmüstür. Dedigim gibi ben yanliz sag tilayip Admin olarak aciyorum ve Windows xp sp3 veya windows NT 4 ayari yapmiyorum. Saygilar Khan66 Edit: Pes 2010 internete baglanmamasi lazim yoksa atar. Zone Alarm ile veya herhangi bir firewall program ile kapatabilirsiniz. Diğer bir hatanın çözümü ..! '' KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\tscserver\exTReme_10\img\dt0c.img '' nin içine girin ve oradaki ''unnamed-1730.bin '' dosyasını Silin .. (En üstte yer alır .. ) Aynı dosya zaten o klasörde mevcut .. En baştaki ''unnamed-1730.bin '' dosyasına gerek yok yani .. Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=29139 Not : Aynısını '' masterlig '' kitserver ' ına da uygulayın .. Sponsorlu Bağlantılar Konu Khan66 tarafından (25 Mayıs 2010 Saat 15:00 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Teşekkür Ederim Arkadaşım Çalışman İçin
![]() Sorum Şu : Peki Kayıtlı Masterlig Üzerinden Devam Edersen Herhangi Bir sorun Yaşar Mıyız ? Yoksa Sfırıdan Mı Açmak Gerek Ve Uyumluluk Windows NT 4.0 Dursa Olur Mu ?Konu ByMusty007 tarafından (25 Mayıs 2010 Saat 17:06 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
gerçekten bravo o ayrıntıyı tespit ettiğin için
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
o dediğin nedir usta
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
bende öylece kalıyor
bazı takımlarda atıyor mesela Karabük gibi vs. ve oyun kitleniyor yanlarda beyaz cizgi oluyor ve ortası simsiyah bunada çözüm olabilirmi bu yol ? |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Teşekkür ederiz...
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
eline sağlık oldu
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
harika ayrıntı. Allah razı olsun
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Valla Ben Hala Soruma Cevap Almış Değilim O Yüzden Bunuda Askıya Alacağım Şimdilik
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
çook saol
şimdilik olduu. Sezonun ilk maçı Fenerbahçe ile yapıcaktm atıyodu. Deli etmişti beni .. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Buna benzer bir hata daha var ve onu da buldum ..
![]() '' KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\tscserver\exTReme_10\img\dt0c.img '' nin içine girin ve oradaki ''unnamed-1730.bin '' dosyasını Silin .. (En üstte yer alır .. ) Aynı dosya zaten o klasörde mevcut .. En baştaki ''unnamed-1730.bin '' dosyasına gerek yok yani .. Not : Aynısını '' masterlig '' kitserver ' ına da uygulayın .. İyi Oyunlar .. ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
çim modundada çimlerin isimleri unnamed felan değil konami-x.bin villemarie_xx.bin olarak yazıyo
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Çok teşekkürler sorunumu bu yolla çözdüm mutlaka deneyin çalışıyor
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Jack-93,
bendede aynen runtime error geliyordu ve registryeasy programla cözdüm. yaptim diye yazmissin insallah yardim edenler olur. Bu arada uzun zaman dir nette degildim yardim edemedigim icin affedin. Saygilar Khan66 |
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| 2010, atma, extreme, extreme 10, hata, kitserver, konami, masterlig, pack, pes, pes 2, pes 2010, pro evolution soccer 2010, soccer, vista, yapma |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |