![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#31 |
![]() |
beni master lig de veya lig - kupa .. yaptimda ilk maci oynuyorum ikinci macta mac baslarken atiyor.. lutfen yardimm
![]() Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
#32 |
![]() |
ya uzun zamandr kimseyi atmıo sanırsam ben 1,3 wersionunu yaptm bıraktım. butun updateleri yapmak zorundamıyım bu atma sorununu cozmek icin ?
ML de t. direktore bıraktıgımda sorun yok ama oynamaya calıstıgımda hata alıorm işletim sistemim XP pro sorunu hallettimde bu guney africa skin'i war ben bunu gs olmasını istiorm tekrrdan ama mod secicien olmuo nedeni ne olabilir Konu bulkan tarafından (30 Ağustos 2010 Saat 11:35 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Flood yapmayınız. |
|
|
|
|
|
#33 |
![]() |
bilader meraba bende 2tane problembuldum 1.cisi ingiltere liginden tek macta blakburn roversle mac yapamıyosun hemen atıyo 2.cisi master ligde süperligi oynarken bucayla mac yapamıyosun atıyo 3.cüsü bank asyada ve süperligde bucavar onun haricinde 2 tane hacettepe var bunlarla hiç karsılastınmı sen ?
|
|
|
|
|
|
#34 |
![]() |
Bende arkadaşın dediklerini birebir yaptım yine işe yaramadı maç başlarken oyundan atıyo direk geçiyorum başka maçda yine aynısı oluyo yani hiç bi maçı oynayamıyorum
![]() |
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| 2010, atma, extreme, extreme 10, hata, kitserver, konami, masterlig, pack, pes, pes 2, pes 2010, pro evolution soccer 2010, soccer, vista, yapma |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |