![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
arkadaşlar ben tsl yaması istiyorum onun için bana biri extremeyi nasıl yükleyeceğimi anlatı bilir mi?
Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
exTReme'10 yamasını,PES 2010 oyununuza yüklemek için,bir exTReme'10 DVD'sine,ve ya internetten indirip temin edebileceğiniz İnternet Versiyon exTReme'10 sahibi olmanıza ihtiyâç vardır.
Eğer siz internet versiyonu kullanıyorsanız,kurulumunuz çok basit. Öncelikle,sitemizde verilen tüm partları indirmeniz gerekiyor.Bütün partları sorunsuz bir şekilde indirdikten sonra,indirdiğiniz part 1.rar adlı arşiv dosyasını,çift tıklatarak açın.Açılan pencerede,T.S.C exTReme'10.exe adlı dosyaya çift tıklayın.Bu işlemlerin ardından,bilgisayarınız,tüm dosyaların RAR'dan çıkartma işlemini yapmasını bekleyecektir.Bu işlem bittikten sonra,karşınıza gelen uyarıyı "TAMAM"a basarak geçin.Daha sonra karşınıza kurulum sayfası gelecektir... Açılan kurulum sayfasında,yazılan tüm yönergeleri uygulayın.Doldurulması gereken yerleri,bilgisayarınızın ve PES 2010'unuzun özelliklerine göre ayarlayın.Tüm işlemleri yaptıktan sonra,kurulum başlayacaktır. Yaklaşık bir ya da birbuçuk saat boyunca kurulum işlemi devam edecektir.Kurulumunuz sonlandıktan sonra,masaüstünüze 2 adet kısayol gelecektir.Bunlar;TR-Hasan ve TR-Emin kısayollarıdır.Bu kısayolları kullanarak,exTReme'10 yüklü PES 2010 oyununuza giriş yapabilirsiniz. Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=35236 Yamanın yüklenmesi ve kurulumdan sonra yapılması gerekenleri,indirdiğiniz part1.rar dosyasında bulunan "Beni Oku!" adlı text dosyasında bulabilirsiniz. "Faşizm konuşma yasağı değil,söyleme mecburiyetidir."
Roland Barthes |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Konu aydınlatılmıştır, gereken yere taşınmıştır.
>> Forum Kuralları >> Aktivasyon Kodu Nasıl Alınır? >> Konu Başlığı Nasıl Olmalıdır? >> Endless "Müzik Listesi" Endless@turkcespiker.com Bir Gün... Mutlaka... ~ Endless ~
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| extreme, extreme 10, için, tsl, yaması |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |