![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
evet gecen sene extreme 10da se7enty diye bi üye müzik yapmıstı bu senede bunu dahada geistirip 2-3 tane olabilir demişti hasan abi ama neden bu sene yok o gecen seneki müziği cok sevmistim ben ..
Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Evet bende çok sevmiştim bu senede yapcaklardı ama bu sene zaman olmadığı için yapmadılar galiba
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
bu sene guncellemeyle gelirmi ??
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Geçen seneki "extreme bomba" şarkısını yapan se7enty isimli kardeşimiz bu sene yan çizdi
ben ve emin yapacaktık ama zamanımız olmuyor.1 ay kadar sonra düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Olursa gerçekten süper olur.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
hmm tamam hasan abide niye yan çizdi sorabilirmiyim
? |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Hasan Abi ve Emin Abi yaparsa çok güzel olur 2 si bir müzikte
![]() ⚡ Forum Kuralları ⚡ Aktivasyon Kodu Nasıl Alınır? ⚡ Konu Başlığı Nasıl Olmalıdır? Bir Gün... Mutlaka... ~ Endless ~
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
2 dev spiker |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
yaparlarsa gerçekten çok güzel ve süper olur
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
ben şarkılardan çok memnunum dvd süper olmuş ilk aldım win 7 de sorun çıkarmadı bende şu an
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
şarklardan memnun olmana birşey demiyoruz
geçen seneki extremede yama yapımcılarının kendi rep müziği vardı extreme bomba pimi bende amaa.. patlar direkte attgın sutlar.. diyeal buda linki bi bak istersen ![]() http://rapidshare.com/files/39363280...7enty.mp3.html Alternatif.. Tıkla.. Konu ali&barıs tarafından (06 Haziran 2010 Saat 19:48 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
SLMm ben forumda exTREme 10 daki müzikleri bulmustum simdi bulamiyorumm ???
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
harrika olurdu haha
![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
arkadaşlar bu extreme 10 daki şarkılar acaba hangi dosyada dt. kaçta yani ?
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| evet, extreme, extreme 10, kendi, müzik, t.s.c |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |