![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Arkadaşlar başlığın açık olduğunu düşünüyorum ama yine de ben biraz daha açıklayayım
![]() Pes 2010 oyunu için hazırlanan extreme yamasında forma seçim ekranında klavyemizdeki 1-2 tuşlarına basarak yeni formalar seçebiliyorduk. Acaba bu Extreme 11 de nasıl oluyor (Veya oluyor mu ? ) çünkü ben yapamamaktayım. GDB dosyasında bir sürü forma var güncellemelerle gelen ancak Home - Away dışında forma kullanamıyorum. Şimdiden Çok Teşekkür Ederim ![]() Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
sanırım EveT.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
daha yeni versyon çıkmadı kardeş o özellik yok şuan
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
peki ne zmaan çıkar bir bilgin war mı kardeş sadece 2 forma war şuan Extreme 11 de... |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
juce çıkartıyor o ne zaman yaparsa
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
ilginiz için teşekkürler inş çabuk yapar
![]() arkadaşlar bende birde şu sorun oldu ayarlarda 1024x768 ama tam ekran olmuyor o sorunu nasıl halledebiliriz ekran kartını güncellemeyi denedim son sürüm zaten... yardımlarınızı bekliyorum... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
4:3 ayarını yaptın mı
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
4:3 derken bu şekildeydi işte 1024x768 yanında da 4:3 şeçeneği işaretliydi...
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 2010, extreme, forma, formalar, gdb, için, teşekkür, yaması, yeni |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |