![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#46 |
![]() |
elinizde ne kadar güncelleme varsa kurun sonra üstüne bunu indirip kurun zaten 1,4 ü de kapsıyor bu indirin ve kurun bu kadar basit bence
Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
#47 |
![]() |
bu güncelemede hani sezitto arkadaşımızın paylaştığı stadyumlarda olucaktı.var denilmişti hevesim yarım kaldı.
|
|
|
|
|
#48 |
![]() |
?????????????????????????????????????????????????? ????
|
|
|
|
|
#49 | |||||||
![]() |
evet
Alıntı:
Alıntı:
[QUOTE=gamsiz_kara;305574]bu yeni linklere güncelle v 1.4 diyebiliriz. yanlış anlamadıysam yani sorunsuz olarak sadece bunu kursak yeterli tabi önceki güncellemeleri yaptıktan sonra. emeği geçen herkeze teşekkür ediyorum ayrıca vereceğiniz cevap içinde şimdiden teşekkürler.[/QUOTE evet yapacağınız şey tüm modların arasından extreme wc modu silmek sonrada bunu kurmak Alıntı:
Alıntı:
ikisi içinde Alıntı:
verirdim ama şimdi bi bitsin indirip tekrar test edicez ne olur ne olmaz diye o yüzden paylaşmıyorum hemn net versiyon hem dvd için 5 part Alıntı:
hemn net hem dvd Alıntı:
2-) Yeni Reklam Panoları 3-) Yeni Transferler 4-)Takım Karışıklıkları Düzeltildi 5-)Transferler Gerçekleşicek 6-)Oyundan Atmalar Düzeltildi 7-)Stad karışıklıkları Düzeltildi ilk 25 mesejın cevapları bunlar diğerlerini şimdi okuyacağğım.. |
|||||||
|
|
|
|
#50 | |
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
#51 |
![]() |
WC modu silin demiştiniz
|
|
|
|
|
#52 |
![]() |
belki bunda olur arkadaşım
|
|
|
|
|
#53 |
![]() |
bedne sorun var o yüzden indiricem
|
|
|
|
|
#54 |
![]() |
pardon orasını atlamısınm sadece tüm modlar yerine girip wc modunu silin o kadar
|
|
|
|
|
#55 |
![]() |
sımdı sıteden ınt versıynu ıcın olan 1.7 dlc yı ındrdım zaten .1.3guncellemsını yaptım sımdı nasıl yapcagım bu ndan sonrasını soyler mısın....o konamı dedıgını
|
|
|
|
|
#56 |
![]() |
|
|
|
|
|
#57 |
![]() |
|
|
|
|
|
#58 |
![]() |
sen forumda dlcyi kurduysan sonra bunu yada diğer 1.4 ü indirebilirsin
|
|
|
|
|
#59 |
![]() |
ARKADAŞLAR BEN İLK ÖNCE BUNU WC MODUNU TUVALET MODU ZANNETTİM
![]() |
|
|
|
|
#60 |
![]() |
arkadaşlar benım tum guncellemelr kurulu sımdı ben bunu kurmak ıcın ne yapmam lazım bılgı verırmısnız?
|
|
|
![]() |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |