![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
exTReme 2010 1.4 World Cup Mod Nasıl Buldunuz ? Görüşlerinizi belirtin ve oyunuzu kullanın. -Oyunuzu ankete katılarak belirtebilirsiniz. ![]() TurkceSpiker.Com©Yönetimi Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Keşke Hatalı Ama Güzel Seçeneği Olsaydı..
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Hataların hepsi çözüldüğünden dolayı öyle bir seçenek koymadım. ![]() |
|
|
|
|
#4 |
![]() |
ben şahsen yükledikten sora 5 kez abartısız tekrar yüklşedim extreme 1.3 ile devam ediyorum.çok başarısız kusura bakmayın genede emege saygı.
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
valla güsel yama yapmişsiniz şüan hiç bi hata yok ellerinize saglik ama bjk stad yok bide stadlara oyuna başlayinca dünya küpasi satd resimleri gözükmüyo bunlarda hol olur küçük sorun bunlar ama yama güsel
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
yok güzel bişiye benziyordu dün o kadar kafa patlattık olmadı felan moralim bozuldu yoksa yamaya lafım yok her zaman emege karşı saygısızlık yapmam
![]() |
|
|
|
|
#8 |
![]() |
1.3 dekı Dünya kupasından ne farkı var kı bunun veya ayrı bir modmu bu.?
çünkü ben dunya kupası kurarken yanı WC diye kurarken kupadan dnya kupasını seçtım doğrumuyum ![]() |
|
|
|
|
#9 |
![]() |
master ligde bi süre sonra atıo çözümü varmı
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Bence güzel ama mükemmel değil.
Mesela scoreboard aynı trt ninkisi gibi değil.Yazı yok. |
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Ben korkudan yüklemedim...sorunsuzsa yükleyeyim..
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
yaw forum gine cok karisti cok fazla sabit konu var ! bu konuyu ANKET BÖLÜMÜN'e koysaniz olmaz miydi gercekten cok karisik forum
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
masterlig sorunu devam ediyo keşke buna çözüm bulsaydınız
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
masterligggg sorunuuuuu nasıllllllll çözülürrrrrrrr????
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
idare ederama yemın ederım cook farklı bısı beklıyordum faceler olsun formalar olsun stadyum olsun cok farklı beklıyordm
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| 2010, extreme, extreme 2010, mod, turkcespiker |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |