![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Evet arkadaşlar bu konu ile ben ilgileniyorum isteklerinizi belirtiniz saat 22:00 kadar olan istekleri güncellemede sizlere yapalım.
Uyulması Gereken Kurallar.
Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Galatasaray ve BursaSpor fantasy forması istiyorum
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
yapabilirseniz çok sevinirim bu ikisini
amblemleri kartallı amblem olursa sevinirim Konu müslüm05 tarafından (08 Haziran 2010 Saat 17:15 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#4 |
|
|
Eğer ulke takımı ısteyebılıyorsak brezılya ve turkıye eğer sadece tsldense galatasaray ve bucaspor
|
|
|
#5 |
![]() |
bursaspor fantasy forma istiyorum ne zaman olur hocam
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Arkadaşlar 3 büyüklerden yaklaşık 30'ar tane formaları mevcut diğer anadolu takımlarınında 20 ye yakın olucak.SSleri yüklüyorum birazdan buraya koyacağım.
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
güncelleme bugün çıkacakmı
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Karabükspor için istiyorum....
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
bide yaptığınız güncellemeyi nereye nasıl yapacağımızı sölerseniz sevinirim şimdiden sağolun
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Resimlerin çözünürlüğü çok yüksek olduğundan dolayı Rarladım ve 2 siteye yükleniyor şuanda...
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
toplam mı yoksa hepsinden mi??
Konu müslüm05 tarafından (08 Haziran 2010 Saat 17:34 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
Net bir cevap verebilmek için yeterli yetkiye sahip değilim üzgünüm.
Alıntı:
Bu güncellemede olucak formalar güncelleme paketi değil , çıktıgı zaman zaten gerekli açıklamaları yapıyoruz. Hepsinden... |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
benin paylaştığım formalardan var mı
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
![]() ![]() Formalarda bir çok özel ve detaylı özellikler mevcut güncelleme çıktıgı zaman daha detaylı oldugunu göreceksiniz. |
|
|
|
|
#15 |
![]() |
şimdiden saolun
|
|
|
![]() |
|