![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Merhaba arkadaşlar. İki yıldır Extreme kullanıyorum .Bu sene çıkan Extreme'de F.Bahce oyuncularının guclerını dıger oyuncularla kıyasladıgımızda cok dusuk gozukuyor.Bunun nedenı yamayı yapan kısının GS taraftarı olması ise cok ayıp ve rezıl bır durum. mesela gokhan gonul serkan balcıdan nasıl güçsüz olur ? Barcelona'nın transfer lıstesınde olan bır oyuncu bu kadar mı gucsuz olur ? veya Bılıca ıle Lugano arasındakı farkı herkes bılır ama oyunda bole bı fark yok Alex De Sauza Gol kralı ama oyunda cok dusuk. Jaja butun fenerbahcedekı oyunculardan daha guclu yapılmıs.ben sızden oyuncuların guclerının daha adil bir şekilde ayarlanmasını ve Resmi olarak bu oyuncuların guclerının verıldıgı bır sıte vardı o siteyi bilen yazabılır mı ?
![]() ![]() ![]() Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
exTReme'11 kimsenin kişisel düşüncesinin bir ürünü değildir.Takım tutmayla ilgisi olmayan her Takımdan taraftarı barındıran bir emeğin ürünüdür.Güç ayarları hemen hemen gerçeğe uygundur.
Korkaklıkta ar ; ilerlemekte şeref var .
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
peki neden gokhan gonulun gucu bu kadar düşük ? yani sizce serkan balcı gokhan gonulden daha mı guclu ? veya jaja fenerbahcedekı her oyuncudan daha mı guclu ? bu soruların cevabını ıstıyorum ?
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
Alıntı:
![]() burada bile belli GS yi önemsedıgınız zaten ardanın resmı var guncellemede ve oyuna yamayı ılk ekledıgımızde masterlıgde Gsaray takımı hale hazırda bulunuyor.Ben size FB taraftarıyım demıyorum.sadece bır iş yapıyorsunuz cok tesekkur edıyorum kendı adıma ellerınız dert gormesın.Fakat yaptıgınız işte Rengınızı bellı etmemeye calısın resmen bellı taraf tutuldugu...sorularıma cvp verıp aydınlatılmasını ıstıyorum |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Bencede adil olsun. tamam bi kısım yapıyosun ama yaptıklarınız lig içinde kalıyo avrupayla kıyaslanamıyo. jaj 86 olur mu ? ya da dia ? lütfen dünya futbolunu göz önüne alıp yapın
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
evet fenerbahçe nin kadro dizilişide güncellenmeli ve anonslarda fb li oyncların adını sölesin ama bizi dinleyen yok
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
daha neler neler. gs arenada bir maç oynadım spikerler neler konuşuyor stad hakkında. şükrü saraçoğlunda ismi bile söylenmiyor
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
çok ayıp bunlar bide her takım taraftarıymış pfff pert
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
arkadaşalr abartmayın bilmeden. Bana göre sadece oyuncu güçleri orantısız diğerleri normal. Saraçoğlunun koyulduğu stadda seslendirme yok adamlar ne yapsın.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Oyuncu güçleri bana göre normal Fenerbahçe'de tek anormal olan Gökhan Gönül.exTReme yüklemeden önce 86 oynuyor yamayı yükledikten sonra 76 ya düşüyor.Güçleri beğenmiyorsanız Düzenle'den kafanıza göre yapabilirsiniz
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Sanki çok zor iş gir edite düzenle.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Saçmalamayın lütfen. Hiç bir takıma extra birşey katılmadı. Jaja çok güçlü bir oyuncudur,Yobo dışında Fenerbahçe'deki tüm oyunculardan da güçlüdür.Eğer ortada bir eksik varsa bunu 1.4 İstekleri kısmında belirtin ki düzeltelim.
Amacınız üzüm yemek değil de bağcıyı dövmek gibi geldi bana. Korkaklıkta ar ; ilerlemekte şeref var .
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
arkadaslar Servet Pique 'den daha guclu. ben baska bırsey demıyorum.bakalım buna nasıl bır acıklama yapacaksın yetklı ?
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Editten duzenledıkten sonra hıc bır anlamı kalmaz kardes.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Jaja kımdır ya Fenerbahcedekı butun oyunculardan guclu bırakın bu Fenerbahce dusmanlıgını.Ya adam gıbı adil yapın yada Fenerbahce yerıne Feyenordu koyun Fenerbahceyıde dıger avrupa takımları arasına atın !!!
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 2011, alex, barcelona, extreme, eyi, fenerbahce, gol, serkan, transfer |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |