![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Arkadaşlar selamün Aleyküm. Benim sorunum exTReme'yi bilgisayardan bilgisayara kopyalama ile ilgili . Benim şuan 2 bilg. var Biri masaüstü biri netbook masaüstü bilgisayarım XP sp3 yeni netbookum ise Win 7 Starter masaüstündeki bilgisayarımda exTReme kurulu ve Dlc 1.7 ye kadar güncellemelerin hepsinin kurulumunu sorunsuzca yaptım ve çalıştırdım (Dlc 1.7 dahil) ancak oyunu netbookuma kopyaladığımda oyuna girdiğimde oyun açılırken NO String hatası veriyor ve tüm ligler formalar birbirine karışıyor ancak menülerde skorbordada vs problem yok sorunun option veya edit ile ilgili olduğunu düşünüyorum Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler ..
Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Aleykümselam.
Kurulu dosyaları aynen kopyalarsanız elbette sorun olacaktır.Çünkü anladığım kadarıyla eksik kopyalanmış. Sorun düşündüğünüz aksine edit veya option dosyasıyla alakalı değil. Oyunun; C:\Documents and Settings\All User\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download\ dizinde de dosyası bulunmakta : dt0f.img.Bunun da kopyalanması lazım. Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=37368 Netbook ta Windows 7 olduğu için konumu şöyle olacak; C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download\ burada da dt0f.img dosyası olmalıdır. Bu klasörler(Documents and settings ve ProgramData) gizli klasörlerdir. Denetim Masası->Görünüm ve Kişiselleştirme--Klasör Seçenekleri kısmından "Gizli dosya ve klasörleri göster" i seçip Tamam a tıklayınız. Bu yöntemler çözüm olmazsa aslında size önerim, netbooktaki yamayla ilgili dosyaları ve oyunu tamamen kaldırın. Masaüstünde baştan yaptığınız gibi temiz oyun üzerine exTReme '10u ve ardından tek tek sırasıyla güncellemeleri yükleyiniz.En sağlıklı yöntem budur. ![]() Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim. Forum Kuralları Yardım,Lütfen bakın,Acil,Çok önemli vb.... Kendinizi Açık Olarak İfade Edin Nasıl Eleştiri Yaparım? Yetkili Alımı İle İlgili |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Teşekkürler .
edit: Dediğini yaptım ancak takım logoları vs.düzeldi ancak logolar kadrolar ve takımlar birbirine karıştı ne yapabilirim ? Konu webmastr_99 tarafından (25 Ağustos 2010 Saat 17:09 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
...
Alıntı:
Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim. Forum Kuralları Yardım,Lütfen bakın,Acil,Çok önemli vb.... Kendinizi Açık Olarak İfade Edin Nasıl Eleştiri Yaparım? Yetkili Alımı İle İlgili |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Baştan yüklemedim ama sorunu çözdüm yinede teşekkürler bulkan .
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Rica ederim.
Sorununuzu nasıl çözdünüz? Benzer sorunu yaşayanlar için paylaşırsanız faydalı olabilir. ![]() Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim. Forum Kuralları Yardım,Lütfen bakın,Acil,Çok önemli vb.... Kendinizi Açık Olarak İfade Edin Nasıl Eleştiri Yaparım? Yetkili Alımı İle İlgili |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Önce dediğiniz dosyayı bilgisayarımdan kopyaladım.DLC 1.7 uyumluluk dosyasını indirdim Belgeler(im) e attım.Sonra bir şey fark ettim söylediğiniz dosynın içinde (C:\ProgramData\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download\ xp için C:\Documents and Settings\All User\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download) defdat diye bir dosya vardı onu sildim.Oyuna girdim açıldığı zaman Üzerine yazılsın mı gibi birşey çıktı Evet dedim ardından kurulum tamamlandı ekranı geldi sorun Çözüldü.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Başlık "Çözülen Konular" bölümüne taşındı...
Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim. Forum Kuralları Yardım,Lütfen bakın,Acil,Çok önemli vb.... Kendinizi Açık Olarak İfade Edin Nasıl Eleştiri Yaparım? Yetkili Alımı İle İlgili |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| 1.7, benim, dlc, edit, extreme, formalar, hatası, option, problem, yeni, şimdide |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |