TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu
Go Back   TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu PES Arşiv Pes 2010 T.S.C exTReme'10 Sorunlar ve Çözümler Çözülen Konular

Sponsorlu Baglantilar
Sponsorlu Baglantilar
Seçenekler Stil
Okunmamış 13 Ağustos 2010, 02:24   #1
asev13
asev13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow Extreme Güncelleme Sorunum...

Arkadaşlar; güncelleme sıralaması aşağıdaki gibi değilmi. Aşağıdaki gibi ise herşeyi doğru yapıyorum.

DVD Versiyon Güncelleme V1.1
DVD versiyon güncelleme v1.2
DVD versiyon güncelleme v1.3
DVD VERSİYON DLC 1.7
exTReme 1,4 GÜNCELLEME ( 1,4 ana güncelleme )
Extreme'10 DVD Gncellemesi 1.5

sitedeki verilen mesajlara göre bu şekilde olması gerekiyor...
1,1 sonra 1,1 mini sonra 1,2 sonra 1,3 sonra 1,3 1,7 dlc uyumluluğu güncellemesini yapın ardından 1,7 dlc yapın ve bu linkten(diğerlerini değil ) indirip 1,4 mini güncellemeyi kurun

---------------
1,1 mini güncelleme
1,4 mini güncelleme
Bu güncellemeler nerede acaba benmi göremiyorum. Diğer kısımları harfiyen yapıyorum.

Bir diğer husus ise 1.4 güncellemesindeki yapılacak olan aşağıdaki kısım
2.exTReme World Cup Mod.part1.rar sağ tıklayıp masaüstüne çıkartıyoruz o tüm partları sıra sıra çıkartır.Rar dosyası çıkarken bizde Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2010/exTReme_10/Tüm Modlar içindeki exTReme World Cup Mod dosyasını siliyoruz.Dosya çıkartma işlemi bitince verdiğimiz exTReme World Cup Mod dosyasını Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2010/exTReme_10/Tüm Modlar içine atıyoruz

Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2010/exTReme_10/Tüm Modlar içindeki exTReme World Cup Mod dosyasını siliyoruz.Ben bu güncellemeyi daha yeni yapıyorum ki, ne gezsin o bölümde exTReme World Cup Mod dosyası ki sileyim. exTReme World Cup Mod dosyası silme işleminden sonra zaten ben güncelleme ile ekliyorum. daha önceden o mod nasıl orada olcak. Bundan dolayı mod seçicide extreme worl cup var aktif ediyorum ama yine normal açılıyor o modu göremedim.

Arkadaşlar bana şu cvp verin yeter.

DVD VERSİYON DLC 1.7
exTReme 1,4 GÜNCELLEME ( 1,4 ana güncelleme )
Extreme'10 DVD Gncellemesi 1.5
Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=36338

Yukarıdaki güncellemelerin dışında güncellemeler varmı yokmu? Varsa aşağıdaki güncellemelermi!!!!
1,1 mini güncelleme
1,4 mini güncelleme
Eğer cvp Evetse bu güncellemeler nerede şimdi?

Sponsorlu Bağlantılar

Konu bulkan tarafından (15 Ağustos 2010 Saat 01:09 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Flood yapmayınız.
asev13 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 14 Ağustos 2010, 08:25   #2
bulkan
bulkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Güncelleme sırası doğru, mini güncelleme sadece 1.1 mini güncellemesi var o da internet versiyon içindir.
Doğrudur, en son güncelleme 1.5 tir.

bulkan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 15 Ağustos 2010, 01:04   #3
asev13

Arrow

Alıntı:
bulkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güncelleme sırası doğru, mini güncelleme sadece 1.1 mini güncellemesi var o da internet versiyon içindir.
Doğrudur, en son güncelleme 1.5 tir.
Öncelikle Cevap verdiğinz için Teşekkürler...

exTReme 1,4 GÜNCELLEME ( 1,4 mini güncelleme ) böyle bir güncelleme yok değilmi? forumda hep bu güncellemeden bahsedilmiş. Benim asıl kafamı karıştıran kısım şu;

exTReme 1,4 GÜNCELLEME ( 1,4 ana güncelleme )sini yaparken şu aşağıdaki kısımı silmemi istiyor...

Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2010/exTReme_10/Tüm Modlar içindeki exTReme World Cup Mod dosyasını siliyoruz.

Yukarıdaki 3 güncellemedede exTReme World Cup Mod diye birşey eklenmiyorki,

exTReme 1,4 GÜNCELLEME ( 1,4 ana güncelleme )bunu yükleyince exTReme World Cup Mod dosyası oluşuyor. Oysaki Kurulum anlatımında aşağıdaki satırı silin deniliyor.

Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2010/exTReme_10/Tüm Modlar içindeki exTReme World Cup Mod dosyasını siliyoruz.

Okunmamış 15 Ağustos 2010, 01:09   #4
bulkan

World cup modu, 1.4 güncellemesi ile geliyor.Bunu oynamayacaksanız, bununla ilgili adımları uygulamanıza gerek yok.
DVD edit dosyasını belgelerimdeki save klasörüne atın, yeterlidir.
"exTReme 1,4 GÜNCELLEME ( 1,4 mini güncelleme ) " böyle bir güncelleme vardı, sonrasında konu değiştirildi.Sanırım edit dosyasında oluşan bir hatadan dolayı, düzeltilip konun ismi "exTReme 1,4 GÜNCELLEME (1,4 Ana Güncelleme )" şeklinde değişti.
http://www.turkcespiker.com/forum/ex...me-t32802.html
Buradan dvd editi indirmeniz yeterli, dediğim gibi.

Okunmamış 15 Ağustos 2010, 01:32   #5
asev13

evet hocam beni çok iyi anlamışsınız ben o linkteki dvd editi ve güncellemenin yeni halini indirdim ve World cup modu nu oynamayı çok istiyorum. Mod seçicimde worl cup modu görünüyor seçiliyor ama açtığımda herhangi bir exe ile açmışım gibi değişiklik göremedim. bende sorunumun o kısımı silemediğimden midir diye düşündüm. Çünkü bütün güncellemeleri harfiyen yaptım. Aşağıdaki gibi ;
1.1,1.2,1.3,1.7 dlc,1.4,1.5
Acaba benim sorunum ne olabilir? ( Hata yapıyosun dicekseniz )defalarca denedim. Yine denerim yine denerim.

Okunmamış 15 Ağustos 2010, 01:58   #6
bulkan

Konusundaki anlatılanları harfiyen uyguladınız mı?
Alıntı:
=====Kurulum=====
1.Öncelikle Edit Dosyaları.rar dosyasını sağ tıkla masaustune çıkarıyoruz.Hangi Modu kullanıyorsunuz o versiyonun klasörüne giriyorsunuz (DVD yada İnternet) içindeki edit dosyasını alıp.Belgelerim/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2010/save içine atıyoruz.Artık transferler,Stad isimleri,Tezahürat sorunu düzeldi

2.exTReme World Cup Mod.part1.rar sağ tıklayıp masaüstüne çıkartıyoruz o tüm partları sıra sıra çıkartır.Rar dosyası çıkarken bizde Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2010/exTReme_10/Tüm Modlar içindeki exTReme World Cup Mod dosyasını siliyoruz.Dosya çıkartma işlemi bitince verdiğimiz exTReme World Cup Mod dosyasını Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2010/exTReme_10/Tüm Modlar içine atıyoruz

Kurulum Bitmiştir...İyi Oyunlar
İşaretlediğim kısımdaki gibi " exTReme World Cup Mod" klasörünü öncelikle silin.Sorun bundan olabilir.

Bu şekilde yaptıysanız mod seçiciden wordcup modunu seçtiğinizde oyuna aktarılması lazım.
Diğer modlarda bir sorun var mı yani mod seçicinizde diğer modlar sorunsuzca oyuna aktarılıyor mu?
Bir de 1.4 güncelleme konusunda kurulum videosu var, onu izleyin.

Okunmamış 15 Ağustos 2010, 02:10   #7
asev13

Arrow

Alıntı:
Konusundaki anlatılanları harfiyen uyguladınız mı?

İşaretlediğim kısımdaki gibi " exTReme World Cup Mod" klasörünü öncelikle silin.Sorun bundan olabilir.

Bu şekilde yaptıysanız mod seçiciden wordcup modunu seçtiğinizde oyuna aktarılması lazım.
Diğer modlarda bir sorun var mı yani mod seçicinizde diğer modlar sorunsuzca oyuna aktarılıyor mu?
Bir de 1.4 güncelleme konusunda kurulum videosu var, onu izleyin.
Abicim He işte sorun orda

rarlar yani güncelleme çıkarılarken silinmesi isteniyor ya yukarıdaki kısım o kısım bende yok oyüzden silemeyorum.rarlardan çıkartıktan sonra ekleyince o kısım oluyor. onuda tekrar silecek olursam o modu nasıl eklemiş olabilirim. o mod 1.4 te eklenmiyomu ki zaten. 1.3 temi ekleniyo o mod kine 1.4 ü yükleme aşamasında o modu sileyim. Bunun dışında benim extreme oyunumda hiçbir şekilde sorun yoktur. Mod seçicimde seçilmeyen hiç bir mod yok. hepsi 4*4

Anlatılanların tamamını tüm güncellemelerde olduğu gibi uyguladım yalnızca o satırı atlayarak kuruluma devam ettim. Çünkü o satır bende yok. Güncellemeden sonra o satır var oldu Aktif Modlar içerisinde. Silersem şimdi eklemeiş olacam.

Abicim konuya hakim olan biri bu sorunlara karşı bilgileri ile aydınlatırsa sevinirim...

Konu bulkan tarafından (20 Ağustos 2010 Saat 06:31 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Flood yapmayınız.
Okunmamış 20 Ağustos 2010, 06:30   #8
bulkan

Tamam şimdi anladım.O klasörün sizde olmaması normal.

Doğru o klasör 1.4 güncellemesiyle geliyor.

Fakat o ana güncelleme konusunun ismi değişikti ilk açıldığı zaman.1.4 mini güncellemeydi ismi.
O konudan indirip yükleyenler için "eski klasörü silin(exTReme World Cup 2010...." ifadesi kullanılıyor.
Siz o adımı atlayabilirsiniz.Direkt exTReme '10 World Cup Modu klasörünü Tüm modlar klasörüne kopyalayın.

Okunmamış 25 Ağustos 2010, 06:14   #9
asev13

Arrow

Alıntı:
Tamam şimdi anladım.O klasörün sizde olmaması normal.

Doğru o klasör 1.4 güncellemesiyle geliyor.

Fakat o ana güncelleme konusunun ismi değişikti ilk açıldığı zaman.1.4 mini güncellemeydi ismi.
O konudan indirip yükleyenler için "eski klasörü silin(exTReme World Cup 2010...." ifadesi kullanılıyor.
Siz o adımı atlayabilirsiniz.Direkt exTReme '10 World Cup Modu klasörünü Tüm modlar klasörüne kopyalayın.
Sn. Abicim Öncelikle ilgilendiğin için Teşekkürler...sizin bana bu cvb. verdiğinizden beri defalarca denemeler yaptım ve bu mesajı denemeler yaptıktan sonra cevaplamak istedim. Dediğiniz gibi aynen yapıyorum. mod seçicide World Cup Modu var aktif etmeme rağmen oyunda aktif olmuyor!!!!

DVD Versiyon Güncelleme V1.1 - sorunsuz şekilde yaptım istenildiği gibi.
DVD versiyon güncelleme v1.2 - sorunsuz şekilde yaptım istenildiği gibi.
DVD versiyon güncelleme v1.3 - sorunsuz şekilde yaptım istenildiği gibi.

DVD VERSİYON DLC 1.7 ( Yüklenme tamamlandıktan sonra hata verebilir,önemli değil eğer verir ise "hata raorunu gönderme/sonlandır" deyip oyundan çıkınız..) bende kesinlikle hata vermeden güncelleme indi ve kaydedildi. diğer istenen işlemlerde gerçekleştirildi.

exTReme 1,4 GÜNCELLEME ( 1,4 ana güncelleme ) - sorun burda...yalnış anlaşılmakta istemiyorum. Ama bu partları 4 - 5 kere defalarca indirdim. Partların isimleri birbirini tutmuyor. Sorun güncellemeyi ekleyenden (upload yapandan) olabilirmi? kızmayın hemen. Hepimiz insanız ve hata yapabilir ve gözden kaçırabiliriz. Lütfen linkleri bi kontrol edelim. ben 4-5 kere indirdim. 1 defada siz deneyin o partları. Bide bu ne ise 1.4 mini güncellemesinide paylaşan olursa sevinirim tedahülden kalkmış. belki sorunumu o çözecektir. (eğer mini güncelleme paylaşılırsa sıralamada önce mini sonra ana güncelleme yüklenecek değilmi) Seslendirmeler içinde ayrııca Teşekkürler.....süper olmuş

Extreme'10 DVD Gncellemesi 1.5 sorunsuz.

Okunmamış 25 Ağustos 2010, 12:43   #10
bulkan

1.4 güncellemesindeki partların farklı isimde olması sorun değil.İsimleri değiştirerek çıkartma işlemini yaparsanız sorun kalmaz.Doğru, partlar yüklenirken yanlışlıkla farklı isim verilmiş olabilir.Dediğim gibi sorun değil.Part1 e göre diğer isimleri de ona göre değiştiriniz ve ardından çıkartma işlemini yapınız...
Partların isimleri sırasıyla şu şekilde olmalı;
exTReme World Cup Mod.part1.rar
exTReme World Cup Mod.part2.rar
exTReme World Cup Mod.part3.rar
exTReme World Cup Mod.part4.rar
exTReme World Cup Mod.part5.rar
exTReme World Cup Mod.part6.rar

Okunmamış 25 Ağustos 2010, 17:15   #11
asev13

Sonsuz Teşekkürler bulkan....sorun hallolmuştur sayende

Okunmamış 26 Ağustos 2010, 16:56   #12
bulkan

Rica ederim.Sorunun düzeldiğine sevindim.

Etiketler
2010, dlc, extreme, güncelleme, konami, link, mini, mod, part, pro evolution soccer 2010, program, soccer, yapın, yeni

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil