![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Juce Ana Faceserver yakında bitireceğini bildirdi!! Umarım önümüzdeki 1-2 gün içinde hazır olcaktır.Tümüne destek sağlayan dökümanlar vb. Stadiumserver programıda önümüzde 3 hafta içinde çıkması bekleniyor.
Faceserver: Oyundaki tüm oyunculara saç ve yüz eklenebilecek. Stadiumserver: 3D çizilmiş stadların .sef (belki oyun) formatındaki stadları düzenlemeye yarar. Not: Programlar çıkar çıkmaz burada paylaşım yapacağım. Not: Juce 3. forma seçeneğinin olacağı hakkında bir bilgi vermemiştir. Haber: Moddingway (Juce) Çeviri: Erol Kopuz Link: Buraya Tıklayınız Sponsorlu Bağlantılar Konu erolkopuz tarafından (26 Mayıs 2011 Saat 22:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Güzel haber. Umarım 1-2 gün içinde çıkar
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Süper haber kardeşim sağol
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Ohbe bari 3. forma seçimi de çıksa süper olur haber için sağol
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan O Zaman Sonsuza Dek FENERBAHÇE ULAN!!!
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
haber yok mu Stadium Server'dan
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
2 haftaya kalmaz gelir (en azından betası)
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
bir bilgin varmı tahminmi
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Çıksın artık şu Stadyum Server ya beklemekten bıktım artık. 45 tane stad hazır bekliyor PC'de.
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Bilgim var ama herşey planlandığı gibi gelişmeyebilir tabi ihtiiyatlı olmak lazım.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
bu kitserver felan program ları yapan kişilere nerden ulaşırız siteleri falan varmı
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
Alıntı:
Ayrıca Juce, 3. forma seçeneğinin olmayacağı hakkında bilgi vermiştir. Maalesef... Konu Joseph K. tarafından (13 Haziran 2011 Saat 20:55 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
bende site ingilizce oldu nörcem
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
E site ingilizce zaten sen ne bekliyordun ki?
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
yok kardeşim turkcespiker u kastettim ben ama sonra düzeltim
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
Stadiumserver hakkında bir gelişme var mı?Çıkış tarihi olarak.
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| 2011, face, forma, kitserver, pes, turkcespiker, www.turkcespiker, www.turkcespiker.com, yüz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |